özellikle alıntı yapıyorum 12. sayfadada bulunsun diye bu yazı,
öncelikle çok rahatladık, eminim sadece ben değil birçok kullanıcı ve potansiyel müşteri (ben ). bu yazıdan sonra birde global motor aş yi fuarda gorursek inşallah kesindir gt250r almamız.
bu gorusme ve aydınlatıcı bilgiler için cok tesekkur ederiz trasher, ve stmotors kore yi de kınıyoruz...
[MT-BerkaY] - 2008 Ninja 250R - bikepics.com/members/croner_berkay
Umarım Kuralkan bu hatasından vaz geçer..
---
Honda NC750S..... Honda VFR 2008... Hyosung GT250R
yorumlarda millet kanuniyi kötülemiş hep.ya kardeşler bende de kanuni var ama benim şikayetim yok niye bu kadar şikayetçisiniz bu adamlardan.çin malı motorlara göre bence kral motor bunlar...sevgilerimle
[MT-BerkaY] - 2008 Ninja 250R - bikepics.com/members/croner_berkay
[QUOTE=croner;921040]bide kanuni yi Hyosung ile karsıastır istersen? ustelik motoru geçtik, zaten kanuniyi bu hyosung konusunda motorun kendisi yuzunden kotulemedi kimse ama kanuni'nin servisleri hakkında iyi konusan hiç duymadım sayılır.[/QUO
KANUNİ!!!!!!!!!! DÜŞÜNECEKSİN ABİCİM nerden aldımya ne kadar pişman oldum ama artık fayda etmiyor bundan sonra hyosung ta ne olur bilemem alacaklar ii bir araştırma yapması gerek gerçi herşey ortada ama alacak olan bilir motor 1aydır kullanmıyom dururken egzos çatlarmıya varmı böle bi şey zaten daha 3500km motor yapıldı debriyaj gitti ne kaldı geri zaten bu başıma gelenler hep meraktan araştırmadan aldığım için oldu bende diyomki ben yandım başkalarıda yanmasın servis konusuna gelince motoru bakıma bırakıyom adama dedim debriyaş telini kablosunu değiştir adam hiç bi şey değiştirmeden değiştirdim diyo bide bu işe 17ytl yazıyo ne tutturusam misalei ne markada hayır var nede servisçilikte tabi bu servis derken tüm servisleri kötülemiyom sadece haksız kazanç elde etmeye çalışan SAHTEKAR servislere sesleniyom millet bu paraları yoldan toplamıyo bu şikayetler neden dikkate alınmıyor bu yazılanları okuyon bir tane yetkili yokmu malı satana kadarmı her şey artık duysunlar abiya nedir bu yani bu yazacam abi bundan sonra ağzıma ne gelirse hep kanuniyi met ederdim şuan elimde bir125lik hussar ve 200racer var herhalde elimde patlarlar ve bende son sahipleri olurum biraz fazla döktürdük ama ne yapayım içim cız ediyor verdiğim paralara
yahu, Suzuki yada Yamaha'nın distribütörü değişse Suzuki yada YAmaha sahipleri bu kadar ayaklanırmıydı acaba?
yat yere anlaşma olmuş ne olacak
yine çin malı satacak
USLU mOtOr[B][/B][MEDIA][YT][/YT][/MEDIA]
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)