Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
4. sayfa BirinciBirinci ... 2345 SonuncuSonuncu

Motosiklet 2007 Fuarı Başlıyor / Herkesi Motosiklet.Net Standına Bekliyoruz...

REKLAM ALANI
    mete_han - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Melmeket Uşak/Manisa.2020 NC 750 X DCT/2015 CBF150
    Alıntı mhrrmkpnr adlı üyeden alıntı Mesajı göster

geleceğin mod adayları...hadi hayırlısı bakalım...

İhsanhakan abim ve kırbac kardeş yakında mod olabilir...emeklerine sağlık...

İbo zaten görünmez admin...derin üye...bizi aşar...

mhrm ve kırbaç işalla görüşcez...

Alıntı tanrinin_kirbaci57 adlı üyeden alıntı Mesajı göster

ben sadece arkadaşlıgın dostlugun peşindeyim.. :

bırak bu işleri devlet su işleri...gözün yüskekte...
    Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
    (1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    shanary 110 cup
    motorum yok ama yanınızda olacağım birimiz hepimiz hepimiz birimiz için geleceğim çay var dimi yoksa gelmem

Motosikleti
    Alıntı Skullhunter adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Lütfi Kırdar Kongre ve Sergi Sarayında her sene düzenlenen Motosiklet 2007 fuarı 15 -18 Kasım tarihinde 12:00 - 20:00 saatleri arasında motosiklet tutkunlarının ziyaretine açılıyor. Motosiklet.net olarak katılacağımız bu fuara tüm üyelerimizi tanışmak ve sohbet etmek için standımıza bekliyoruz.

Motosiklet.net Standı

Fuara hep birlikte buluşup gitmek ve fuar davetiyesi isteyen uyelerimiz aşağıdaki linklerini gördüğünüz duyuruları takip edebilir.
    [MT İstanbul] 18 Kasım 2007 Pazar - Motosiklet 2007 Fuarına Gidiyoruz.
    [MT İstanbul] 15 Kasım 2007 Perşembe - Motosiklet 2007 Fuarına Gidiyoruz.

FUAR ALANI:
    Adres : Harbiye 80230 Istanbul-Türkiye
    Telefon : (212) 296 30 55 pbx
    Faks : (212) 224 08 78
    Kroki için tıklayın
    geçen fuarda internetten fuarı standı canlı izliyoduk heç unutmam...bu sene neden yok...
    Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT

Motosikleti
    şimdi yok
    Alıntı mete_han adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    geleceğin mod adayları...hadi hayırlısı bakalım...

İhsanhakan abim ve kırbac kardeş yakında mod olabilir...emeklerine sağlık...

İbo zaten görünmez admin...derin üye...bizi aşar...

mhrm ve kırbaç işalla görüşcez...

bırak bu işleri devlet su işleri...gözün yüskekte...

sevgili metehandro abi sana bu satırları yazarkene sana allahtan rahmet diliyorum bak benı psıkoya bağlama ya ne istiyorsun benden mod kiim ben kim eğer ileride öyle birşey olursa tabıkı hayır demem yalan yok ama bu yaptıklarımın arkasında boyle bır amaç yok..

anam senbi gelsene bizim standa ben sana bi çay kahve ısmarlimmm
    ALLAH YÜRÜ YA KULUM DEDİ MOTORUMU SATTIM :salut::queen::flower::sunny:::unsure::::whip::::146::

DARKDIAMOND - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Benim gittiğimde daha standlarda düzenlemeler devam ediyodu.Karga b...nu yemeden damlamışım diye düşündüm ama fotoğraflardada belgelendiği üzre MT erkenci sitesiymiş.Fuarda gezen iki kişiden biri bizdendi valla.Ne yalan fuarı söyliyim pek iç açıcı görmedim.Belki çok erken gittiğimizden ortalık ısınmamıştır.Cumarteside,pazarda orada olucam ve kartal misali bazı malzemeler kapmaya çalışıcam.
    Tek koruyucumuz var,O'da bizi çok sevdiği için birer birer yanına alıyor.
    Oğuz

Motosikleti
    Daelim s2 250,125 lik scooter
    hondada veya genel markalarda yenilikler varmı giden arkadaşlar bilgilendire bilirmi acaba

Motosikleti
    şimdi yok
    Alıntı komtan adlı üyeden alıntı Mesajı göster

adam sinop'tan gelmiş taa, bide temizlik mi yaptırıyorlar sana iyice sil geldiğimde bir toz tanesi görmeyecem..

geçen seneki fuardan bir kare ölümsüzleşsin istedim, Erhan mt standını ziyaret eden küçük ibo 'yu fuar alanında gezdirirken..
    zaman geçti küçük ibo büyüdü gelişti, gelişmiş ibo oldu tabi )
    hehe bu resmıde ben cekmıstım suzuki standının üstündekı bekleme salonundan..hakketen ya acıların çocuku küçük ibo ne kadar da büyüdü maşallah temızlık on numara oldu sıkma canını
    ALLAH YÜRÜ YA KULUM DEDİ MOTORUMU SATTIM :salut::queen::flower::sunny:::unsure::::whip::::146::

Admin Erhan Erdil - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    MT-09 Tracer
    Tüm fuar fotoğraflarını aşağıda linkini verdiğim konuya ekleyebilirsiniz.

http://www.motosiklet.net/forum/foto...tograflar.html

Motosikleti
    BUGÜN SAAT 18.00 CİVARINDA STANDA UĞRAYACAĞIM...

