Başımız sağolsun, merhumun mekanı cennet olsun
Başımız sağolsun, merhumun mekanı cennet olsun
Sabah kapıdaki gazeteyi almak için eğildiğimde manşetteki haberi gördüm ve içime bir ateş düştü. Ne acı bir olay, ne acı bir tekrar, ne acı bir tesadüf... Sofuoğlu Ailesi'nin birbirine bağlılığı ve desteği her zaman medyada yer almış ve bizler tarafından saygı ile izlenmiştir. Şimdi ise büyük ağabeyden sonra acı kendini yineliyor. Merhuma Allah'tan rahmet, geride kalanlara sabır diliyorum.
Sevgili Arkadaşlar, lütfen biraz daha dikkat. Bakın, şampiyonlar bile defalarca döndükleri pistlerde ve tüm donanımlarına rağmen acılar yaşıyor-yaşatıyor, caddelerde deli gibi sürmenin ne alemi var...!? Özellikle de gençler; lütfen motosiklete başlarken acele etmeyin, eğitim alamazsanız bile hiç olmazsa biraz tecrübelenmeden hız motorlarına yönelmeyin. Her gün evimin penceresinden bakarken bir trafik ışığından diğerine 200km hıza çıkan kasksız ve korumasız arkadaşlarımızı görüyorum. Ara sokaktan veya yayageçidinden çıkabilecek hiçbir olasılığı düşünmüyorlar. Oradan çıkan arabasıyla babam veya kucağında bebeğiyle eşim de olabilir. Sonra kim trafik canavarı oluyor?
Kusura bakmayın belki yeri değildi ama yukarıdaki haberi okurken caddeden sabah sabah yüksek süratle geçen motosikletlerin sesini duydukça kendime hakim olamadım. Taziyelerimi tekrar ediyorum. Tüm motosiklet camiasının başı sağolsun.
oderint dum metuant
Sinan abiyi geçen yaz izmirde izlemiştim ve birinci olmuştu. Çok üzüldüm duyunca haberi allah rahmet eylesin toprağı bol olsun. Yazık yaa bence izmit pisti kapatılmalı çok tehlikeli pist özeliklede motosiklet yarışları için. her tarafı yarıklarla dolu ya. Çok üzüldüm ya sofuoğlu ailesinin ikinci yarışçısınıda kaybettik çokk üzücü çook:(:(:(
Allah rahmet eylesin. Çok üzücü bi durum...
Ne yöne dönersen dön, arkan her zaman arkandadır.
Okyanus43
Allah rahmet eylesin Allah sevenlerine ve ailesine sabır versin
hepimizin başısağolsun mekanı cennet olsun Allah ailesine büyük sabırlar versin ben şokundayım hala
deathalone
biraz önce öğrendim , şok oldum ya Allah rahmet eylesin .
Kendime Gelemedim.Ecelin Nerde Gelecegi Belli Olmuyor Gercekten.Basımız Sagolsun Allah Ailesine Sabır Versin Mekanı Cennet Olsun
O Seleye Bindin mi Bir Daha Inemezsin.
Allah Sevdigi kulunu erken yanina aliyor demekten baska bir sey soyleyemiyorum, geride kalanlara sabirlar versin allah.
Mekanin cennet olsun abi.
First Day Of My Life
Allah rahmet eylesin çok üzücü bir durum Sofuoğlu ailesine allah sabırlar versin.
başımız sağ olsun allah rahmet eylesin ...
UÇURUMUN KENARINDA OLSAN BİLE SIRF HAYATA GICIKLIK OLSUN DİYE GÜLÜMSE
ailesinin durumunu düşünüyorumda gözlerim dolu dolu oluo
Allah Rahmet eylesin. Çok üzücü bir haber tüm sevenlerine başsağlığı diliyorum.
Bu sevdaya sahip oldukça yaşamımız kısalacak gibi gözüküyor.:(
İşlerin yolunda gidiyorsa ,sakın endişenme hemen geçer :!:Morphy :-)
http://www.motosiklet.net/forum/etkinlik-gezi-fotograflari/106287-2012-dogu-karadeniz-gezimiz-3850-km.html
allah rahmet eylesin, başımız sağolsun.
Denildiği kadar okumayan bir toplum değiliz. ErkekIer bildiğini okuyor, kadınlar da canına okuyor
Tüm camia olarak çok üzüntülüyüz...
Türk Sporu için' de çok büyük bir talihsizlik, çok ciddi bir kayıp..
Ailesine sabır diliyorum...
Allah rahmet eylesin, Allah sevenlerine, Ailesine ve geride kalan sevenlerine sabırlar versin.
Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun.Akşam haberlerde duyunca, eşim ve çocuklarım duyacak diye hemen kanalı değiştirdim.
Allah rahmet eylesin, Allah sevenlerine, Ailesine ve geride kalan sevenlerine sabırlar versin.
Eğer Hayattan Sıkıldıysanız Bir Motor Alın Artık O Sizden Sıkılsın.
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)