Puma bu ayakkabilari gecen sene MotoGp yariscilarindan Randy De Puniet ve Alex Hoffman icin uretilmis ve bu yil da yaklasik $300USD fiyatina satiliga cikiyor. Bence dizaynini muthis yapmislar, sadece yaris ayyakkabisina benzemiyor ve cok saglam.
Puma bu ayakkabilari gecen sene MotoGp yariscilarindan Randy De Puniet ve Alex Hoffman icin uretilmis ve bu yil da yaklasik $300USD fiyatina satiliga cikiyor. Bence dizaynini muthis yapmislar, sadece yaris ayyakkabisina benzemiyor ve cok saglam.
Her motorcunun kisiligi kaskin altinda aynidir.
R6Boy
bu ayakkabının siyah rengini kızıltoprak mototal da gördüm gerçekten güzel modeller
Şİmdİ Bunun ÖzellİĞİ Nedİr Ona GÖre SeÇİm Yapalim Neyİ Var Mesela DİĞer Ayakkabilardan Farkli Onuda YazsaymiŞsin Tam OlacakmiŞ
Güzelde beyaz biraz çabuk kirlenir gibi
güzelde bence de beyaz çabuk kirlenir
dünyada her erkeğe 4 kadın düşüyor. benim hakkımı her kim yiyosa haram zıkkım olsun elinde patlasın
Mükemmel
Herkesin üç kişiliği vardır; Ortaya çıkardığı , sahip olduğu , sahip olduğunu sandığı. Alphonse Karr
değişik bi dizaynı var ama inşallah rahattır alex hoffman ve randy de puniet in rahatsız olmasını istemeyiz değilmi???
Arkadaslar ozelligi saglamligi. Topuk ve pamaklar icin ozel koruma var icerisinde. ve gear shift icin de ayrica dizayn yapmislar. Dogru, beyaz cabuk kirlenir ama bence cok guzel gorunuyor.
Her motorcunun kisiligi kaskin altinda aynidir.
R6Boy
alim bitane yaw denizde kum bende para
zaten kaliteli bir bot fiyati da yaklasik bu civarlarda, alinabilir bence sonucta ss koruma ekipmaninda belli bir yere kadar paraya acimamak lazim, hem siyah rengi de varmis
[COLOR="Red"][B]Been here, done that before and survived[/B][/COLOR]
beyaz kirlenir falan diyorsunuz ama en başta da yazdım
kızıltoprak mototal da siyah modelleri var siyah-black-scwarz-noir-nero her dilde yazıyımda
nisanda almıştım siyahını çok mennunum tavsiye ederim... yanlız bu modelin dışında yandan fermuarlı uzun bot şeklinde olanı var o model daha kullanışlı... fiyatıda pumalarda 220 ytl sanırım...
PEUGEOT 103 SPORT>HONDA CBF 500>YAMAHA FAZER 600>HONDA CBF 1000>YAMAHA YBR125>SUZUKİ DL 650>HONDA VFR 800X>HONDA MSX125>YAMAHA MT07 & HONDA PCX 150
çok güzel yapmişlar.Kazada ayağında iyi bir ayakkabı olması herzaman iyidir......
eh fena değil be!
şimdi paranın kokusunu alınca acaba!!!!nike adidas ta mı gelecekler ne...motogp ye...yok yok kalsın.bence ayakkabı kötü..neye göre mi!?dainese bakın.kırmızı racing ayakkabılar.süperrr...sidi.ve berik te gördüm.bot..muhteşemler..yani bu iş.nike adidas puma nın işi değil.onlar gitsinler futbolla ilgilensinler...sakın almayın bu ayakkabılardan.paranız çöpe gider ...dainese derim ben.
çizme güzelde renk kötü bence
:bounce: [COLOR="Blue"][B][U]HIZIMA KAPILMA[/U][/B][/COLOR]
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)