allah rahmet eylesin toprağı bol olsun
inşallah kenan sofuoğlunu etkilemez o devam eder
allah rahmet eylesin toprağı bol olsun
inşallah kenan sofuoğlunu etkilemez o devam eder
[COLOR="DarkRed"][B]Yaşadığın Her An Kendi Hayatındır...[/B][/COLOR]
Allah mekanını cennet etsin onun ihtiyacı artık sadece bir dua onuda eksik etmeyin. allah ailesine sabırlar versin
değerli bir arkadaşımı dostumu kaybetmenin derin üzüntüsünü yaşamktayım
Allah ailesine ve biz dostlarına sabır versin
neyı nasıl sölicemi bilemiyorum şoktayım gecen hafta konuştuğum dostumun ölüm haberrini almak çok zor allah sabır versin
başımız sağolsun
bu haberi duyduktan sonra bu gün motoruma binemedim. Ben Sinanın elinden almıştım bu motoru.. hala inanamıyorum... Tüm MT ciler olarak Sinan ı aramızda yaşatmalıyız.
Onu ve bu elim kazayı unutmamak için aktivitelerimiz arasına bişeyler katmalıyız. Şu an çok sağlıklı düşünemiyorum. Bu iş için bir arkadaşımız ön ayak olsun. Makul bi aktivite yapalım.
Ailesine sabır diliyorum. Merhuma Alllahtan rahmet diliyorum. Çok üzüldüm.
Allah rahmet etsinn gerçekten cok ucuzu bı durum sımdı haberım oldu haberı okurken sok oldumm... Malesef cok ıyı bır sporcumuzu bır motosiklet dostunu bır ınsanı kaybettık... Allah aılesıne sabır versın... Aılesının ve tum motosiklet camıasının bası sagolsun...
Biri şu Düzcedeki kasksız ehliyetsiz üstüne üstlük Abart egzozları ile kafa ...... bir dur desin !!!
resmen beynimden vuruldum , off . allah rahmet eylesin , geride kalanlarada sabır versin
Bir Afrika Atasözü; Sular yükselince, balıklar karıncaları yer.Sular çekilince de karıncalar balıkları yer .Kimse bugünkü üstünlügüne ve gücüne güvenmemelidir. Çünkü kimin kimi yiyecegine “suyun akışı" karar verir. - Drift Religion
Allah Rahmet Eylesin, Geride kalanlara sabır versin, motosiklet camiasının başı sağolsun. Çok üzüldüm, çoook üzgünüm ;(
Sabah olsa da motora binsek.
Honda Dylan Kullanıcıları Sohbet Köşesi :http://www.motosiklet.net/forum/showthread.php?p=371100
allah rahmet eylesin geride kalanlarına allah sabır verin
tüm camianın başı sağolsun
motosiklet kullanmak şeytanla kumar oynamaya benzer ,hep sen kazanırsın ama o kazandığında oyun biter
motor camiası bir yıldınızı daha kaybetti... :(
Allah sabır versin. Başın sağ olsun Kenan....
Gitti TDM kaldık yine ybr ile başbaşa..
Haberlerde duyduğumda yıkıldım,böyle iyi motorcuları kaybetmek çok üzücü.Başımız sağ olsun,Allah sevenlerine sabır versin
Çok üzücü bir olay. Allah rahmet eylesin
Korkarak yaşıyorsan yalnızca hayatı seyredersin
Bir aile için iki evladını motosiklet kazasında kaybetmek çok acı verici olmalı.Bildiğim kadarı ile kenanın ağabeyide motosiklet kazasında ölmüştü.Allah cc rahmet etsin...
allah rahmet eylesın..
[COLOR="Black"]hayatta [/COLOR][COLOR="White"]tek [COLOR="Black"][COLOR="Red"]aşk [/COLOR][/COLOR][COLOR="Black"]beşikt[/COLOR][/COLOR][COLOR="red"]aşk[/COLOR]:bounce:.................:flower:06 B 1903 :flower: [COLOR="Red"][COLOR="Black"]ç[COLOR="Red"]A[/COLOR]rşı [/COLOR][/COLOR]heryerde
allah rahmet eylesin mekanı cenet olsun yakınlarına allah sabır versin
allah rahmet eylesin..
Yeşil Peri..tıtanıum Yüküm ağır geride kalırsın! Bulaşma avlayamazsın! Sakın deneme öldüremezsin! Vargeç ciddiyim
Kaza sonrası hastanedeki son görüntüleri....
Allah gani gani rahmet eylesin...
[MEDIA]mms://haberav.mynet.com/hv/sinan_sofuoglu65.wmv[/MEDIA]
İmza mı; yok anam taklit ediliyor... Parmak basıyorum artık..
ŞEYTAN TÜYÜNÜ BENDE UNUTMUŞ.
ALLAH rahmet eylesin ..ailesine tüm sevenlerine sabır diliyorum
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)