Çok üzüldüm. Allah rahmet eylesin. Bir yıldız daha kaydı...
Çok üzüldüm. Allah rahmet eylesin. Bir yıldız daha kaydı...
Üç boyoz bir kola
allah rahmet eylesin yakınlarına sabır versin.Başka ne söylenirki?
hıc bır TV kanalında haberı verılmedı bukadarmı duyarsız bı mılletız anlayamıyorum
Allah rahmet eylesin. Toprağı bol olsun. Genç, başarılı bir insanı daha kaybettik. Allah kalanlara hayırlı ve uzun bir ömür nasip etsin.
"Bir insanın bildiğini zannettiği bir şeyi öğrenmesi imkansızdır." (Epiktetos)
Allah rahmet eylesin .
Hepimizin başı sağolsun bu ne kadersizlik ya iki abisinide bu şekilde kaybetti Kenanımıza ve ailesine Allah dayanma gücü versin Sinanında mekanı cennet olsun.Nur içinde yatsın . Biz çelik kanatlı melekler açacağız bir gün o kanatları cennete doğru.
Albert EİNSTEİN derki;
Biri sana çok kötüsün derse boşver takma. Banada GERİZEKALI sın dediler, ATOMU PARÇALAYIP ELLERİNE VERDİM
arkadaşlar ben bu siteye üye olduğum 3 yıldır biyerlere gitmek için çok nazlanırım...bünyem böyle...gelirim derim genelde gelmem satarım...ama yemin ederim gece gözüme uyku girmedi...Sinan kardeşimizin ruhu şad olur...cenazesini izler ve der ki beni sevenler çokmuş der diye düşünürüm...şimdi diyeceksinizki kardeşim orda 10 kişi olsa ne olur olmasa ne olur...
ama bu bir son görev...
Bu aile bizim üyesi olduğumuz camiaya 2 tane evlad vermiş...sizce bu aileye bir borcumuz yokmu...hadi arkadaşlar müsait olan gelsin...
aslında biz insanoğlu işimizi gücümü çok güzel ayarlarız...yeter ki isteyelim...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
allah rahmet eylesin kalanlara sağlık versin ailesine sabır versin çok üzüldüm bende
akburak.net
Allah Rahmet Eylesin.. Ailesi Ve Dostlarına Allah Gani Gani Sabır Versin..
Allah rahmet eylesin, ailesine dostlarına tüm sevdiklerine sabırlar versin.. İki kardesde motor kazasında..
Çok üzüldüm, Allah rahmet eylesin.Mekanı cennet olsun...
ÇELİK KANATLARIN ÖZGÜR ÇOCUKLARI
ben motorumu Sinan' ın ellerinden aldımıştım..
Kendisi sadece iyi bir sporcu değil, iyi bir motosiklet ustası ve daha önemlisi çok iyi bir insandı..
Bir gün uzun yola çıkacakken yağmur başladı. Üstüm sırılsıklam. Naparım diye düşünürken onların dükkana uğradım. Sinan bana bir suziki T-shirt hediye etti..(Haziran, 2005)
Başka bir gün, o zamanki kız arkadaşım, şimdiki eşim, Adapazarına beni ziyarete gelmişti. Artçı kaskım yoktu.. Sinanın yanına gittim ve ve bi kask istedim. Hemen temin etti.. (Şubat, 2006)..
Şimdi inanamıyorum, O, çok güzel bir insandı.. Öyle motorsiklete binmiş olmak için binmezdi. Ben tüm arkadaşlarıma motosikleti sevdirmek için motorsikletimi Sofuoğlun dan aldım diye anlatıyordum. Şimdi ne diyeceğim??
Çok yoğun ve garip duygular içindeyim. Cenazeye Ankarada olmam ve programlanmış bir işim olması nedeni ile gelemeyeceğim. Burda Onunla yaşadığımız bir iki anıdan bahsederek kendimi avutmaya çalışıyorum.
Çok üzgünüm. Allah ailesine sabırlar versin. Sabır versin sözcüğü hiç bu kadar anlam kazanmamıştı... Ruhun şad olsun kardeşim. Toprağın bol olsun. Seni unutmayacağız. Ama sana söz kardeşim, mezarının başına gelip sana dua okuyacağım.
Seni hiç unutmayacağım,
allah rahmet eylesin . tüm motosiklet camiasının başı sağolsun..
İyi bir sürücünün denge,doğru karar mekanizması ve iyi zamanlaması
vardır.Aynı şekilde iyi bir sevgilinin de..
ne mutlu türküm diyene ! ! ! 35 U 7273 TECRÜBE, LİMİTLERİNİZİ BİLMEKTİR!
Allah rahmet eylesin geride kalanlara sabırlar versin, garibim Kenanım bi kardeşini daha kaybetti Allah yardımcıları olsun...
Ailesine sabir ,Sinan arkadasimiza ise Tanridan mekani Cennet olmasini diliyoruz. Onu gonlumuzde yasatmaya devam edecez.
Asil istegimiz Federasyonun Korfez pistine el atmasi ve o pisti duzgun bir duruma getirmesi, Sinan gibi degerli sporcularimizi Federasyonun isguzarligi yuzunden kaybedemeyiz.
[COLOR="Red"]Motorculuk saygi ve cilginligin arasindaki ince cizgide gitme beceresidir[/COLOR] Suzuki GS500 Gitti / Ducati Monster 900 Gitti / BMW F650 GS Gitti
çok üzüldüm..televizyonlarda hiç adının geçmemesi daha da üzücü.
Allah rahmet eylesin geride kalanlara sabır versin. Mekanı cennet olsun
Ben ne gidene kal derim, ne de kalana git... Giden yolunu, kalan yerini belirlemiştir hayatımda...
Motosiklet Camiasının Başı Sağolsun
O BİR HAYATTIR
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)