Online Motosiklet Bilgi Kaynağı - Moto Aktüel - Haziran Sayısı Çıktı
Reklamlar
-
02 Haziran 2007, 17:51
Admin
Moto Aktüel Haziran 2007 sayısı yayınlandı. Bu sayıda; Emok “1000 motosıklet ile anıtkabir’deyiz”, Emok festivali, Moto haber, 1907-2007 Isle of man tt yarışları 100 yaşında, Yeni monster hanginiz?, Uçan motosiklet, Kapıdağ motosiklet festivali, Sakarya poyrazlar motosiklet festivali, Motosikletle sınır ötesi: Rusya, Scooturk.net polonezköy gezisi, 2. Marmok motosiklet festivali, Söyleşi: ogün bülent görgün, Kask dosyası, Köşe başı : hbş, Moto teknik : fiber
www.motoaktuel.com
Reklamlar
-
02 Haziran 2007, 18:48
süperrrrrr inanmak ' çalışmak ' ekip olmak 'samimi özverili ego'suz olmak sevmek motosiklet'ciye gönül vermek ve sonuç güzelliklere adım atmak.
sizi seviyorum iyiki varsınız MT ailesi hiç vazgeçmedim allah(c.c)vazgeçimesin sevgilerimle .....
çocuklar hepimizin onları kucaklayalım.......
-
02 Haziran 2007, 19:29
desperadost adlı üyeden alıntı
süperrrrrr inanmak ' çalışmak ' ekip olmak 'samimi özverili ego'suz olmak sevmek motosiklet'ciye gönül vermek ve sonuç güzelliklere adım atmak.
sizi seviyorum iyiki varsınız MT ailesi hiç vazgeçmedim allah(c.c)vazgeçimesin sevgilerimle .....
Tebrikler desperadost, çok güzel bi söyleşi olmuş
-
02 Haziran 2007, 19:43
roadrunner adlı üyeden alıntı
Tebrikler desperadost, çok güzel bi söyleşi olmuş
imkan veren kendimizi ifade etmemizi sağlayan dergimize! admin moderatör ve tüm emeği geçen sitemizin tüm üyelerine! sonsuz teşekkürler ...
roadrunner teşekkür ederim ....
-
03 Haziran 2007, 23:08
Röportajın çok güzel olmuş kardeşim , başarılarının devamını diliyoruz Sakarya olarak ,
sevgiler
günan
Özgürlüğüm Rüzgarında Saklı
-
04 Haziran 2007, 04:31
uğurum sakarya'ya selam olsun! sevgili günan sevgilerimle...
-
08 Haziran 2007, 22:08
Ogün kardeşim harikasın.Çok güzel ifade etmişsin herşeyi,tebrik ederim.Sağ ol var ol
Herkesin üç kişiliği vardır; Ortaya çıkardığı , sahip olduğu , sahip olduğunu sandığı. Alphonse Karr
-
08 Haziran 2007, 22:28
motoaktel yetkililerin verdikleri emek ve çabalara hayran olmamak elde değil,yapmış oldukları çalışmaları hayranlıkla izliyoruz.kendilerine çok teşekkür ederiz,ogün arkdaşımızın söyleşiside mükemmel ve kusursuz olmuş, başarılarınızın devemini dileriz motoaktüel.
-geç gitmek HİÇ GİTMEMEKTEN iyidir-
www.perkitan.com
BİRKISIM İNSANLARA KIZIP TÜM İNSANLARA DÜŞMAN OLMAYA DEĞMEZ BUHAYAT
-
08 Haziran 2007, 22:33
biz motosiklet kullanıcıları için çok güzel bir hizmet...emeği geçen herkese teşekkürler...
Rüzgara Karşı Koşmamışsan, Onunla Esmeyi Bilemezsin; Henüz Motora Binmediysen, Yaşıyorum Diyemezsin !!!
-
09 Haziran 2007, 02:08
ozkansava adlı üyeden alıntı
öpüyorum özkan'cım sizlerin sevgisi güveni beni güçlü kılıyor sevgi ve selamlar.
ümmet abim'ede kucak dolusu sevgiler sağlık diliyorum' daha ne günlerimiz olacak bu beraberlik yeterki bizler'de olsun
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler