Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 12

İstanbul’da kaza sonrası "5 milyonluk arabamı çizdin" tartışması

REKLAM ALANI
    arndiol - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    abi aslında suclu sucsuzu bırakmak lazım; herkesin fikri kendine.

final noktada kaza anında araba yamuluyor; motorcu sakat kalıyor. Haklı olmak da birşeyi değiştirmiyor.

düz giderken arkadan vuran dangozlar gibi tehlikelerle boğuşurken mal mal hayatımız kendi hatalarımızla riske atmamamız lazım. haklı da olsak olan bize oluyor.
    killingroad bunu beğendi.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Punctum - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CB750 Hornet / Kanuni Seha 150
    Valla Türkiye'de hukukun bu kadar alengirli işlemesine şaşmamak lazım...

Bu kadar net ve açık bir durumda bile mesele sündürülebiliyorsa, kafam kadar olan dava dosyalarından makul sonuçlar beklemek polyannacılık...

Bence öyle abiii...

Motosikleti
    RS 660, Tuareg 660
    Alıntı arndiol adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    abi aslında suclu sucsuzu bırakmak lazım; herkesin fikri kendine.

final noktada kaza anında araba yamuluyor; motorcu sakat kalıyor. Haklı olmak da birşeyi değiştirmiyor.

düz giderken arkadan vuran dangozlar gibi tehlikelerle boğuşurken mal mal hayatımız kendi hatalarımızla riske atmamamız lazım. haklı da olsak olan bize oluyor.
    Ya tabii ki öyle, haklılık karın da doyumuyor hayat da kurtarmıyor.
    Ben biraz ezbere motorcu gömme alışkanlığı seziyorum bütün ülkede, o yüzden farklı bakmak gerektiğini düşünüyorum.
    Bir de dediğim gibi benim için trafikte en kritik konu konum değişikliğinin nasıl yapıldığı. İnsanlar ayna ve sinyal kullansa karşılaşılan kazaların inanılmaz büyük bir kısmı önlenir. Ondan biraz tekrar ettim o kısmı.
    arndiol ve espresso bunu beğendiler.

Osm@n - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KTM DUKE 250 - 2016
    Trafiğin aktığı taraftan geçiş her yerde yasaktır. Bunu tartışanlarla tartışmak abesle iştigaldir.

Motosikleti
    falcon flash 100
    Her zaman şirret, cazgır, çirkef olan tali veya kusursuz, sus pus, halim selim olan asli veya tam kusurlu.

Tabii Duran Kaya faktörünü de unutmamak lazım. Realite bu.
    espresso bunu beğendi.

Motosikleti
    symphony200
    20 senedir istanbul trafigindeyim. Araclarin sagina soluna arasina emniyet seridine girmeyen motorcu cok cok nadir goruyorum. Yuzde 1 falandir heralde.

Girmeyenler de ya acami yada motoru sigmadigi icin girmeyenler. Polis bile birsey demiyor. Yani kural ile uygulama arasinda fark var. Herkes bu durumun farkinda.

Tem de zaten emniyet seridi disina cikmak, hele aksam saatlerinde, cok tehlikeli. Makas atanlardan kacarken sirk maymununa donuyorsun.

E-5, basin ekspres, diger baglanti yollari ve ara yollarda da motor sigiyorsa araya giriyoruz agalar simdi birbirimizi kandirmayalim.

Killingroad un goruslerine katiliyorum.
    espresso bunu beğendi.

sallami - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kymco Downtown350i/Dominar 400/Suzuki GSX-8S
    Bu ülkede İstanbul'da kıçının üstünde oturan adam, Urfa'dan E sınıfı ehliyet aldı. Araba sürmesini bilmez. Özal zamanında araba sürmesini bilmeyene AB sayı olarak standartları yakalanacak diye el arabası sürene ehliyet verildi. Ha şimdi biraz imtihanı farklı ama kurslardaki eğitim berbat. Yav benim hanıma bile ehliyet verirken araç kullanmamasını rica etmişler. (Kullanmıyor zaten korkmanıza gerek yok). Ha zaten saygı ve ahlakta elden gitti. Birbirinin hakkına devamlı tecavüz var. Rabbena hep bana. Yani demem o ki; bu internet dünyayı fena bozdu arkadaş. Kamerayla çekim yapan kendini bir bok sanıyor.
    espresso bunu beğendi.
    ''Bir adam hangi yolda gidiyorsa, o yol onun kendi seçimidir.'' İp Man

Motosikleti
    RS 660, Tuareg 660
    Alıntı Mr.wind adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Tem de zaten emniyet seridi disina cikmak, hele aksam saatlerinde, cok tehlikeli. Makas atanlardan kacarken sirk maymununa donuyorsun.
    TEM gerçekten çok acayip oluyor ve dediğin gibi özellikle akşam saatlerinde.
    Eğer trafikten hatırı sayılır şekilde hızlı aralardan falan gitmiyorsam kesinlikle en sağa ya da emniyete yaslayıp fıtı fıtı gidiyorum. Her an birden fazla gazlayan otomobil çıkması çok olağan.
    youtube.com/@bisuruyorum

2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)