Online Motosiklet Bilgi Kaynağı - Moto Aktüel - Aralık Sayısı Çıktı
Reklamlar
-
Online Motosiklet Bilgi Kaynağı Moto Aktüel
Bu sayıda "Eicma 2006 Motosiklet Fuarı / Milan - İtalya, Derbi X-Vision, Adana Dumlu Kale Gezisi, Aprilia Mana 850, Nasıl Bir Motor Almalıyım? - Köşebaşı / HBŞ, Ducati 1098, Oyun: TableMotoGP, Global Motor Satış ve Pazarlama Genel Müdür Yardımcısı sayın Cengiz ÖZKUL ile keyifli bir röportaj, Triumph Daytona 675, Debriyaj Teli Bakımı, Değişimi - Moto Teknik / Olcay AVŞAR , Motosikletli Ünlüler, Kawasaki GTR 1400, Koronoloji: MZ" hakkında bilgiler bulabilirsiniz.
www.motoaktuel.com
Reklamlar
-
-
Forumdan Uzaklaştırıldı
Arkadaşlar bişi soracam bu moto aktuel MT ile bağlantısı nedir ?
-
evet o barışın ta kendisi.motoaktuel yetkililerine kocaman bi alkış çok güzel çalışmalar yapıyorlar 3 sayıdır takip ediyorum emekleri profosönyenelce biz motorseverlere önemli bilgiler yüklüyorlar kendilerini izlemek sanırım bizim için faydalı olur.onlara kolay gelsin.
-geç gitmek HİÇ GİTMEMEKTEN iyidir-
www.perkitan.com
BİRKISIM İNSANLARA KIZIP TÜM İNSANLARA DÜŞMAN OLMAYA DEĞMEZ BUHAYAT
-
Süper Moderatör (BBRR)
resmimi benden izin almadan kullanan Motoaktülei mahkemeye vermiş durumdayım ..
[B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]
-
-
dergi kapaana da beni koymuşlar yaw
-
-
yok kask dedemden kaldı motor da ilk motorumdu , bunla başladım aslnda ben , yaşlanınca satıp 125R aldım.. geçti bizden artık
-
04 Aralık 2008, 19:15
Sevgili Barış Yazarlığın tüm camiamıza hayırlı olsun.
::melek02:[B][COLOR="DarkRed"]KARGALAR SÜRÜ HALİNDE,KARTALLAR YALNIZ UÇAR...[/COLOR][/B]::melek02:
-
04 Aralık 2008, 19:28
2006'dan beri yazılarının tekrar tekrar tekrarlarıyla hepimize hayırlı uğurlu olmayı sürdürüyor zaten kikiki
Hayat ne kadar uzun olursa olsun, hep beklenmeyen kadar kısadır.
-
04 Aralık 2008, 19:41
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
aaaaa elint yerine biri acmış başlıgı elint papucun damamı atıldı yoksa delifre oldun diye komtan yeni bir fek üyemi yarattı yakında ooda modotör olursa şaşmayın
Ben dostlarımı ne kalbimle nede aklımla severim
Olurya kalp durur..Akıl unutur...Ben dostlarımı ruhumla severim O ne durur ne de unutur....(MEVLANA)
-
04 Aralık 2008, 20:59
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler