Motosiklet 2007 Fuarı Başlıyor / Herkesi Motosiklet.Net Standına Bekliyoruz...
Reklamlar
-
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
Reklamlar
-
motorum yok ama yanınızda olacağım birimiz hepimiz hepimiz birimiz için geleceğim çay var dimi yoksa gelmem
-
Skullhunter adlı üyeden alıntı
geçen fuarda internetten fuarı standı canlı izliyoduk heç unutmam...bu sene neden yok...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
-
ALLAH YÜRÜ YA KULUM DEDİ MOTORUMU SATTIM :salut::queen::flower::sunny:::unsure::::whip::::146::
-
Benim gittiğimde daha standlarda düzenlemeler devam ediyodu.Karga b...nu yemeden damlamışım diye düşündüm ama fotoğraflardada belgelendiği üzre MT erkenci sitesiymiş.Fuarda gezen iki kişiden biri bizdendi valla.Ne yalan fuarı söyliyim pek iç açıcı görmedim.Belki çok erken gittiğimizden ortalık ısınmamıştır.Cumarteside,pazarda orada olucam ve kartal misali bazı malzemeler kapmaya çalışıcam.
Tek koruyucumuz var,O'da bizi çok sevdiği için birer birer yanına alıyor.
Oğuz
-
hondada veya genel markalarda yenilikler varmı giden arkadaşlar bilgilendire bilirmi acaba
-
komtan adlı üyeden alıntı
adam sinop'tan gelmiş taa, bide temizlik mi yaptırıyorlar sana
iyice sil geldiğimde bir toz tanesi görmeyecem..
geçen seneki fuardan bir kare ölümsüzleşsin istedim, Erhan mt standını ziyaret eden küçük ibo 'yu fuar alanında gezdirirken..
zaman geçti küçük ibo büyüdü gelişti, gelişmiş ibo oldu tabi
)
hehe bu resmıde ben cekmıstım suzuki standının üstündekı bekleme salonundan..hakketen ya acıların çocuku küçük ibo ne kadar da büyüdü maşallah temızlık on numara oldu sıkma canını
ALLAH YÜRÜ YA KULUM DEDİ MOTORUMU SATTIM :salut::queen::flower::sunny:::unsure::::whip::::146::
-
Admin
Tüm fuar fotoğraflarını aşağıda linkini verdiğim konuya ekleyebilirsiniz.
http://www.motosiklet.net/forum/foto...tograflar.html
-
BUGÜN SAAT 18.00 CİVARINDA STANDA UĞRAYACAĞIM...
İMZA ALMAK İSTEYEN HAYRANLARIMA DUYURULUR...
Uçan panda Mete Handro...
-
tamam len MeteHandros um, geleceğiz yarın standa, ama bazı sorularım olacak???
Hakan ağabeyimizin bu site için harcadığı emektir, gezileridir, şikayet etmeyen motorculuğudur, ne bileyim birsürü meziyeti yeterli değilmi acaba bazı şeylere?? Sitemizin MOD ları elbette kıymetli arkadaşlardır, Hakan abimizin puanı mı az?? Lütfen ama skull kardeşimizden bu konuya vfakit ayırmasını baklamek bizim hakkımız değilmi??
Şimdi, standımızda kış gezisi planları yapılacakmı? yoksa herkes motoru yatıracak mı bodrum köşelerinde? Dylan demişsin, bu motor için devasa bir devamlı daim başlık açılacakmı? SS ci arkadaşlardan touring cilere, scooter cılardan enduroculara kadar lütfen ihtimam istiyorum
Yarın orada olalım, görüşüp hasret giderelim
Poturdak
-
tanrinin_kirbaci57 adlı üyeden alıntı
sevgili kardeşim kör bıçaklara hedef oldun .pesetmedin..sünnet esnası yanlış bir işlem yapıldı yine pesetmedin geldin...naptın yaptın bizi yalnız bırakmadın...
benim 100 metre ötemdeki fuara gelmeye nazlandım...helal olsun sana...işallah sağsalim vardın Sinopa...
abi 17.30 da geldim mekana boş geldi bana...yani kuru kalabalık var...hayatımda bu kadar sönük fuar görmedim...belki yarın hareket olur...yani bunu yapmalarını bile anlamıyorum...MART dakine beyler saklayın heyecanı...
