taksimde park problem olmaz mı?
taksimde park problem olmaz mı?
Seni çok seviyorum Babacığım.Sen her zaman benim kalbimde yaşayacaksın...
Merhaba
Fuar giriş davetiyesi arayıp da henüz bulamamış arkadaşlar.Motoron dergisi 2 adet,Motorbike dergisi de 1 adet fuar giriş davetiyesi veriyor.(Mart sayılarında)Girmek için para vermeyin veya davetiye bulacağım diye kendinizi yırtmayın.Alın bu iki dergiden birini olsun bitsin hemde ne güzel okursunuz.
seçilen mekan harika kesin orada olmalıyız diye düşünüyorum elinize sağlık
MT İZMİR HUZUR EVİ SAKİNİ
nereye gittiğin değil kiminle gittiğin ÖNEMLİDİR :wiinkk
CENGOMOTO
Orda olucaz işallah mekan güzel özledim istanbulumu
askerlik bitti insallah cnr de olcagız butun motorculara slm:mrgreenlar
Geçen yıl pazar günü fuara gittim, daha önceden tanışıp evimde ağırladığım iki arkadaşıma telefon edip , davetiye istedim ve bana bir otel ayarlamalarını istedim. Çok istemişim demekki, İstanbula indiğimde , o iki arkadaşımı arayıp geldiğimi bildirdim , davetiye lazım dedim. Maalesef arkadaşlarım hasta oldu ve en azından benimle görüşmek için bile gelmediler. demekki iyi intibaa bırakamamışım diye düşündüm.giriş biletlerimi alıp içeri girdim.bu arada istanbulda oturan bir arkadaşım da bana telefon edip en azından görüşmek istediklerini söyledi. tamam dedim davetiyeleri alıp sizi kapıda karşılarım dedim . standımıza gidip kendimi tanıttıktan sonra iki davetiye istedim . skullhunter Erhan kardeşimiz . maalesef davetiye bitti dedi. çaresiz arkadaşımı ve kız arkadaşını bilet alarak içeri almak zorunda kaldım . çünki onlar benim için gelmişlerdi . Daha sonra Ümmet arkadaşım Abi bana niye sormadın diye de sitem etti . saolsun ümmet arkadaşımın bulabileceği iki davetiyeyi Erhan arkadaşım da bulurdu, diye düşünüyorum . Olay davetiye yada giriş ücreti değil benim için Allahıma şükürler olsun maddi sıkıntım yok. ama neden olmadı ben bu sitenin üç yıllık üyesiyim,İzmir mt beni tanır ve sever saygıları sonsuzdur.saolsunlar bende hepsini öz evladım gibi sever ve her fırsatta evimde ağırlarım . motosiklet net'e sevgim ve saygım sonsuzdur bu sayede bir çok dost edindim. marmok haricinde hiçbir siteye de üye değilim. geçen yıl beni Marmok (isim vermek istemiyorum) çok iyi karşıladı bu yıl yine ordayım nasip olursa. Ama fuara henüz karar vermedim.
Arkadaşlar ben de bu sene ordayım inşallah... ilk kez gidip görücem bu fuarı çok merak ediyorum doğrusu.. motosiklet.net standına da uğrayacağım diye söyleme gereği bile duymuyorum ilk ordan giriş yaparım zaten.. davetiyeleri de yukarda @sipsivri arkadaşın söylediği dergilerden almayı düşünüyorum.. Walla şimdiden çok heyecanlıyım.. tanışmaya gelirken getirmemi istediğiniz bişey var mı bolu ya da izmitten
Akıllı Adam Aklını Kullanır. Daha Akıllı Adam Başkalarının da Aklını Kullanır..! ;)
Bir aksilik olmazsa, mutlaka orada olacağım...
Motosiklet bayramı
[COLOR="Red"][B]Şeytan[/B][/COLOR]cım, [B]Motosiklet[/B]'i icat ettiğin için sana minnettarım... :P
MT İZMİR HUZUR EVİ SAKİNİ
nereye gittiğin değil kiminle gittiğin ÖNEMLİDİR :wiinkk
CENGOMOTO
Arkadaşlar ben de Uşak"tan fuara gelmeyi düşünüyorum.Burada MT İl grubu veya benzeri bir oluşum olmadığı için muhtemelen sap gibi tek başıma gelicem
Umarım MT ailesi olarak beni orada yalnız bırakmazsınız.
Satılık Asya125t-Spidi mont
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
bende geliyorum istanbula. c.tesi ve pazar müsaitim mutlaka standa da uğricam.
bir ümmet abiyle tanışmıştık. sayıyı çoğaltmak lazım
[B][SIZE="2"]yaşamam için, motor sürmem lazım. motor sürmem içinse yaşamam!!![/SIZE][/B]
antalya'dan geliyorum..
ilk motosiklet fuarımızı da görelim dimi..
Gereken açıklamayı Cengiz abim yapmış,daha önce de dedim,herkes unutulabilir,önemsenmeyebilir herkesin başına gelebilir bu ama bu kişi sen olamazsın.Senin yerin her zaman ayrı,VIP olarak ulaşım ve konaklamana kadar herşeyini ben ayarlamaya hazırım abi.Yeter ki gel sen Sensiz olmaz..Biz seni tanıyoruz,bu ayrıcalığa sahibiz.Bundan İstanbul daki arkadaşları nasıl mahrum edebilirsin İstanbul da da tanışmanı istediğim çok değerli dostlarımız var,dediğim gibi,uygun olursan her zaman yerin hazır (tabi yengeminde)
(Bu arada geçen sene bende pazar günü oradaydım abi Nasıl denk gelmemişiz..)
Durumu izah ettiğin için teşekkürler sayın abim.Bu sene diğer senelerden çok daha güzel olacağı kesinAdımıza yakışır olacak herşey bir aksilik olmadığı sürece..
arkadaslar bende fuara gelicem bana birisi 2 kisilik bilet odemeli olarak gonderebilirmi oraya ilk defa katilacagim ve biletim yok :(
bileti kapıdan alıp giriyoruz içeri diye biliyorum. ama yanlışım varsa arkadaşlar düzeltsin.
ankaradan davetiye edinebilecegim bi yer varmı cuma günü istanbuldayım inşallah....
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)