Bu arada yukarıda arkadaşın biri güzel değinmiş artık bu yakarış bitsin işe yarar bişeyler yapılmalı diye.
Mesela bir öneri. Siyaset Meydanı gibi bir platformda bir gece derdimizi anlatmak! Bunun için yapılması gereken onlara ulaşmak. Nasıl mı? Yapın organizasyonu ben olaya el atmaya hazırım. Zira ATV'de bir sürü motosiklet kullanıcısı var. Bizzat Korcan Karar bir motorcudur mesela. Çeşitli sitelerden bir katılımcı grubu ve grup başları mesela buradan Skullhunter, efendim cbftr'den Santiago, ne biliim superevariders'tan grup başkanı ve daha pek çok site başkanları üyeleri, Emok'tan başkan ve üyeler olabilir. Diğer katılımcılara zaten Siyaset Meydanı ekibi ulaşır. TMF başkanı, gazeteciler, Haşmet Babaoğlu gibi. Sarp Erem'in kazası başta olmak üzere pek çok bu tarz olay var. Dr. Ömer Uzma'nın olayı da buna benzer bir olay mesela. Necdet Ağabeyinki de öyle. tam da gündemde olan bir konu şu an bu kazalar. Ok denirse ben önayak olmaya hazırım arkadaşlar. Diğer gruplara haber verir moderatörler filan. Organize bir şekilde programa katılınır ne dersiniz? Hemen olmasa da gündemlerinde yer alabilecek kadar dolu bir konu bu.
Bunun artık ciddi olarak tartışılmasının zamanı geldi. Büyük çoğunluğu tv izleyen Türk Halkının olayı başka türlü anlayıp tartışır hale gelmesi zor. Belki bu sayede diğer kanallar da olaya el atmaya karar verir. Bence denemeye değer.
Tamam yapalım ve olaya el atalım derseniz aşağıdaki linkten konuyla ilgili siyaset meydanına konuyu ele almaları için ulaşabilirsiniz, ben de direkt editörleriyle görüşeceğim.Sayfa altında ATV online'dan ulaşınız.
http://www.atv.com.tr/prog,siyaset_meydani,31886.html