DARKDIAMOND adlı üyeden alıntı
Benim gittiğimde daha standlarda düzenlemeler devam ediyodu.Karga b...nu yemeden damlamışım diye düşündüm ama fotoğraflardada belgelendiği üzre MT erkenci sitesiymiş
.Fuarda gezen iki kişiden biri bizdendi valla
.Ne yalan fuarı söyliyim pek iç açıcı görmedim.Belki çok erken gittiğimizden ortalık ısınmamıştır.Cumarteside,pazarda orada olucam ve kartal misali bazı malzemeler kapmaya çalışıcam.
abi ben akşamınıda gördüm...tıraşşşşşşşşşşşşş bu fuarrrrrr...bayiler için yapılmış...geçen seneki ziyaretcinin 10/1 i yok desem inan...
Trnitron adlı üyeden alıntı
hondada veya genel markalarda yenilikler varmı giden arkadaşlar bilgilendire bilirmi acaba
yok kardeşim...hikayeden bi fuar...hiç yenilik yok...aç internetten bak...zamanını bile harcama...
-
Pazar günü fuara girmemizi sağlayan ve bize her konuda yardımcı olan ihsan hakan abime gönülden teşekkür ediyorum: teşekkürler ihsan abi..
[COLOR="Silver"]Hayat bir motordan diğerine geçip gidiyor.. sonu yok mu yoksa?[/COLOR]
-
-
fuar en çok aksesuar standlarına yaradı bence motosikletler arka planda kaldılar
-
hanı ya bi ton resım çekldi hiçbiri otada yok
-
berkforce adlı üyeden alıntı
fuar en çok aksesuar standlarına yaradı bence motosikletler arka planda kaldılar
bencede.hemde aksesuarlarda süper indirimler vardı.bende scoyco mafsallı dizliği 30 ytl ye aldım.piyasanın yarısına
hanı ya bi ton resım çekldi hiçbiri otada yok
yakında gelecek fotolar.makina kız arkadaşımındı oda götürdü alır almaz ekliyeceğim
ASİYİZ BİZ MOTORCUYUZ....
-
Herkes birgün MT'li olacaktır.
-
tek rakibim CMYLMZ...sen kimsin la...
ozrace adlı üyeden alıntı
bencede.hemde aksesuarlarda süper indirimler vardı.bende scoyco mafsallı dizliği 30 ytl ye aldım.piyasanın yarısına
yakında gelecek fotolar.makina kız arkadaşımındı oda götürdü alır almaz ekliyeceğim
abi hangi firmadan aldın bi desene...bende alıcam abi be...o fiyata şidi gelir alırım valla...çok lazım...
ihsanhakan adlı üyeden alıntı
valla ihsanhakan abimize güvendik fuara gittik...ne hoşgeldin ne bilmem ne...somurttu durdu ya...hatta bir ara ne zaman gidicen bile dedi...yakışmadı geleceğin moduna...
şincik çarpılcam...
-
ihsanhakan adlı üyeden alıntı
Sevgili kardeşim, eğer bir şekilde yardımcı olabildiysem ne mutlu bana,demekki dört günüm boşa geçmemiş,ama bir konu varki bana değil Skullhunter ( Erhan ) kardeşimize teşekkür etmelisiniz,zira davetiyeleri o sağladı ben sadece gelen arkadaşlara girişte yardımcı oldum:rendeer::rendeer::rendeer:
tabi adminimiz erhan abimize de teşekkür ediyorum. unutmuş gibi olmayalım :) o başlattı herşeyi..
[COLOR="Silver"]Hayat bir motordan diğerine geçip gidiyor.. sonu yok mu yoksa?[/COLOR]
-
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler