Önemli Duyuru
MT standının yerinde ufak bir değişiklik olmuştur.
Yeni yerimiz Harley standının arka bölümüdür. Görüşmek üzere..
Salon 3 - Hall 3
Önemli Duyuru
MT standının yerinde ufak bir değişiklik olmuştur.
Yeni yerimiz Harley standının arka bölümüdür. Görüşmek üzere..
Salon 3 - Hall 3
Arkadaşlar,henüz fuar davetiyesi temin edememiş arkadaşlarımız fuara geldiklerinde 3.cü salon girişinden ararlarsa davetiyelerini alabilirler.
tel: 0532 5278878
ihsanhakan
Herkes birgün MT'li olacaktır.
Ben ortaköye ugradım bugün Hudson leathera davetiye için ama kapalıydı, gitmeden once arayın isterseniz.
herşeyin başı sağlık
elimde 2 tane davetiye var isteyene fuar alanında verebilirm
Cbr 125 :bounce:
http://havadurumu.mynet.com/?adussid=OemBDffR9J
sevincim kursağımda kaldı...cumaya kadar hava sağanak yağışlı diyo...hiç şaşırmadım nedense...işine karışılmazmış..neyse...
ıslanıcaz artık ne yapalım...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
eheheh bu sene bende geliyorum... 22 Mart Cumartesi Günü Fuardayım...
Görüşmek Ümidiyle...
Binlerce Kilometre Bile Tek Bir Adımla Başlar...
Valla bende ilk defa gelicem fuara MT standına da gelıp tanısmak istiyorum Nasıl tanıcam sizi yakanıza karanfil takın hehe
Biri şu Düzcedeki kasksız ehliyetsiz üstüne üstlük Abart egzozları ile kafa ...... bir dur desin !!!
Benim motoru da hazırladık fuara. MT standında duracak. Resimlerini çeker çekmez siteye yükler misiniz?
Hayatta en büyük eğlence başkasının yapamazsın dediğini yapmaktır.
bi sonrdana görme motorcu saftirik var burda...makinasız fuara gelinirmi olm...ulan caretta carettea Atilla Moral Eğitime geldim dünyadan bihabersin...odanda yokmuşun...
yönetim yine pıley şıteyşınmı oynacak işi gücü bırakıp...
Geçen Seneki Fuar yorumum...haşin adamım ya...dilimde kemik yok valla...aklıma geleni yazıyom...hep aynıyım...ondan millet uyuz olur bana...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
Önümüzdeki 5 gün sağanak yağış, Marmara ve Ege'de kuvvetli lodos var. Yağışlı ve rüzgarlı hava, yarın İç Anadolu'yu da etkisi altına alacak.
İllerin 3 günlük hava durumunu öğrenin
Türkiye, Balkanlar'dan gelen yeni bir yağışlı havanın etkisi altına giriyor. Önümüzdeki 5 gün sağanak yağış ve kuvvetli rüzgarla geçecek.
İstanbul ve Bursa'da sağanak yağış, bu gece kuvvetini arttırarak, cuma gününe kadar devam edecek. Su baskınlarına karşı tedbirli olmak gerekiyor.
İzmir'de bu gece başlayacak yağış, yarın öğleden sonra bitecek. Adana'da yüksek sıcaklık ve zayıf rüzgar devam ediyor.
Sağanak yağış ve kuvvetli rüzgar, yarın İç Anadolu'yu da etkisi altına alacak.
Doğu Anadolu'da ise sıcaklık hızla artarken ve karlar erimeye başlarken, yarından itibaren yağış ve buzlanma bekleniyor.
Yağış ve rüzgar, Karadeniz'de de cuma gününe kadar etkisini sürdürecek.
http://haber.mynet.com/detay/guncel/...X1205928868812
eyvah ki ne eyvah...deli ıslanıcam vallahi...çok yağarsa zaten gitmem cuma cumartesiye artık...boş fuarı ne yapayım ulen...
Paylaşım yapan herkeze teşekkürler Bir ekran arkasındanda olsa gitmiş kadar oluorz saolun....
bende ordaydım bugün oktayı nasıl göremedim elazığdan beri görüşemedik,geçensene akhisar draklardada börüşemedik,neyse yarında gideceğim fuara sanırım görüşürüz.
-geç gitmek HİÇ GİTMEMEKTEN iyidir-
www.perkitan.com
BİRKISIM İNSANLARA KIZIP TÜM İNSANLARA DÜŞMAN OLMAYA DEĞMEZ BUHAYAT
yahu vallahi çıldırıcam...ulan bu modeli niye getirirsin fuara...millet .ıçıyla gülsün diyemi...nası bi firmasın sen...ulan buna üzerine para bile verseniz kim biner...hay Aroranıza...verdiğiniz paralara yazık...bu millete yazık verilen paraya yazık...gidin konserve ithal edin...bişey getirin ama bu malları getirmeyinha getirdiniz fuara standa koyup benim göz zevkimi bozmayın ..fuara gittiğimde bu modelin üzerine kusucam yanlışlıkla...
bunu benzinle yakıcan fuarda ibreti alem olsun diye bidaha getirmesinler...
Hahaha dur sen dur bak arorada neler var gelıyor az sonra
Hasan..
O aromamı alohamı her neyse getirene götürene ithal eden gümrükcüsüne nakliyesini yapana bunu motosiklet diye tse standardı verene vergi uygulayana. hepsine selamlar olsun...çıldırtıyolar adamı...bizi yakan bunlar...motorlara en son fon vergisi binmesine sebep olanlar piyasanın tilkileri
bunları ne zaman aşıcaz biz yahu...ne zaman adam olcazda bunlar bu işi bırakacak...
Hasann bu ne lennnnnnnnnnnnn......
yav bizim BMW 650 değilmi terez...e yuh artık...
Borusan Otomotiv tenezzül etmezki bunlarla...ne muhatap olacak...çüş deriz olur biter...
valla geliyo Hasanım...ok yaydan çıktı artık..
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)