bende gelmek istiyorum anadolu yakasindayim tuzlada yokmu beni alacak babayigit ehliyetim yok ondan korkuyom yoksa ybr emle her yere giderim
bende gelmek istiyorum anadolu yakasindayim tuzlada yokmu beni alacak babayigit ehliyetim yok ondan korkuyom yoksa ybr emle her yere giderim
bu fuara sadece MT için bile gidilir umarım stand ta toplandığımızda sığarız oraya
MT İZMİR HUZUR EVİ SAKİNİ
nereye gittiğin değil kiminle gittiğin ÖNEMLİDİR :wiinkk
CENGOMOTO
arkadaşlar mt istanbul anadolu yakası olarak toplanıp hep beraber gitsek nasıl olur?
Drift Religion
şimdiden sabırsızlanıyorum bu fuara gitmek için
Çok faydalı bir başlık açmışsınız tebrikler umarım bol para buluruz fuara kadar alı9nacka çook şey var :
"Özgür yaşayanların bakış açısı" Motojektif
Bi aksilik olmassa ordayım sabırsızlıkla bekliyorum.Motosiklet aşkı hiçbir aşka benzemez
fuarda kesin varım villa leventten alarmlı disk kilidi alcam XN14
Dünyanın en güzel hediyesini sana vermek isterdim ama seni sana veremem ki...
Motorsuz kalmazsam o zaman kadar ben de oradayım. Buluşarak gitme taraftarıyım.Umarım herşey güzel olur.
Sevgili patron,
Öncelikle yaptığın bu bilgilendirme başlığın için çok teşekkür ederim.
Her sene olduğu gibi bu fuarada en az 2 gün olmak üzere yoğun bir ilgiyle katılıcam.Yine her sene olduğu gibi bu senede alışveriş yapma ihtimalim çok yüksek.Ricam,senin ve yetkili arkadaşlarımızın her sene yaptığı gibi bize kolaylık sağlayacak firmaların standlarına yönlendirmenizi sağlamanız.
Tek koruyucumuz var,O'da bizi çok sevdiği için birer birer yanına alıyor.
Oğuz
arkadaşlar çapada oturuyorum en yakın nereden davetiye bulabilirim?
Fuar zamanı geldi mi benim hey heyler de geliyo böyle.. Offffffffff offfffffff...
Sonsuza kadar süren tek A$K motosiklet aşkıdır !
'TUĞBA OKAN EKİN' << 03.04.2007 >>
promosyon biletler her kişi için 1 tane mi veriliyor; yoksa biri birkaç tane alsa olabilirmi? yani pro.biletleri bir arkadaşla birkaç tane aldırabilirmiyiz? şehir dışından topluca geleceğiz..
[COLOR="Silver"]Hayat bir motordan diğerine geçip gidiyor.. sonu yok mu yoksa?[/COLOR]
abi ben ankaradan gelmek isityorum bu davetiyeleri nerden alabilir ki sadece istanbulda mı vardır.burda korlas var yakınlarda acaba var mıdır orda?bir de ankaradan katılacak olan var mı yardımcı olursanız sevinirim
:bestmt:
selam millet...fuara gelmek istiyorum ve babamla amcamı da yanımda getirip onlarıda tutkun yapacağım. merak ettiğim şey ise onlar MT üyesi deil..Gelişim Sürücü Kursu ' na gitsem acaba 3 tane davetiye alabilir miyim?? bi bilginiz var mı???
MotoGP pilotu Loris Capirossi fuarda 2Teker dergisinin standında hayranlarına imza verecekmiş. Bu ayki dergide Ayşe Şule öyle diyor, bilginize.
==============================
==============================
fuara gelicek dostlarım fuar sonrası 22/03/2008 c.tesi akşamı saat 20,30 da fuardan çıkınca taksimde bir buluşma tertipliyoruz
hem diğer illerden gelen dostlarımızla tanışmak hemde fuarı değerlendirmek hemde bol sohbet amacıyla REDBO CAFE ile görüştük ve bizi ağırlıyacaklar hemde bize uygun fiyatlarla
rebdo'dan görüntüler
motosiklet kullanmak şeytanla kumar oynamaya benzer ,hep sen kazanırsın ama o kazandığında oyun biter
fuarlara temizliğe gidilir itina ile bol firikikli temizlik yapılır fuar boyunca göz doldurulur...patron benı unutma
ALLAH YÜRÜ YA KULUM DEDİ MOTORUMU SATTIM :salut::queen::flower::sunny:::unsure::::whip::::146::
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)