KURALKAN A.S den bir atak daha....
Reklamlar
-
Kuralkan A.Ş 11.03.2008 (fuardan 1 hafta önce ) tarihinde Türkiye'ye fuar için gelen S&T yetkilileriyle yapılan görüşmeler neticesinde S&T motosikletklerinin Türkiye de Kuralkan tarafından üretilerek avrupa piyasasına satıs ve sevkı hakkında anlaşma imzalamış. Bu anlaşma gereği S&T motosikletleri Türkiye de imal edilerek avrupaya gönderilecek.
Üretilen motosikletlerin markası S&T Korenin avrupa pazarında kullandığı markadan oluşacak.
Bu gün almış olduğum bu haber henüz resmi olmasına rağmen firmalar tarafından yayınlanması önümüzdeki günlerde bir lansmanla sektorde duyurusu yapılacak.
Reklamlar
-
Vatana millete hayırlı olması dileğiylee SAYGILAR
[I]315 ile uzaklaştım,aynamda görünmüyorsun...I]
-
bizim eski Kanuni'ye reklamcıya gidip mavi folyo ile S&T yazısı çıkarttırim ve yapıştırim.. Modaya ayak uydurmalı..
[B][COLOR="DarkRed"]Tecrübeler en iyi öğretmenlerdir. Yalnız masrafları biraz çoktur.[/COLOR][/B] :) :)
-
madem yerli üretim e fiyatlarda düşer heralde biraz da olsa.
-
SSTEK adlı üyeden alıntı
madem yerli üretim e fiyatlarda düşer heralde biraz da olsa.
Değişen Pekte fazla Bİşey olmaz Kanımca ...
PiaggioCiao 25cc>>Mobilette Enduro 50cc>>Peugeot Nİnja 52>>Peugeot Trekker 100cc>>Ledow Cxm 250cc>>Kawasaki Zx9>> Yamaha DraGStaR 650..
"www.radyomoto.com"/MoToRCu CC'si BüYüK OLaN DeĞiL;GöNLü BüYüK OLaNDıR
-
bencede deısen pek bısı olmaz ama suankı kore uretımlerı mevcutken ondan almalı malum burası turkıye ne cıkar ısın altından bılnmez....
-
cbr125faik adlı üyeden alıntı
bencede deısen pek bısı olmaz ama suankı kore uretımlerı mevcutken ondan almalı malum burası turkıye ne cıkar ısın altından bılnmez....
sana bu lafı dedirtenler utansın
-
yakut36 adlı üyeden alıntı
Kuralkan A.Ş 11.03.2008 (fuardan 1 hafta önce ) tarihinde Türkiye'ye fuar için gelen S&T yetkilileriyle yapılan görüşmeler neticesinde S&T motosikletklerinin Türkiye de Kuralkan tarafından üretilerek avrupa piyasasına satıs ve sevkı hakkında anlaşma imzalamış. Bu anlaşma gereği S&T motosikletleri Türkiye de imal edilerek avrupaya gönderilecek.
Üretilen motosikletlerin markası S&T Korenin avrupa pazarında kullandığı markadan oluşacak.
Bu gün almış olduğum bu haber henüz resmi olmasına rağmen firmalar tarafından yayınlanması önümüzdeki günlerde bir lansmanla sektorde duyurusu yapılacak.
Patron ST Kanuni Türkiyede üretilip Avrupaya satılacakmış...
Çaktırma...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
-
fiyatlar düşürülürse sorun yok hayırlı olsun herkeze
Yarını düşünmeden, özgürlüğe yelken açmışcasına..
-
yerli üretim = yerli montaj
çinlilerede yerli üretim diyolar
ASİYİZ BİZ MOTORCUYUZ....
-
böyle bir olaya sevinecegimize eleştiriyoruz.ne kadar kötü bi durum
-
evet bencede fiyatlar düşmeli o zaman tam süper olur
[FONT="Arial Black"][COLOR="Red"]BU ALANA REKLAM ALINIR[/COLOR][/FONT] ::tutkuy::
-
otomotiv sektöründe ki üretim başarımızı umarım motosiklet sektöründe de gösteririz.
güzel bakan , güzel görür.
