allah arhmet eylesin...
bütün yakınlarına başsağlığı diliyorum.
allah arhmet eylesin...
bütün yakınlarına başsağlığı diliyorum.
Motorumu Sattım Kendimi Garip ve Yanlız Hissediyorum
( A RH + ) Türkçe' ye Sahip Çık, Yok Olmasına İzin Verme...
Aşkın Bir Sabun İse Köpürt Beni Pakize
Arkadaşlar Cenazesi Yarın öğlen Namazınla Akyazıda Defnedilecek Biz Izmitten Gidioruz...
AKYAZI'DA TOPRAĞA VERİLECEK
Kocaeli'deki Körfez Yarış Pisti'nde Pazar günü yapılacak yarışlar için idman yaparken motosikletiyle kaza yapan ve tedavi gördüğü Kocaeli Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'nde yaşamını yitiren Sinan Sofuoğlu, Akyazı'da toprağa verilecek.
Sofuoğlu'nun cenazesi saat 22.00 sıralarında hastaneden alınarak ambulansla Adapazarı'nın Serdiven Semti'ndeki evlerine götürülmek üzere yola çıkarıldı. Sofuoğlu'nun cenazesinin, Akyazı İlçesi'nde yarın kılınacak öğle namazının ardından, buradaki aile kabristanına defnedileceği bildirildi. Cenazeye yurt dışında bulunan kardeşi Kenan Sofuoğlu'nun da katılacağı belirtildi.
Kaynak: Sporx.com
Allah yakınlarına sabır versin.
Allah rahmet eylesin,allah yakınlarına sabır versin.
kymco grand dink 250 NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE !!!
Allah rahmet eylesin çok şaşırdım şok oldum ailesine sabır diliyorum...
LIVE TO RIDE - RIDE TO LIVE
allah rahmet eylesin günahlarını affetsin inşallah.
Başımız sağolsun allah geride kalanlara sabır versin.....
RUHUN BEDENİNDE, LASTİĞİNDE JANTININ ÜZERİNDE KALSIN......
rahat uyu kardeşim mekanın cennet olsun. Biz motorcu dostların seni asla unutmayacağız.
103 hp
ya bu nedir? neden böyledir? yazık oldu ve çok yazık ooldu o kadar üzüldüm ki.... allah rahmet eylesin... mekanı cennet olsun Sinan Abinin...
PiaggioCiao 25cc>>Mobilette Enduro 50cc>>Peugeot Nİnja 52>>Peugeot Trekker 100cc>>Ledow Cxm 250cc>>Kawasaki Zx9>> Yamaha DraGStaR 650..
"www.radyomoto.com"/MoToRCu CC'si BüYüK OLaN DeĞiL;GöNLü BüYüK OLaNDıR
şaka gibi ya ben durumunun bu kadar ciddi olacağını tahmin etmiyordum, sonuçta giydikleri kıyafetler çok güvenli ve antreman yeri de pistti üzüldüm cidden..
Onur Yollarda
Facebook: http://www.facebook.com/OnurYollarda
YouTube: https://www.youtube.com/channel/UC1TqEwgGS4AHvdmULc9qoIQ
allah rahmet eylesin, çok üzüldüm
İlo 50cc-Jawa250-Jawalazer-Honda Strada200cc-Honda Titan-Mondial 110ft-Cbr600-Dr 800-Afrikatwin-Varedero-QM200GY-Honda İnnova-Cb125e-Mondial Prostreet
Çok üzüldüm haberi duyunca.Bahattin ve sonra Sinan.Allah ailesine ve tüm sevdiklerine sabır versin.
Başımız Sağolsun....................
valla allah rahmet eylesin ne diyelim büyüklerimizin sözü vardır hep ama hiç takmayız dinlemeyiz motor sakattır derler:(:( gerçekden öyleymiş işte:(:(
kader mi desek felek mi...aslında inanın umurumda değil.şu hayatta inşallah kafayı sıyırmadan göcer gideriz.allah mekanını cennet eylesin.ne yazayım...bilemiyorum.ailesine canımız kenanımıza allah sabır versin.GÜC VERSİN...İNŞALLAH....İNŞALLAH....SİNAN DOSTUM...BİZİ BEKLE.BİRGÜN GELECEĞİZ YANINA.
allah rahmet eylesinn nur içinde yatsın
KaLBiM TeK BaŞıNaDa ATaR DeSTeK ÜNiTe İSTeMeZ !!!
allah rahmet eylesin.yaınlarına sabır versin....
Drift Religion
Herkesin başı sağolsun.Allah rahmet eylesin.Ailesine ve sevenlerine Allah sabır versin.
........Lastiği yak ama ruhunu asla........
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)