arkadaşlar sizi tebrik ediyorummmm:
PAMUKTAN PRENSES Mİ OLUR??? PRENSES DEDİĞİN TAŞ GİBİ OLUR
aquacenter reklamını yaptı, bu haberden sonra bizi ücretsiz ağırlamaları lazım...belki diğer su parklarından teklifler alırız şimdi gelin ağırlayalım diye
Gazeteci dostum sen motorunu al her yere bizimle katıl her hafta reklamını yapalım bi yerin böylece zamanla mekanlardan bize davet gelmeye başlar herşeyi beleşe getiririz Tv programı bile yapılır "motorcularla geziyorum" olsun adıda 1-2 de sponsor ayarladıkmı türkiyeyi gezeriz
cemal ellerine sağlık çok güzel olmuş. bu arada hakkaten bizim il sayfamız niye 40 da kaldı yaw. topiclerin bi kısmını bundan sonra il sayfamızda yazalım
CEMAL dostum uğraşına verdiğin emeğe ve özene teşekkür ederim MANİSA-MT adına...
bu organizasyonu düzenleyen (FORRAP) emeği geçen arkadaşlarıma da teşekkürler,paylaştıkça artan tek şey dostluktur...
marka olacağız yakında markaaaa
Bu vatan, çocuklarımız ve torunlarımız için cennet yapılmaya layıktır.
Bu memleket tarihte [B]Türk[/B]'tü, bugün de [B]Türk[/B]'tür ve ebediyen [B]Türk [/B]olarak yaşayacaktır.[B]M.K.ATATÜRK[/B]
Çok iyi ya zaten hakkediyoruz bu birlik beraberalik sevgi aşk metandet ihtiras heyecan ......
kim de var ki
[COLOR="RoyalBlue"][B][I]MOTORU[/I][/B] ve [B][I]İNSANLARI[/I][/B] SEVİYORSANIZ DOĞRU YERDESİNİZ :cat:[/COLOR]
Aha ben arkalarda araya kaynamışım .....bir dahakine önde cıkacagım.....
*************cAgAtAy*************
[I]Muhtaç olduğun kudret damarlarındaki asil kanda mevcuttur...1927[/I]
Motosiklet sürüş teknikleri eğitmeni
DİKKAT !
BU GÜNKÜ HÜRRİYET EGE EKİNDE DE VARIZ !
Hürriyetin ege ekinde 10.sayfadayız bu gün...
Şuan elimin altında scanner (tarayıcı) yok o yüzden bir kaç saat sonra koyacağım foruma.Gazeteyi almak isteyenler alabilir,ege ekindeyiz...
Teşekkürler tekrar Cemal..
Tuncer korktum ya sakin ol
Sonsuza kadar süren tek A$K motosiklet aşkıdır !
'TUĞBA OKAN EKİN' << 03.04.2007 >>
bende diyorum neden araya kaynadım....çözdüm şimdi olayı.....
murat abi söz çok çalışacagım derslerime ,motosiklete binmeyide öğreneceğim söz sana bak eğitmen bile olacagım sonra araya kaynamam dimi....dimi haa....
ama boy işini nasıl halledeceğiz topuklu giysem veya,parmak uçlarıma çıksam işe yarar mı...?
*************cAgAtAy*************
[I]Muhtaç olduğun kudret damarlarındaki asil kanda mevcuttur...1927[/I]
Motosiklet sürüş teknikleri eğitmeni
bence sen parmak arası giy yakışır sana
neyse millet scanner falan yok ama digital camera teknolojisi var
kardeşim "asılanlar"'ın adı niye geçmiyor bu haberdee.Koparanları hezimete uğrattığımız havuzun dibini boylattığımız neden yazmıyoor kimlerin elinde bu medyaaa.......
[I][/I][I][COLOR="Red"]Muhtaç Olduğun Kudret Damarlarındaki Asil Kanda Mevcuttur. M.K.ATATÜRK[B][COLOR="Red"][/COLOR][/B][/COLOR][/I] [COLOR="Red"]www.limitustu.org[/COLOR] (B+/en son 19.03.2008 de verdi)
ne diyon be kardeşim sen ben hatırlamıyorum asılanlar falan. havuzun dibini boylayanlar da yok kayıtlarda. sen kamikaze de kafanı falan mı vurdun.
Wallace teşekkürler İlk mesaja ekliyorum hemenBende dijital makina da yok napıyım
Güneş balı-çı-kla sıvanmaazzzzzz yaşasın özgür basın yaşasıın asılanlaarrrr
[I][/I][I][COLOR="Red"]Muhtaç Olduğun Kudret Damarlarındaki Asil Kanda Mevcuttur. M.K.ATATÜRK[B][COLOR="Red"][/COLOR][/B][/COLOR][/I] [COLOR="Red"]www.limitustu.org[/COLOR] (B+/en son 19.03.2008 de verdi)
buda benden olsun yenı tarattım....
rots, güneş gazetesi diye bi gazete vardı bi dönemler sen ondan bahsediyorsun. ama haber hürriyet ege de. sen balçık mı dedin balık mı dedin kardeşim anlayamadım
kardeşim niye ayrımcılık yapıyorsun MT İzmir adında da teşekkür etsene
şaka bir yana cemal kardeşim teşekkür ederim emeklerin için tüm MT adına. Bence sen benle takıl hem gezeriz hem bol bol yemek yeriz acaip yerler ve yemekler konusunda uzmanımdır. hatta var ya yol maceralarımızdan iki film üç de dizi çıkar.
abiçok iyi ye gidiyoruz ya zaman geçtikçe doğru orantılı büyüyoruz ve insanlar tanıyor artık herkesin emeğine sağlık abi yaa
[COLOR="RoyalBlue"][B][I]MOTORU[/I][/B] ve [B][I]İNSANLARI[/I][/B] SEVİYORSANIZ DOĞRU YERDESİNİZ :cat:[/COLOR]
cemal teşekkürler,
way be ne biçim bişi yapmışız, bende havuzun başında toplanıp neden fotoğraf çekiyoz diyodum, aqua centerin işletmecileri eski düğün salonu sahibi de ordan kalan alışkanlık bize hatıra fotosu verecekler diye bekliyodum, gasteye çıkımışız
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)