İkinci El Motosiklet Pazarı Borusan Oto İstinye'de Başlıyor
Reklamlar
-
Admin
BMW Motosikletin düzenlediği Kullanılmış Motosiklet Pazarı, 13 Nisan'da Borusan Oto İstinye'de motosiklet tutkunlarını buluşturacak.
BMW Motosiklet'in düzenlediği "Kullanılmış Motosiklet Pazarı" 13 Nisan Pazar günü kapılarını açacak. Borusan Oto İstinye'de düzenlenecek Kullanılmış Motosiklet Pazarı'nda, farklı beklentilere hitap eden birçok model yer alacak. 2005 yılından beri düzenli olarak Borusan Oto İstinye tesislerinde gerçekleşen pazarda, her marka motosiklet kullanıcısı 500 cc. ve üzeri motor hacmindeki araçlarını satmak veya yeni bir model almak için bir araya gelecek.
Ücretsiz olarak ziyaret edilebilecek "Kullanılmış Motosiklet Pazarı", Borusan Oto İstinye tesislerinde açık alanda gerçekleşecek.
Reklamlar
-
iyi güzelmişte 500cc altındakılerın canı yoqmu :
Dünyanın en güzel hediyesini sana vermek isterdim ama seni sana veremem ki...
-
borusandan bırak 2. eli 0 km bile almam
-
Forumdan Uzaklaştırıldı
-
istanbula motosiklet pazarı gerekiyor. borusan sadece 500 cc ve yukarısı motorları sergiliyor, ama bunun dışında başka bi yerde motosiklet pazarı kurulsa çok iyi olucak.
topkapıdaki pazardan haberi olan varmı, geçen gittiğimde inşaat şantiyesi kurulmuştu ve ortada motor satan kimse yoktu. daha ileriye gidipte bakmadım bende. bilgisi olan varmı, acaba başka bi yerdemi toplanıyolar
-
Forumdan Uzaklaştırıldı
Bu 2. elleri internette görebileceğimiz bi adresi yokmu ?
-
fena olmamış aslında iyi fikir gibi ama bıraz ayıp olmuş gibi sanki 500 cc altına
-
-
arkadaşlar gecen sene gitmiştim
süper oluyo
hediyeler,yeme icme bayagı iyi
-
yaşar adlı üyeden alıntı
Bu 2. elleri internette görebileceğimiz bi adresi yokmu ?
yazını okuyuncu şimdi herkes sahibinden diye atlar demiştim ama olmamış.
alternatifsizlik çook kötü
BİLGİ SAHİBİ OLMADAN FİKİR SAHİBİ OLMA
-
evetya ben honda bea alıcam. sahibinden.KOM dan başka düzgün biryer bulamadım bakacak
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler