allah rahmet eylesin.toprağı bol olur inşallah,ailesi ve sevenlerine allah sabırlar versin.
allah rahmet eylesin.toprağı bol olur inşallah,ailesi ve sevenlerine allah sabırlar versin.
çok sevdiğimiz bahattin abimizi kaybetmenin ardından sinan abimizide kaybettik hepimizin bası saolsun ALLAH sevidiği kulunu yanına çabuk alırmış mekanı cennet toprağı bol olsun ALLAH rahmet eylesin..
hepimizin bası sağolsun yolun acık olsun sinan abicim ALLAH geride kalanlara sabır versin..
ALLAH kenan ve ailesine sabır versin ALLAH onlara uzun ömürler versin..
(çok üzüldüm ne yazacagımı ne yapacagımı sasırdım..)
allah rahmet eylesin yakınlarına sabır diliyorum.
Kardeşim Benim Huzur İçinde Yat..
ÖLENE KADAR MOTORCUYUZ. EN İYİ MOTORCU MEZARDA !
İnanamıyorum çok acı bir şey...Allah geride kalanlara sabır versin.
Dusunmesi bile cok zor Allah geride kalanlara sabir versin..
allah sabırlarversin ayilesinin başı sagolsun tum motorseverlerin kaderi böyle yazılmasın hepimize allah kötügün göstermesin salıcaklakalın
şoktayım acı kaybımız,milli sporcumuzu kaybettik başımız sağolsun.rahmetle anıyoruz..allah''a sabır versin ailesine..
Başımız sağolsun,
Allah ailesine sabır versin.
allah rahmet eylesin geride kalanlara yakınlarına ve ailesina allah sabırlık versin şaka gibi yaa hala inanamıyorum duyduğumda şok oldum çok üzüldüm
Sayın İzmitli arkadaşlar eğer öğrenebilirseniz hemen buraya yazıverin...rahmetli Sinan Sofuoğlunun cenazesine katılmak istiyorum...muhtemelen yarın veya Pazar günü...lütfen bilen duyan ailesine yakın olan varsa öğrenip buraya yazsın...son vazifemizi yapalım en azından...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
Allah rahmet eylesin,sevenlerine sabır versin...
Drift Religion
allah rahmet eglesin mekanın cennet olsun....
MuraD THSDLN
Allah rahmet eylesin.Ailesine sabır versin .Bütün motosiklet camiasının başı sağolsun
Allah rahmet eylesin duydugumdan beri saskınlık içindeyim eger cenazesine katılma gibi bi secenegimiz varsa orda olmak isterim
true love..
Drift Religion
Allah Rahmet Eylesin.. Mekanı cennet olur inşAllah..
Başımız sağolsun. Türkiye büyük bir sporcusunu kaybetti.
Allah rahmet eylesin, herkese sabılır diliyorum.
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)