İMZA ALMAK İSTEYEN HAYRANLARIMA DUYURULUR...

Uçan panda Mete Handro...

denizcimuzaffer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda Beat ve denizciforesight :))
    tamam len MeteHandros um, geleceğiz yarın standa, ama bazı sorularım olacak???
    Hakan ağabeyimizin bu site için harcadığı emektir, gezileridir, şikayet etmeyen motorculuğudur, ne bileyim birsürü meziyeti yeterli değilmi acaba bazı şeylere?? Sitemizin MOD ları elbette kıymetli arkadaşlardır, Hakan abimizin puanı mı az?? Lütfen ama skull kardeşimizden bu konuya vfakit ayırmasını baklamek bizim hakkımız değilmi??
    Şimdi, standımızda kış gezisi planları yapılacakmı? yoksa herkes motoru yatıracak mı bodrum köşelerinde? Dylan demişsin, bu motor için devasa bir devamlı daim başlık açılacakmı? SS ci arkadaşlardan touring cilere, scooter cılardan enduroculara kadar lütfen ihtimam istiyorum
    Yarın orada olalım, görüşüp hasret giderelim
    Poturdak

Motosikleti
    sevgili metehandro abi sana bu satırları yazarkene sana allahtan rahmet diliyorum bak benı psıkoya bağlama ya ne istiyorsun benden mod kiim ben kim eğer ileride öyle birşey olursa tabıkı hayır demem yalan yok ama bu yaptıklarımın arkasında boyle bır amaç yok..

anam senbi gelsene bizim standa ben sana bi çay kahve ısmarlimmm
    sevgili kardeşim kör bıçaklara hedef oldun .pesetmedin..sünnet esnası yanlış bir işlem yapıldı yine pesetmedin geldin...naptın yaptın bizi yalnız bırakmadın...

benim 100 metre ötemdeki fuara gelmeye nazlandım...helal olsun sana...işallah sağsalim vardın Sinopa...

abi 17.30 da geldim mekana boş geldi bana...yani kuru kalabalık var...hayatımda bu kadar sönük fuar görmedim...belki yarın hareket olur...yani bunu yapmalarını bile anlamıyorum...MART dakine beyler saklayın heyecanı...

Alıntı DARKDIAMOND adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Benim gittiğimde daha standlarda düzenlemeler devam ediyodu.Karga b...nu yemeden damlamışım diye düşündüm ama fotoğraflardada belgelendiği üzre MT erkenci sitesiymiş.Fuarda gezen iki kişiden biri bizdendi valla.Ne yalan fuarı söyliyim pek iç açıcı görmedim.Belki çok erken gittiğimizden ortalık ısınmamıştır.Cumarteside,pazarda orada olucam ve kartal misali bazı malzemeler kapmaya çalışıcam.

abi ben akşamınıda gördüm...tıraşşşşşşşşşşşşş bu fuarrrrrr...bayiler için yapılmış...geçen seneki ziyaretcinin 10/1 i yok desem inan...

Alıntı Trnitron adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    hondada veya genel markalarda yenilikler varmı giden arkadaşlar bilgilendire bilirmi acaba

yok kardeşim...hikayeden bi fuar...hiç yenilik yok...aç internetten bak...zamanını bile harcama...

Motosikleti
    Honda XL 185 s
    Pazar günü fuara girmemizi sağlayan ve bize her konuda yardımcı olan ihsan hakan abime gönülden teşekkür ediyorum: teşekkürler ihsan abi..
    [COLOR="Silver"]Hayat bir motordan diğerine geçip gidiyor.. sonu yok mu yoksa?[/COLOR]

Motosikleti
    şimdi yok
    [QUOTE=mete_han;866451]sevgili kardeşim kör bıçaklara hedef oldun .pesetmedin..sünnet esnası yanlış bir işlem yapıldı yine pesetmedin geldin...naptın yaptın bizi yalnız bırakmadın...

benim 100 metre ötemdeki fuara gelmeye nazlandım...helal olsun sana...işallah sağsalim vardın Sinopa...

abi 17.30 da geldim mekana boş geldi bana...yani kuru kalabalık var...hayatımda bu kadar sönük fuar görmedim...belki yarın hareket olur...yani bunu yapmalarını bile anlamıyorum...MART dakine beyler saklayın heyecanı...

