Online Motosiklet Bilgi Kaynağı - Moto Aktüel - Kasım Sayısı Çıktı
Reklamlar
-
Online Motosiklet Bilgi Kaynağı Moto Aktüel
Bu sayıda yeni modellerin resimlerini, Ümmet Perkitan ile yapılmış bir röportajı, Olcay Avşar'ın (Eyong) "Dörtlü flaşör yapımı" yazısını ve çok daha fazlasını bulabilirsiniz.
www.motoaktuel.com (resime veya bu linke tıklayabilirsiniz.)
Reklamlar
-
Ümmet Abinin röportajı güzel olmuş...
-
güzel bir sayı olmuş.ümmet abinin röportajıda güzel olmuş...
[COLOR="Black"][FONT="Comic Sans MS"]RİDE THE WINDS OF CHANGE[/FONT][/COLOR]
-
yolcu
evet aktüel dergisinin yapmış olduğu çalışmalar takdire şahandır,şahsımla yapılan söyleşide kusursuz olmuş emeği geçen herkese teşekkürler.
-geç gitmek HİÇ GİTMEMEKTEN iyidir-
www.perkitan.com
BİRKISIM İNSANLARA KIZIP TÜM İNSANLARA DÜŞMAN OLMAYA DEĞMEZ BUHAYAT
-
O kadar güzel bir dergi diil wanted....İki sayısına da baktım sadece reklam....
dahada güzelleştirilebilir...Sayfa sayısı artırılsa daha çok gerekli bilgiler verilse belki daha güzel olur düşüncesindeyim...
Konusunu açtığın için teşekkürler......
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
-
Çok güzel bir dergi, ilk röportaj için en doğru kişi seçilmiş, iki sayıdır takip ediyorum. Özellikle otomatik yağlama, dörtlü flaşör konularıyla 'kendin yap' bölümü mükemmel, yayın hayatında başarılar.
Anadilini kaybedersen bağımsızlığını da tamamen kaybedeceksin. Dilini kaybeden toplumlar köle olmaya mahkumdurlar.
Mustafa Kemal ATATÜRK
-
açılmyr
ya arkadaşlar kasım sayısının sayfaları yarıdan sonra görüntülenmiyor
yükleme ni yapıyor diye bekledim yi,ne açılmadı
sizde aynı sorunu yaşyrmusunuz
-
Bende web programcısı olarak şunu söyleyebilirim çok emek verildği her haliyle belli olan bir site. Belki bazı püf noktaları atlanmış ki hiç önemli dğeil bence harika bir çalışma. Çok özgün bir tasarım. Bence bu site bi ödül almalı.İçeriği malum yani ilgimi çekmese bakmazdım. Tüm emeği geçenlerede sonsuz saygılar
-
yolcu
DENİZCİ70 adlı üyeden alıntı
Seni görende Aktüel dergisine kapak oldun sanır altı üstü adında motor geçene bir internet sayfası okadar...
Hocam hoş geldin mesajlarına falan bakıyorumda
sende yönetime oynuyorsun falan galiba
hayırlısı
çok haklısın evet buda bir yorum saygı duymak lazım.
-geç gitmek HİÇ GİTMEMEKTEN iyidir-
www.perkitan.com
BİRKISIM İNSANLARA KIZIP TÜM İNSANLARA DÜŞMAN OLMAYA DEĞMEZ BUHAYAT
-
DENİZCİ70 adlı üyeden alıntı
Seni görende Aktüel dergisine kapak oldun sanır altı üstü adında motor geçene bir internet sayfası okadar...
Hocam hoş geldin mesajlarına falan bakıyorumda
sende yönetime oynuyorsun falan galiba
hayırlısı
Haydaaaa....Arkadaş hızlı giriş yapmış....Ne kadar kısa zaman da anlamış hayret??????Bravo valla......
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
-
-
bende son 2 sayısını beğenerek okudum zaten , çok başarılı bi çalışma olmuş inşallah böyle devam eder....
Rüzgara Karşı Koşmamışsan, Onunla Esmeyi Bilemezsin; Henüz Motora Binmediysen, Yaşıyorum Diyemezsin !!!
-
Otomot.NET Kurucusu - Tamindir.com Çalışanı - Siyahinazuma.com sahibi
-
Ahçı değil; aşçı
Güzel bir çalışma olmuş.Emeği geçenlere teşekkürler.
Yalnız, Ümmet PERKİTAN ile yapılan röportajda " Ahçı olduğunuzu biliyoruz, yemek yapmayı özlediniz mi" şeklinde soru yöneltiliyor.Kelimenin doğru karşılığı aşçı gözden kaçmış olmalı.
Gözüme takıldı yazmadan edemedim.
-
çok güzel bir site olmuş inşallah içerik olarak dahada gelişir de bizde bu tarz dergilere online olarak kavuşuruz...
[COLOR="Black"][B][FONT="Comic Sans MS"]yellow storm[/FONT][/B][/COLOR]
-
emeği geçenlere saygılar sevgiler,güzel bir dergi olmuş ellinize sağlık.kolay gelsin
Arkadaşlar MSN de geçen rumuzum olduğundan "
duyulmaz" nickini kullanıcam bundan sonra.Teşekkürler
Ahmet Tataroğlu
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler