şahsi fikirlerimi bir kenara bırakırsak, maalesef en başından beri bir çok kez dile getirdigimiz şekliyle söyleyeyim, olan yine son kullanıcıya yani hyosung sahiplerine oldu, daha fazlasını beklemiyorduk zaten, bu konuda aslında tek suçlu bana göre koreliler, derlerdide inanmazdım, japonlar kadar çalışkan ama aynı derecede ilkeli değiller diye,
sonuçta bu markaya güvenip alan kullanıcıların durumunu en başta onlar gözetmeliydi, zaten iki firmanın sert bir şekilde kapışacagı çok belliydi
son olarak da Yakut bey'e bir şeyler söylemek istiyorum;
en baştaki olumlu tavrınızın yavaş yavaş değiştigini gözlemliyorum, açık söyleyeyim yazdıklarınız bende küçücük bir acaba oluşturmuştu, bugün yazdıklarınızdan sonra oda kalmadı,
lütfen bize şans verin, herşey çok daha güzel olacaklardan "ama globalın cezasını nıye kanunı ceksın. musterılerde haklarını globalden arasın. yenı alacak tercıh edeceklerde st alır haklarıyla." noktasına gelmeniz çok hızlı oldu,
kanuni eger çok istekli ise önünde hyo kullanıcılarını kazanacagı bir fırsat vardı ve bunu global ile kavgası yüzünden geri tepmiş durumdadır
haa bana soracak olursanız çok da haksız bulmuyorum, ticari anlamda çok mantıklı değil ama madem yıllar sürecek bir yatırımı düşünüyorlar, bu şekilde bir uygulama kararı alıp mevcut kullanıcıyıda kazanabilirdi, sonuçta buda bir pazarlama taktiği
neyse, artık hyocanlar bir şekilde başlarının çaresine bakacaklar, motosiklet camiası büyüktür elbet yardım eden olur