ben iyi nefes tutarım alp
yardıma geleyim mi?
şarjlı matkabıda kaparım gelirken
daha çabuk batırırız...
ben iyi nefes tutarım alp
yardıma geleyim mi?
şarjlı matkabıda kaparım gelirken
daha çabuk batırırız...
Seni çok seviyorum Babacığım.Sen her zaman benim kalbimde yaşayacaksın...
Şimdi mete çıkar ceryan çarpar falan der....Şarjlı olmaz ona göre....Elden çevirmeli olacak...2 milyon delik acacam.....
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
►Forum Kuralları◄ ►Moto Aktuel◄ ►Türk Dil Kurumu◄
Herkes düşüncelerinde yanılabilir. Ama aptallar bir türlü yanıldıklarını anlayamazlar. Cicero
nazar etme ne olur çalış seninde olur
ahhhh ülen ahhhh gitti canıııııım bmw ellerin eline ne olurdu,düşse benim elime...
98 Beygir.....
nasıl kanun anlamadım. nasıl sahip olunuyor
Korkarak yaşıyorsan yalnızca hayatı seyredersin
bizde olsa, denizde bulunan motor vergisi yapar yine beleşe vermezlerdi o motorları..
sürebiliyorum, öyleyse varım :)
[URL="www.bikepics.com/members/ice300"]www.bikepics.com/members/ice300[/URL]
alper öyle olsun demek sadece istanbulluları çagırıyon he. ulen biz yurdun öbür ucundayız diye üvey evlat muamelesimi görcez biz mt'li degilmiyiz
görcen olim sen. yamaha fatih sultan mehmetin yaptıgı gibi gemileri karada yürütüp rizede denize gircekmiş . ben sana ordan birtane r1 verirsem ne oluyum hatta bırak r1 i ybr 125 bile yok.
Arkadaşlar karadeniz kıyılarında bağlantılarım sağlamdır ekibi olusturun.
Not: iyi fikir aslında ha
Motosiklet Britanya'da da olsa gidip alınız.
[CENTER]Vuuuu diye aşarım dağları, enginlere sığmam taşarım :P[/CENTER]
yıllardan beri marmariste böle bir gemi batmadıya ona yanarım .. hadi marmaris ufak yer koyun taşıyan petrol taşıyan batıyoda bi tanede motor taşıyan batmıyo yaa..
[B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]
belkıde hayatı boyunca almazdı bu makınaya admdakı sansa bak ya
Nasıı yaniiii
ulennn şansa bak beee
KAYBOLMUŞ BİR KENTİN ESKİCİSİYİDİ
MAKİNELEŞMEYE KARŞI, DUYGULARI TOPLUYORDU %0.1
Denizden bulduğun senindir....Ama bildirmek kaydıyla....
Evet bu kanun dünyanın her yerinde uygulanıyor....Adam motorlarını dökmüş tek tek toplayıp onların tamirlerine uğraşacağına sigortadan parasını alıcak...Motorların peşine bile düşmeyecek....Bu durumda motoru denizden çıkaran ben motor buldum denizden diyip kendi adına tastikletecek...Ve sahibi o olacak....
Ama Türkiye de olsaydı bu olay kesin veraset intikal vergisine yakın daha başka ad altında vergi alırlardı...Beleşe motor bulma vergisi....Yani bedavadan bırakmazlardı...
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
20 yıl Samsun Limanında bekledim batan gemileri; Birkaçtane Rus gemisi battı ama işe yarar bişey yoktu; 5 yıldırda İzmitteyim Körfez çok durgun gemi filan batmaz burda
...dunpa55...Geology Engineer & Profession of Engineering Management
...55VATAN41MEKAN...
abi dert yaptı beee
aha bende gidem gari de bi makine alayım kendime ordan varmı len gelen
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)