Allah günahlarını affetsin.Ailesine sabır versin.
Allah günahlarını affetsin.Ailesine sabır versin.
AB RH (+) 506 357 7316
http://www.facebook.com/vatandogukan
https://www.facebook.com/Jand.komd.ozel.harekat
allah rahmet eylesin
ailesine başsağlığı
ve sabır diliyorum
YAMAHA XT660ZA TENERE 2013
HONDA CBF600S 2006
BMW F650 GS DAKAR 2002
Allah Rahmetetsin Yakınlarına Sabırversin
DÖNERSEN ISLIKÇAL. ....Huzur islamda,sen nerdesin
Allah rahmet eylesin yakınlarınada sabır versin
Sözün bittiği yer.
Allah rahmet eylesin.
EN YAKIN YOL,BİLDİĞİN YOLDUR.
allah rahmet eylesin cok uzucu haber:((
Ride your way
Allah rahmet eylesin...Geride kalanlara sabır diliyorum...
Allah rahmet eylesin.
Bütün Türkiye'nin başı sağolsun.
Kenanoğlu ailesinin de Allah yardımcısı olsun, bu kadar büyük acılara dayanmak kolay değil...
Ne denilebilir ki artık .. 2. kez böyle bir acı ... Allah rahmet eylesin ailesine sabırlar versin. Hepimizin başı sağolsun arkadaşlar :(
Hayatta en büyük eğlence başkasının yapamazsın dediğini yapmaktır.
Annesinin "Bahattin'e mi özendin Sinan?" diye feryat edişi çok acıydı
arkadaşlar belki sorumun cevabı verilmiştir ama ben sormak istiyorum. sitede gördüm tv de de duyunca çok merak ettim. Sinan Sofuoğluun kaza anında kask ve eldivenleri çıktı deniyor bu nasıl olabilir?? hadi kaskın bir şekilde kemeri açıldı diyelim o uzun deri eldivenler belki 2 yerden cırtcırtlı eldivenler nasıl olur da çıkar? bunun mantıklı bir açıklaması olmalı
Allah rahmet eylesin. Ailesine ve yakinlarina bassagligi diliyorum. Allah sabir versin.
Şampiyon Sinan'a Allah'dan rahmet, geride kalanlara da sabır diliyorum.
Mekanın cennet olsun Sinan...
yaa çok kötü oldu bu durum, Allah rahmet eylesin, Kenan iki abisini de kaybetti :(
Karşılaştığım herkes en az bir konuda benden daha yetenekli, öyle ki her insandan öğreneceğim bir şey var.
mekani cennet olur insallah,topragi bol olsun..
once AKIRA sonrada NECDET abi... yuregimi yaktiniz..bu ekran karanlik kalacak ve yuregimi yansitacak..mekaniniz cennet olsun..:pale:
Allah kimsenin başına vermesin şok oldum açıkçası inşallah Kenan bu durumdan fazla etkilenmez.......
muhakkak kötü oldu ama .......Allah geride kalanlara sabır versin......
Allah Rahmet eylesin.Başta Kardeşi Kenan'a ve tüm ailesine Allah sabırlar versin...
[B][COLOR="Red"]Ne Mutlu Türküm Diyebilene[/COLOR][/B]!!!:cat:
cok üzüldüm cokkkkkkkkk neden genclerimiz ölüyoki sinan abiye cok üzüldüm herkezin başı saolsun söylenilcek başka bişey bulamıyorum sinan abinin eşinide birazcık vicdan varsaydı bunları yapmazdı yaptıgıyla kaldıııııı
Ne diyeceğimi bilemiyorum ... hepimizin başı sağolsun, ailesine sevdiklerine sabır diliyorum ...
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)