-
ne fiyat düşer ne de kalite artar bence haa işallah bizi utandırırlar ama tahmin etmiyorum.
evet parça sıkıntısı çekmiyeceğimiz doğru ama bilemiyorum yerli üretim için çok pahalı değilmi?
-
tamam kanuni imal ederse o motorda kalite falan arama tıpkı mz de oldugu gibi hero puch larda oldugu ğibi
müzisyen agırsiklet şampiyon
-
mantik derki nakliye vb.. birkac kalemde fiyatin dusmesi gerekir tabi ac gozluluk yapmazlarsa
-
çaktırmayalım
mete_han adlı üyeden alıntı
Patron ST Kanuni Türkiyede üretilip Avrupaya satılacakmış...
Çaktırma...
heh bencede çaktırmayalım bak bu bılgı kesın ve ılk agızdan dedım ama sende agzında bakla ıslanmadı hemen caktırma dersın 50 dedım caktırma sunu kavalalı pasa
titanxxx adlı üyeden alıntı
böyle bir olaya sevinecegimize eleştiriyoruz.ne kadar kötü bi durum
bencde basaramazlarsa o zaman vurulsun
fedos adlı üyeden alıntı
otomotiv sektöründe ki üretim başarımızı umarım motosiklet sektöründe de gösteririz.
benımde temennım bu (( nıye mınımum der bu msj az yazınca kabahat cok yazıncada kavalalı metehan pasa kızar))
-
yakut36 adlı üyeden alıntı
heh bencede çaktırmayalım bak bu bılgı kesın ve ılk agızdan dedım ama sende agzında bakla ıslanmadı hemen caktırma dersın 50 dedım caktırma sunu kavalalı pasa
bencde basaramazlarsa o zaman vurulsun
abi herşey güzel hoş...Allah yollarını açık etsinde burda üretilen bir malın kalitesi sence nasıl olur...biz maliyet insanıyız...kalite insanı olmak lazım...bu önyargıları nasıl yıkarız baboli...
inşallah utandırır...inşallah utanırım...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
-
valla mete abi istenirse yapılıyor.Bak fiat nasıl birdenbire kaliteye önem verince dikkate alınmaya başladı.Aynen kanuni de yapsın bizi utandırsın.Ama kanuni firmasının bunu kaldıracak mali yapısı olduğunu zannetmiyorum.Yani teknik anlamda yeterli iş gücü ve teknolojiye sahip bir ülkeyiz ama şu anda kanuni bir kawa ya da yamaha kalitesinde mal yapsa da kimse gidip almaz.Adı çıkmış bir defa.İlk önce imajını düzeltmeli.Hyosung ortaklığını da ben bu yönde yapılmış bir ortaklık olarak düşünüyorum.Yoksa çinden getirip montajlamaya devam ederdi.
-
Güzel bir gelişme. "Yiğidi öldür,hakkını yeme" demişler (Hyo'cu olarak yüreği yanan biri olarak )
Ülkemizde üretilen araçlar dünyanın dört bir yanına dağılıyor. Motosiklet sektöründe neden böyle birşey olmasın?
Gerçi otomobil sektöründe firmalar direkt kendisi üretim için yapılanmayı sağlıyor ve üretim şekli markanın ana vatanındaki şekli ile oluyor.
Mesela Ford firması Türkiye'de üretilen Transit Connect'leri taxi olarak (modikasyondan geçirip) Amerika'ya ihraç edecek.
Diğer firmalarında burada üretim yapması durumunda hammaddeye yakınlıktan ötürü yedek parça gibi sıkıntılar olmayacaktır ama motosiklet işinde bu bize biraz uzak gibi!
Atın iyisi alayda,kabın iyisi kalayda belli olur.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler