Allah rahmet eylesin. Kenan Sofuoğlu için büyük acı... Allah sabır versin
Allah rahmet eylesin. Kenan Sofuoğlu için büyük acı... Allah sabır versin
[B]Atam Cumhuriyeti Sen kurdun, Onu biz koruyacağız!!! [/B]
allah rahmet eylesin kenan sofuoğlu için çok zor bir durum allah geride kalanlarına sabır versin
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar. Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar. :bounce:
olmadı.. hiç bir şey diyemiyorum. allah ailesine ve sevenlerine çok çok sabır versin..
Allah rahmet eylesin. geride kalanlara sabır versin..
Eger HErsey HaLa KOntroLündeYse YAVAS GidYoRRsUn
Allah rahmet eylesin,
mekanı cennet olsun.
Allah,
sevenlerine sabır ve dayanma gücü versin.
A blessing with the hands
kelimeler yetersiz butun motorseverlerin bası sagolsun topragı bol olsun ailesine allah sabır versin gercekten cok uzuldum ben bir saygı turu duzenlemeyi teklif ediyorum şöle turk bayraklı
Allah günahlarını affetsin..kalanlara sabır versin..
hyobusa...
Allahdan ailesine sabır diliyorum çok üzücü gerçekten şoktayım mekanı cennet olsun
RACING TEAM ÜYESİ :GAZCI ÜYE
mekanı cennet olsun allah kalanlara saglık ve sabır versın
Kendisine Allahtan rahmet, ailesine ve tüm dostlarına, sevenlerine sabırlar diliyorum.Tüm camianın başı sağ olsun.Arkadaşlar merhum için dualarınızı eksik etmeyin.
Alllah rahmet eylesin.................
..İslam kadını dişiliğiyle değil, kişiliğiyle var olandır..
Gülün dikene katlanması, onu güzel kokulu yaptı. - Mevlâna Celâleddin-i Rûmî
allah rahmet eylesin şuan şok içindeyi nasıl ölmüş diye sora olmamış
zengin veya fakir farketmez, apaçilik ya da ezik alt kültürün, motosiklet üzerinde hiç bir izahı ve bahanesi olamaz... ) (3 litre benzin koyuyorum bir hafta geziyorum diyen adamlardan ve motorlarından uzak durun)
Uzun bir süre pc başında dondum,inanamadım ,Allah rahmet eylesin :(
İçimden birşeyler kopuyor sanki. Allah rahmet eylesin. Ailesine ve sevenlerine başsağlığı dilerim. Allah sabır versin.
allah rahmet eylesin dualarımız onunla
HAyat bisikLET GİBidİR PEDal ceVİRmeSSEn düşERSİn....
O BİR SUZUKİ ( YAKIŞIKLI )
bugün hava çok yağışlıydı ben de izmit körfez pistine gidicektim arkadaşla ama vazgeçtik havadan dolayı,bir yağdı bir durdu hava.hastaneler motosiklet kazalarıyla dolup taşmış zaten. allahım ya ne diyeceğimi bilmiyorum sevdiği kuluymuş rabbimin.allah rahmet eylesin
allah ailesine sabır varsin allah bir daha acı göstermesin
Allah rahmet eylesin .
Sonsuza kadar süren tek A$K motosiklet aşkıdır !
'TUĞBA OKAN EKİN' << 03.04.2007 >>
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)