Online Motosiklet Bilgi Kaynağı - Moto Aktüel - Mart Sayısı Çıktı
Reklamlar
-
@BBRR
Tam tersine çoğu aramızda ... aramızda olmayanlar uzun yıllardır sport kullananlar ..
Bu konuda hala aksini düşündüğüne inanamıyorum Barış! Forumda kaza yapanların ve ölenlerin sayısına bir bak. Bu sene çok ölen oldu. Evet belki birçoğu süratli motor kullanmıyorlardı ama bir de süratli motor kullanırken geçirmiş olsalardı o kazaları, şu an kaza yapanlar aramızda değildi. Ben uzun süredir sport kullanıyorum ve hayattayım. Bunun sport kullanmakla falan ilgisi yok. Zaten başlıkta da deneyimsizken sport kullanmayın yazmıyor. Yazının içeriğinde sportlardan bahsettim ama bu GV650 için bile geçerli. Altındaki motorun kapasitesiyle ilgili birşey. Deneyimsizken yüksek hacimli ve süratli motor kullanmamak gerektiği konusunda gerekli açıklama yazımda var. İstersen git bir daha oku....
Hayatta en büyük eğlence başkasının yapamazsın dediğini yapmaktır.
Reklamlar
-
güzel bir dergi ve motosiklete neden..... konusu da güzel yazılmış. gerçekten çoğu insan hemen büyük motordan başlayım uçayım düşüncesinde maalesef :(
-
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
-
-
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
-
yaa bence bu topic açma olayını ihaleye verelim kim kazanırsa o açsın veya mt'de oylama yapalım. yoksa bundan sonraki tüm motoaktüel topiclerini ben açmayı düşünüyorum . most'u alkol bagımlılıgından kurtarmak için hastaneye yatırmamız gerekebilir
-
güzel çalışma teşekkürler paylaşım için.
-
arkadaşlar ben motor kullanmasını bilmiyorum.ve ilk defa motor alacağım.devilson tarzı birşey almak istiyorum.uygunmudur...
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler