acı cook acı aılesıne ve tum yakınlarına sabırlar dılıyorum.
acı cook acı aılesıne ve tum yakınlarına sabırlar dılıyorum.
Motor alemi bir değer daha kaybetti. Ruhu Şad Olsun.
Allah Kenan'a uzun ömürler versin, kaderini ağabeyleri gibi yapmasın.
Mevlam neylerse güzel eyler, bu yaşta genç aramızdan ayrılmasının vardır bir hikmeti.
Acımız sonsuz.
Sezai Rahmi YILDIRIM / Düzce / 1959 / T.Öğretmen
Cenzae saatini öğrenen Allah Rızası için buraya yazsın...veya bana pm atsın...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
ya harbiden bu çok üzücü bi durum allah rahmet eylesin kalanlara sabır versin mekanı cennet olsun işte ecel ölüm byle bişey nerde ne zaman geleceği belli olmuyo daha gencecik bi motorcu kardeşimizide kaybetmiş olmanın üzüntüsünü yaşıyorum şuanda
No Manita No DIRDIR ONLY MAKARA ONLY GIRGIR
arkadaşlar kesinleşsin ben hepinizi haberdar ederim..bütün gün hastanedeyoğun bakımdan çıksın die dua ettik ama..hepimizin başı saolsunn..
allah ailesine tüm sevdiklerine sabır versin, rahmet eylesin çok üzücü bir haber...
Bundan böyle aşkım mevlamdır, Kanmam yalana
Dizginsiz aklım belalımdır almam yanıma
Allah rahmet eylesin.
Düşünüyorumda; Eğitimli bir pilot, yarış pistinde defalarca kaza yapabiliyor, bu makinelerin bilinçsiz bir insan elindeki tehlikesini tartışmaya dahi gerek yok.
[COLOR="Red"][B]Şeytan[/B][/COLOR]cım, [B]Motosiklet[/B]'i icat ettiğin için sana minnettarım... :P
Allah rahmet eylesın kardesıme mekanı cennet olsun tek erkek evlat kenan kaldı allah onu aılesıne bagıslasın
allah rahmet eylesın gerıde kalanlar sabır versın...mekanı cennet olsun....acımız cok buyuk
allah rahmet eylesin.mekanı cennet olsun.
allah rahmet eylesin geride kalanlara sabır nasipm etsin
gül bahçesine girenler gül olmasalarda gül kokarlar ( SUZUKİ --- KATANA )
Allah rahmet eylesin. Samimi bir arkadaşımı kaybetmiş gibi oldum. Mekanı cennet olur İnşallah. Allah geride kalanlara sabır versin. Kenan'a ve bütün camia'ya baş sağlığı dilerim.
Bir 4 silindirlilere, Birde 2 zamanlılara hastayım.
allah rahmet eylesin başımız sağolsun
[B][I]hiçbirimiz bu hayattan sağ kurtulamayacağız ki..:mrgreen:[/I][/B](FaRuK)
bütün motorsiklet severlerin ve tutkunlarının başısağolsun..genc yaşta inanılıcak gibi değil gerçekten..rabbim gani gani rahmet eylesin..kabri ve mekanı cennet olsun.ailesine ve yakınlarına sabır versin...sofuoğulları bizlerin gurudur...
Önce Bahattin, şimdi Sinan. Allah Kenan'a ve Sofuoğlu ailesine sabırlar versin. :( :( :(
[i]"I would never let a woman kick my ass. If she tried something, I'd be like, HEY! You get your bitch ass back in the kitchen and make me some pie! "[/i]
Allah rahmet eylesin.mekanı cennet olsun.
delideryalı kuluna ferman olunmaz;bu ciyet böyle biline::gleam::::gleam::::gleam::
şaka gibi
[FONT="Arial Black"][COLOR="Red"]BU ALANA REKLAM ALINIR[/COLOR][/FONT] ::tutkuy::
metehan eger cenaze saatını yerını ogrenırsen banada haber ver ne olur ben de ulasamıyorum
başımız sağolsun arkadaşlar..
mekanı cennet olsun,nur içinde yatsın..
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)