Online Motosiklet Bilgi Kaynağı - Moto Aktüel - Şubat Sayısı Çıktı
Reklamlar
-
Online Motosiklet Bilgi Kaynağı Moto Aktüel
Bu sayıda "Piaggio Kask, Ulusal Marker, Global Motor - Yeni Fiyatlar, Londra Motosiklet Fuarı, Virgin Limobike, Bayanlara özel chopper, Victory Vision, BMW 1200S, Gilera GP800, 250cc Maxi Scooter Dosyası, Moto Test : Honda XL 1000 V Varadero, Zincir dosyası, Buji & Hava filtresi değişimi, Görünür olmak, Moto Söyleşi : Marmok Başkanı, Motor üzerinde en uzun seyahat, Moto Gezi : Güneydoğu gezisi, Dakar, MotoGP takvimi, Moto Komik, Kronoloji" hakkında bilgiler bulabilirsiniz.
www.motoaktuel.com
Reklamlar
-
bu sayı da süper olmuş. tebrikler
-
May the Force be with McLaren Mercedes
-
bu dergı gercekten yararlı we faydalı tebrıkler
[i][u][b]''''GERCEKCI OL İMKANSIZ OLANI İSTE'''' 34 AZ 3637 TEK ASKIMM MOTORUM HERSEYIMMM.
AMA MALESEF SATIYORUM.....[/b][/u][/i]
[b]Denize ve Özgürlüğe[/b]
-
gerçekten bu ayki sayısı süper olmuş. hele o gold wing 1100 ile 10 yıl süren gezi ve bu gezide katedilmiş 750.000 km yazısı okuyonca gecenin bu sattinde gözlerimin rakamlara fazladan "0" ekledigini düşündüm. tekrar tekrar okudum dogruydu. adam tamm 750.000 km 'yi 10 yılda yemiş yutmuş.Allah'ım bu nasıl bir sevdadırki insanı 10 yıl boyunca yollara düşürüyor gerçekten büyük bir aşk ve bence benzeri olmayan bir aşk. insan aşık oldu kişi için bile 10 yıl bu ugraşları vermez.gerçekten bu insana diycek birşey bulamıyorum. kelimeler yetersiz kalıyo. helal bee diyelim geçelim.
ayrıca marmok hakkındaki yazıda oldukça güzel olmuş. insanların okadar ugraşlarının ugradıkları maddi zararın amacının motosiklet tutkunlarını bir araya getirmek oldugunu bilmek , bu sevdaya tutulmayı dahada onurlandırıyo. o organizasyona katılamasamda biz motosiklet tutkunları için bukadar ugraşan insanlara binlerce kez teşekkür ediyorum.
bu sayıda okuduklarım beni bir hayli şaşırttı ve bir okadarda sevindirdi
bu yazıları okumamıza imkam tanıyan moto aktüel ekibinede sonsuz tşk.
-
hazırlayanların ellerine sağlık ben aylık dergilerde alıyorum bir kaç ayrı dergi hemde hiç biri bunun kadar kapsamlı ve iyi değiller....... teşekkürler..
küçük bir şey sayfalrı ileri açabiliyoruz ama geri açamıyoruz yada ben mi yapamadım ..........
-
DEVIL CBR adlı üyeden alıntı
hazırlayanların ellerine sağlık ben aylık dergilerde alıyorum bir kaç ayrı dergi hemde hiç biri bunun kadar kapsamlı ve iyi değiller....... teşekkürler..
küçük bir şey sayfalrı ileri açabiliyoruz ama geri açamıyoruz yada ben mi yapamadım ..........
geri dönmek için sol taraftan tutup sağa çekeceksin.
-
pardon çok sağol ...............tekrar ellerinize sağlık ........
-
ellerinize sağlık
[COLOR="Red"][B]geçmişte BUnReCU idi[/B][/COLOR]
[B]ama hâââLâââ[/B]
[B][COLOR="Magenta"]chica del viento[/COLOR][/B] [B]of 01 [/B] :cherry: & [B][COLOR="Lime"]miss dr[/COLOR][/B] ::159::
-
dergi süper içerik süper yapımcılarını tebrik ediyorum
-
selam arkadaşlar
dergiyi yayınlayan arkadaşlara gönülden teşekkürler.Acaba nasıl abone olabiliriz.Mt olarak abone olsak indirimleri varmıdır acaba.
-
şu dergideki makalelire bura yazsanızda bizde faydalansak ???
-
Forumdan Uzaklaştırıldı
Motorize_deli adlı üyeden alıntı
Dergiyi parasıyla satın alarak hazırlayan ve bundan sonra yeni sayılar için uğraşı içine giren insanlara destek oluruz ve bizim için daha iyi daha güzel şeyler yapması için destek olmuş oluruz.Sonuçta ne kadar bilmiyorum ama 50-100 ytl li bir rakkamı yok.
-
eserkose adlı üyeden alıntı
selam arkadaşlar
dergiyi yayınlayan arkadaşlara gönülden teşekkürler.Acaba nasıl abone olabiliriz.Mt olarak abone olsak indirimleri varmıdır acaba.
arkadaşlar bu dergi online bir dergi. internet üzerinden okuyacaksınız. satışı yapılan bir dergi değil.
www.motoaktuel.com
-
bence tebrik etmek lazım bu online motosiklet dergisini yapanları
-
elinize sağlık
SADAKAT NEDİR BİLMEM KİMSENİN GÖLGESİNDEN GEÇİNMEM HİÇ KİMSEYEDE EYVALLAHIM YOKTUR BU CANI ALLAH VERDİ ANCAK ALLAH ALIR EMİR OLUNDUĞUNDA VAKTİ GELDİĞİNDE KOŞA KOŞA GİTMEK NASİP OLUR İNŞAALLAH
-
merak ettim nası bi yararlanma bu
makaleler dergide yazınca okuyamıyomusun? www.motoaktuel.com yazıcaksın, sayfaları soldan ya da sağdan yavaşça çevirip okuyacaksın
bu kadar basit!
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler