CF MOTO Üsküdar Şubesi 24 Ağustos'ta Açılıyor
Reklamlar
-
20 Ağustos 2024, 17:51
Oktay Motor CFMOTO Üsküdar şubesi 24 Ağustos 2024, saat 14:00'da açılıyor.
Üsküdar CF Moto şube açılışında 450MT ve 450NK modellerini test etme imkanını bulabilirsiniz.
Ayrıca Oktay Motor'un 4. şubesinin açılışına özel %4 indirim fırsatını da kaçırmayın.
Üsküdar CF Moto Şube Adresi: Çengelköy Mah. Prof. