Geçen seneki fuar kasım ayında Dünya Tic.Merkezinde yapılmamış mıydıŞu Bakırköy de olan , bu sene yeri mi değişti yoksa DTM de de olacak mı fuar...
Geçen seneki fuar kasım ayında Dünya Tic.Merkezinde yapılmamış mıydıŞu Bakırköy de olan , bu sene yeri mi değişti yoksa DTM de de olacak mı fuar...
Benim motorum yok ve gelmek istemiyorum ama ikitane davatiye lazim biri nişalim için bizede davetiye varmi olduki size erişemedim kabida durup davetiye dagitmiycaksinizya satin almak istesek ne yapacaz ?
arkadaşlar fuara gelicek arkadaşlarımız
MT standındaki arkadaşlarımız için gelirken pasta,çörek,börek gibi yiyecekler getirirlerse iyi olur aç açına çalışmasın dostlarımız onlara bakalım hep beraber
motosiklet kullanmak şeytanla kumar oynamaya benzer ,hep sen kazanırsın ama o kazandığında oyun biter
Pazar günü gidicek MT tayfasıyla MT Stantındayız inşallah
DoCqueR | D C R | H4LuK... - "Motosiklet Gibisin, Binmek İstiyorum" Drift Religion
ALLAH YÜRÜ YA KULUM DEDİ MOTORUMU SATTIM :salut::queen::flower::sunny:::unsure::::whip::::146::
Motosiklet.net Standı
Fuardan ilk Fotograflar
Tüm standların fotoğrafları yarın...
Evet satan varsa ben de alabilirim 5 tane kadar..
[COLOR="Silver"]Hayat bir motordan diğerine geçip gidiyor.. sonu yok mu yoksa?[/COLOR]
BMW yeni modellerini tanitiyor mu acaba?
bir bilgisi olan var mı...
f650 gs ve f800 gs gibi...
arkadaşlar demin geldim hiçbir yeni model yok fuara kadar yorulmayın bence.
kızıltoprağa inip
mototal
kavasaki
motomax
mototaç
korlası
gezin daha çok eğlenir daha çok model görür sünüz benden söylemesi sadece bizim stant güzel olmuş arkadaşlarımız da oradaydı erhan ve ibrahim bence sadece onları ziyaret edin yeter benden söölemesi....
japondan şaşma,çine bulaşma........
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
Ben gelmek çok isterdim ancak istanbul da oturmuyorum bu yüzden bol fotoyla bizi fuarı dolaştırırsanız sevinirim.
Sevgili arkadaşlar. Saygı değer Erhan (Skullhunter)
İl dışından günü birlik gelmeyi düşünüyoruz.
Hususi otomobil için park alanı varmı oralarda.
18 pazar günü orda olmayı düşünüyoruz. Sıkıntı çekmeyelim.
İstanbulu pek bilmiyoruz. Ama google eart tan harita yol çıkardık.
un kapı - taksim tarafından yanaşacağız.
Bilgi verebilirmisiniz.
{[ /***\ ]} Milli Benliğini Bilmeyen Milletler, başka Milletlere yem olurlar.(Mustafa Kemal ATATÜRK)
{[/=W=\]}
Fuara gidip kapıdan döndüm . Yanımdaki motorcu arkadaş fuardan çıkarken içeride hiçbir şeyin olmadığını , yıllardır fuarlara geldiğini ama bu kadar kötü bir organizasyon görmediğini , zaman ve para kaybı olduğunu söyledi . Ben de kapıda biraz bakınıp hiçbir site üyesi görevli arkadaş göremeyince davetiye bulamadığım ve 20 ytl giriş ücretini yüksek bulduğum için içeri girmedim . Uzaktan geldiğim için (toplam 100km yol teptim) bu güzel güneşli günde zamanımı taximde caddede geçirdim . İyi yapmışım , değil mi ?
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)