herzaman abi ne demek ama uzuldum valla senınle oturup ıkı ozan gıbı atışamadık aklın sıra kendını ağırdan satıyon dımı yemezler aslanım hatta gargara bıle yapmazlar dişlerimi biledim

imkanlarım oldugu surece her zaman sizinleyim

berkforce - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    vfr 800
    fuar en çok aksesuar standlarına yaradı bence motosikletler arka planda kaldılar
    Rüzgar gibi geçti

Motosikleti
    şimdi yok
    hanı ya bi ton resım çekldi hiçbiri otada yok

ozrace - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    = Kawasaki KLE 500
    Alıntı berkforce adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    fuar en çok aksesuar standlarına yaradı bence motosikletler arka planda kaldılar
    bencede.hemde aksesuarlarda süper indirimler vardı.bende scoyco mafsallı dizliği 30 ytl ye aldım.piyasanın yarısına

hanı ya bi ton resım çekldi hiçbiri otada yok
    yakında gelecek fotolar.makina kız arkadaşımındı oda götürdü alır almaz ekliyeceğim
    ASİYİZ BİZ MOTORCUYUZ....

Motosikleti
    Honda - Rebel 250cc
    Alıntı mtk adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Pazar günü fuara girmemizi sağlayan ve bize her konuda yardımcı olan ihsan hakan abime gönülden teşekkür ediyorum: teşekkürler ihsan abi..
    Sevgili kardeşim, eğer bir şekilde yardımcı olabildiysem ne mutlu bana,demekki dört günüm boşa geçmemiş,ama bir konu varki bana değil Skullhunter ( Erhan ) kardeşimize teşekkür etmelisiniz,zira davetiyeleri o sağladı ben sadece gelen arkadaşlara girişte yardımcı oldum
    Herkes birgün MT'li olacaktır.

Motosikleti
    [

herzaman abi ne demek ama uzuldum valla senınle oturup ıkı ozan gıbı atışamadık aklın sıra kendını ağırdan satıyon dımı yemezler aslanım hatta gargara bıle yapmazlar dişlerimi biledim

imkanlarım oldugu surece her zaman sizinleyim

tek rakibim CMYLMZ...sen kimsin la...

Alıntı ozrace adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bencede.hemde aksesuarlarda süper indirimler vardı.bende scoyco mafsallı dizliği 30 ytl ye aldım.piyasanın yarısına

yakında gelecek fotolar.makina kız arkadaşımındı oda götürdü alır almaz ekliyeceğim

abi hangi firmadan aldın bi desene...bende alıcam abi be...o fiyata şidi gelir alırım valla...çok lazım...

Alıntı ihsanhakan adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Sevgili kardeşim, eğer bir şekilde yardımcı olabildiysem ne mutlu bana,demekki dört günüm boşa geçmemiş,ama bir konu varki bana değil Skullhunter ( Erhan ) kardeşimize teşekkür etmelisiniz,zira davetiyeleri o sağladı ben sadece gelen arkadaşlara girişte yardımcı oldum

valla ihsanhakan abimize güvendik fuara gittik...ne hoşgeldin ne bilmem ne...somurttu durdu ya...hatta bir ara ne zaman gidicen bile dedi...yakışmadı geleceğin moduna...

şincik çarpılcam...

Motosikleti
    Honda XL 185 s
    Alıntı ihsanhakan adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Sevgili kardeşim, eğer bir şekilde yardımcı olabildiysem ne mutlu bana,demekki dört günüm boşa geçmemiş,ama bir konu varki bana değil Skullhunter ( Erhan ) kardeşimize teşekkür etmelisiniz,zira davetiyeleri o sağladı ben sadece gelen arkadaşlara girişte yardımcı oldum:rendeer::rendeer::rendeer:

tabi adminimiz erhan abimize de teşekkür ediyorum. unutmuş gibi olmayalım :) o başlattı herşeyi..
    [COLOR="Silver"]Hayat bir motordan diğerine geçip gidiyor.. sonu yok mu yoksa?[/COLOR]

Motosikleti
    şimdi yok
    Alıntı mete_han adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    tek rakibim CMYLMZ...sen kimsin la...

abi hangi firmadan aldın bi desene...bende alıcam abi be...o fiyata şidi gelir alırım valla...çok lazım...

valla ihsanhakan abimize güvendik fuara gittik...ne hoşgeldin ne bilmem ne...somurttu durdu ya...hatta bir ara ne zaman gidicen bile dedi...yakışmadı geleceğin moduna...

şincik çarpılcam...

yazık bende senı kendıme rakıp gorup sevınmıstım cem yılmazdan sonra senın gıbı bırıyle savasmak cok eylencelı olacaktı cem yılmaz da kımmıs hah

4. sayfa BirinciBirinci ... 2345 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler