Online Motosiklet Bilgi Kaynağı Moto Aktüel
Yeni modellerden konseptlere, teknik bilgilerden intermot fuarına pek çok bilgi derlenmiş halde www.motoaktuel.com adresinde.
Online Motosiklet Bilgi Kaynağı Moto Aktüel
Yeni modellerden konseptlere, teknik bilgilerden intermot fuarına pek çok bilgi derlenmiş halde www.motoaktuel.com adresinde.
harika bi dergi bütün sayfaalrını tek tek inceledim
PAMUKTAN PRENSES Mİ OLUR??? PRENSES DEDİĞİN TAŞ GİBİ OLUR
e bende açılıyo
[B][SIZE="2"]yaşamam için, motor sürmem lazım. motor sürmem içinse yaşamam!!![/SIZE][/B]
sağ üst köşesine tıklayınca sayfa açılıyor başta ben de kafayı yedim açacam diye.
valla dergi süper ama hakkeden açana kadar bizi uğraştırdı ilginç
-Buda benden size hediye olsun....
- Flash animasyonu kaydedemiyorsanız ama bu dergiyi saklamak istiyorsanız resimlerinin sayfa sayfa listesi :
http://www.motoaktuel.com/102007.xml
adresinde sizleri bekliyor. Orada yer alan page tagları arasındaki adresi
www.motoaktuel.com/1007images/photo01.jpg şeklinde teker teker yapıp dergiye sahip olabilirsiniz...
-Çok güzel olmuş bu dergi online olmasıda cabası...
Otomot.NET Kurucusu - Tamindir.com Çalışanı - Siyahinazuma.com sahibi
7.sayfadaki hem atv hemde jetski ye bittim.Çok güzel bir çalışma olmuş bazen sayfaları açmak beni sinir etti sonunda çözdüm.Emeklerine sağlık yapanların güzel bir çalışma tebrikler
[ ELAZIĞ-MT ]
gusel bır calısma olmus. emeklerıne saglık yapanların
Dört duvar arası kapanmazki sendeki özgür ruh. Ölünce parçalanmazki bendeki özgür ruh. Sevişe sevişe azalmazki tendeki özgür ruh. Kopyalayarak çoğalmazki gendeki özgür ruh... BABAZULA
gusel artik okumak icin hos seyler var
[COLOR="Red"]Motorculuk saygi ve cilginligin arasindaki ince cizgide gitme beceresidir[/COLOR] Suzuki GS500 Gitti / Ducati Monster 900 Gitti / BMW F650 GS Gitti
harika birşey sağol
[COLOR="Red"]UMUT DENEN ŞEY UMUTSUZLUK KORKUSU İNANÇ DENEN ŞEY YOKLUĞUN DUYGUSU[/COLOR]
Güzel, otomatik zincir yağlama projesi ise süper. 'Selenoid valf' ilginç bir parça başka zihni sinir projelerinde kullanılabilir. Dergiye yayın hayatında başarılar.
Anadilini kaybedersen bağımsızlığını da tamamen kaybedeceksin. Dilini kaybeden toplumlar köle olmaya mahkumdurlar.
Mustafa Kemal ATATÜRK
Anasayfada "Sayfayı alt üst kenar köşelerinden çeviriniz" diye bir ibare var zaten, duyurulur.
May the Force be with McLaren Mercedes
süper bişi ya oleeyy para vermeden dergi :D:D
muhteşem tasarım gerçekden olanüsdü hiç aklıma gelmemişdi böle bişey browo
bi ara uçak yapıyım dedim olmadı
[B][I]hiçbirimiz bu hayattan sağ kurtulamayacağız ki..:mrgreen:[/I][/B](FaRuK)
Hyousung un 650 side fena diilmiş haniiii.......
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
Almaya Sitesinde satışa sunulmuş, Türkiye 'ye gelir mi acaba
http://www.hyosung-motors.de/gt650ttc.htm
eline sağlık ii olmuş (köşeleri tıklayınca sayfa kendiliğnden açılıyor zaten)
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)