Allah gani gani rahmet eylesin,kimseye evlat acısı tattırmasın.
Çoook zor aynı ana babanın 2 evladınıda kaybetmesi acı.
Allah gani gani rahmet eylesin,kimseye evlat acısı tattırmasın.
Çoook zor aynı ana babanın 2 evladınıda kaybetmesi acı.
Allah rahmet eylesi Kenan abiye ve ailesine baş saglıklarımı dilerim.Umarım Kenan Abileri İçin Türkişyemize ve ailesine yaraşır şekdle zaferden zafere koşacaktır!.
Gece bu saatte Dondum Kaldım Şaka gibi Gelıor Malesef
[B]My life Starts after 12.500Rpm :bounce:[/B]
hakkın rahmetine kavuşmuş kardeşimize rahmet, yakınlarına da başsağlığı ve sabır diliyorum.
ALLAH rahmet eylesin cok üzüldüm valla ailesine sabırlar yasanmaz böle bi olay ürküyorum uzaklasıyorum maleseffff....
:bounce:
Allah rahmet eylesin...Geride kalanlara Allah sabır versin...
::melek02:[B][COLOR="DarkRed"]KARGALAR SÜRÜ HALİNDE,KARTALLAR YALNIZ UÇAR...[/COLOR][/B]::melek02:
dicek bişey bulamıyorum... çok kötü oldum... bende bugün kendime motoru bırakma kararı almıştım zaten... doğru karar verdiğime inanıyorum...
Allah rahmet eylesin, geride kalanlara sabır versin
sıkıysa yakala HAYALBUYSA
bu aileyi yıkan ikinci kaza bende çok üzüldüm bahattin abiyide trafik kazasında kaybetmiştik tüm camianın başı sağolsun arkadaşlar
İlla devr-ül alemin, bi kerametun red - line
duyunca acayip üzüldüm yaaa ailesini ve kenan sofuoğlunun başı sağ olsun allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun
kendini bişey zannedenlere uyuz oluyorum:
bilmiyorlar ki bugun bana yarın sana
Az önce eve geldim...akşam üstü çıkarken haberlerde görmüştüm...Gelir gelmez Anneme ilk sorduğum Sinan Sofuoğlu'yla ilgili gelişme olup olmadığıydı.
Gerçekten inanamıyorum.Ne kadar ağır kaza olursa olsun beklemiyordum Sinan Sofuoğlu'nu kaybedeceğimizi.Ailesinin halini düşünemiyorum aynı acıyı 2. kez yaşıyorlar...
Mekanı cennet, eğer varsa küçücük günahı affolsun.Ailesine peygamber sabrı diliyorum çok büyük kayıp çok büyük acı...
"Geçmişini hatırlamayanlar onu tekrardan yaşamaya mahkumdurlar". -Santayana
çok üzüldüm yaa diyecek söz bulamıyorum.Allah rahmet eylesin,kenan a ve yakınlarınada sabır versin 2. kaldırabilir umarım kenan
ASİYİZ BİZ MOTORCUYUZ....
allah rahmet eylesin çok üzücü bir durum bir değerimizi daha yitirdik :( hani sanatçılar sahnede ölmek ister ya oda kendi sahnesinde son oyununu oynamış. Mekanın cennet olsun :(
[COLOR="Black"][B][FONT="Comic Sans MS"]yellow storm[/FONT][/B][/COLOR]
Allah rahmet eylesin, ailesine sabır versin. Çok üzüldük.
Sizler, yani yeni Türkiye'nin genç evlatları! Yorulsanız dahi beni takip edeceksiniz... Dinlenmemek üzere yürümeye karar verenler, asla ve asla yorulmazlar. Türk Gençliği gayeye, bizim yüksek idealimize durmadan, yorulmadan yürüyecektir.- MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
Allah sabır versin ailesine. Bide benim hatun kenan hayatını kaybetmiş dedi hepten yıkıldım. Ama öyle değilmiş olay. Kenan kaldırabilir umarım bunu çok acı bir durum.
Bütün Motorcuların başı sağolsun.Yolunuz açık olsun...
olaya bak ya ne ugursuzluktur önce bahattin sonra sinan Allah gani gani rahmet eylesin bu çocugun ve ailesinin başına gelenler nedir böle yavvv
akşam akşam iyi olmadı çok üzüldüm.......
allahım bi kardeşimizi bi abimizi bir motosiklet sevdalısını bu işe gönlünü vermiş bir insanı daha dilim varmıyo ama kaybettik mekenı cennet günahları af ola inşallah cenaze pazar günüdür ve hazır izmite gitmişken cenazeyede katılırız tekrardan başımız sağolsun
Drift Religion
fatih şubesi
Allah rahmet eylesin... mekanı cennet olsun...
www taraflihaber.com [B]FARKI TARAFINDA[/B]
Sinan kardesime Cenab-i Allah'tan rahmet, ailesine ve sevdiklerine bassagligi diliyorum
allah kenan sofuoğluna sabır ve güç versın hayatta ölümden baska herseyın acısı gecer ama ölüm baskadır allah ona uzun ömür versın umarım cabuk atlatır ve karıyerınde ve motorsıklet hayatına etkı olmaz bu ölüm
motorunu dikkatli kullan insanın yedek parçası yok
ailesine ve kenana büyük sabır diliyorum başımız sağolsun
her şey mümkün değil
hiç bir şey de imkansız
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)