otomatik we cok az benzin yakıyorr
(satılık sıfır pocket bikeee )
otomatik we cok az benzin yakıyorr
(satılık sıfır pocket bikeee )
bu makineyi pist disinda kullanmayi akildan bile gecirmemek gerek... onun disinda her yonuyle muhtesem bir hobi, cunku hem pisttesiniz (trafige kapali alanin dayanilmaz hafifligi), hem yarisiyorsunuz, hem mekanikle hasir nesirsiniz, hem spor yapiyorsunuz (hem mental hem fiziksel), hem de egleniyorsunuz... sanirim en ucuzu turkiyede 1640 lira, fiyatlarin turkiyeden iki uc misli ucuz oldugu amerikada da 1000 dolar, yani cok pahali degil, zaten bu bi hobi, hobiye para vermezsek gidip psikologa mi verelim ))
Bizim rumelihisarı sahilinde yazın bir tane dolanıyo , heralde kısa mesafedir gittiği..
Ama ne geliyo diye baktığında ilk başta göremiyorsun...
Bahsettiğim bu yazdı.. O zaman nerden buldu bilemiorum.
[B]Bahar geri gelir biz olsak da olmasak da....[/B]::melek02:
Apti mi kim o:cherry:,kımılcan:silent:
::fool::
Paylaşım için teşekkürler, 1 numaralı kamil ödeşmedik kanımca her şey kımılcan
Bayılıyorum bunlara alacam bi tane
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
beni taşıya bilirmi acaba bunlar
özgür adam:
arkadaslar bnde var bi tane sıfır fiyat da uygun yasal girişli siyah yeni modellerden isteyen olursa yardımcı olurus
(bu arada bn çağrı)
bende kendı resmımı çok sevdım. daha fazla resım olacaktı. diğer resimlerde beni daha net görebilirsiniz. motor altımda okadar ufak kaldı ki çok komik bir görüntü çıktı ortaya. ben yaklaşık 95 kg ağırlındayım ve 185 boy var. umarım diğer resimleride ekler arkadaşlar. çok keyifliydi ama motora daha fazla binip alışmak gerekiyor. alışınca eminim çok daha keyifli olur. mehmet her attığı turun ardından şikayet ediyordu ama yaklaşık 20-30 tur bindi.
If you spend all your time worrying about dying, living isn't going to be much fun.
HANGİ FİLİM BEYLER ?...
Fuardaki standta sakallı bir tip tanıtım yapıyordu.
Sırf o elemanın kılığı yüzünden standa ayak bile basmadım...
bana üzerine sığamazmışım gibi geliyor..
2007'nin yaz'ında bindim ben, biraz dolaştım. Harika motor bunlar acayip zevkli. Her ne kadar tehlikeli olsada şehir içinde ayrı bir zevk veriyor insana.
Bu arada kamerası olan varsa blata yarışını kameraya alabilirmi ?? Sonra sitede izleriz nasıl geçtiğini...
Bir 4 silindirlilere, Birde 2 zamanlılara hastayım.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)