Niye o Monster ların üzerinde muşamba var ,ben görüp üzülmeyeyim diye mi acaba )
Ducatista:)
haftasonu görüşürüz arkadaşlar
[B]Bahar geri gelir biz olsak da olmasak da....[/B]::melek02:
Apti mi kim o:cherry:,kımılcan:silent:
::fool::
arkadaşlar benim fuardan beklediğim yenilikler şunlar;
yamaha 660z tenere
honda cbr1000rr
honda transalp
kawasaki nin 250cc ss' i,
şu an aklıma gelen önemli yenilikler bunlar.
Bunları göreniniz var mı fuarda ?
Karşılaştığım herkes en az bir konuda benden daha yetenekli, öyle ki her insandan öğreneceğim bir şey var.
Arkadaşlar tlf no:0532 5278878 - 0555 4984757 Kapıya geldiğinizde ararsanız davetiyenizi alabilirsiniz
Herkes birgün MT'li olacaktır.
Fuar bugun cok kalabalık degildi gelenler rahat rahat gezme fırsatı buldu. Fuar alanı zaten cok buyuk degil kısa surede gezebiliyorsunuz Herkesin soyledigi gibi fuar çin fuarı değil sadece çin motorları satan bir tek firma var. Suzuki ve SYM motorlarda korlas firması guzel indirimler yapmış.
Fuara ilk gun olmasına karşın bircok uyemiz gelip standımızı ziyaret etti sayelerinde kendi aramızda cok keyifli bir zaman gecirdik. Standımıza yardımcı olan İhsan Hakan abi, tanrinin_kirbaci57, olcan e ibrahim e teşekkürler.
Ayrıca yemekler için bekoserkan a ayrıca tesekkurler
Tüm fuar fotografları birazdan ekleyecegim.
Saygılar
ya sen çok ayıp yaptın...haberını aldım kapıya kadar gelmıssın ama ıcerı gırmemissin ayıp diyor ve hemen ardından seni şiddetle kınıyorum hem ben ortalıgı karıştırmıyorum bıkere ben standa gelmesem eylenceden mahrum takılacaklardı zaten play statıon yok ınternet yok allahım ya ama iyi eylendik makara güzeldi gelmeyen ler çok şey kaçırdı
ALLAH YÜRÜ YA KULUM DEDİ MOTORUMU SATTIM :salut::queen::flower::sunny:::unsure::::whip::::146::
oh oh fotolar geliyor süper.. merakla bekliyoruz..
cumartesi abimle beraber gelmeyi düşünüyoruz bi aksilik çıkmassa..
KIRMIZI BOĞA..
bugün cok güzel ve sessizdı fuar istediginiz gibi gezip istediginize rahatca bakabiliodunuz cok buyuk diil korlas uzerine kurulu aslında fuar
true love..
Drift Religion
her türk motorcu doğar,,,her türk motorcu doğar..
her şey site için,,,, her şey site için ,,,,,,
site sana canım feda,,,, site sana canım feda ,,,,,,
en iyi arkadaslıgın ,, en ıyı dostlugun oldugu bır yerde hızmet etmek bana mutluluk verır
sende sağol dostum sizlerde sağolun bugun çok güzeldi
ALLAH YÜRÜ YA KULUM DEDİ MOTORUMU SATTIM :salut::queen::flower::sunny:::unsure::::whip::::146::
ahım sahım bi fuar deıl ama gusel vakıt gecırdım dogrusu
hem
yapı kredı bankasından kredı cekmek ısteyen kredı kartı almak ısteyen arkadaslara tanrının_kırbacı arkadasımız yardımcıda olur
olursun dimi tanrının kırbacı
......DoNsuZ ÇıK KaSkSıZ ÇıKmA ....
dediler standların altını üstünü getirmekle meşgul...pazara inşallah kardeşim...zaten bir önceki fuarda uzaktan görmüş fazla yanaşmamıştım sana...psikopat havası sezdim ürktüm valla senden...
haci sanada Murat diksözle selam söylemiştim...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
yaw bırak yeme benı psıkopatlıgı sevdıklerımıze yapmayız..
abı ben aslında tatilimi çoktan doldurdum ama fuara kalmak istedim arkadaslarımı dostlarımı görmek tanımadıgım arkadaslarla tanışmak için ve pazar gunu samsunda olmam lazım çok değer verdiğim motorcu bir arkadasımın düğünü var ve söz verdim orda olacagıma yanı cumartesı aksam 7 sınop arabasında olmalıyım
ben cumartesı aksam 5 e kadar allah izin verırse fuarda standımız da olucam gorusup iki çift muhabbet edersek sevinirim
Fuarin ilk gunu oldugu icin gayet sakindi. Belli basli firmalarin olmasi eski fuarlari hatirlatti bana. (Henuz Cin motorlarinin olmadigi). Erhan kardesime buradan tesekkur ediyorum gosterdigi ilgi ve alaka icin
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)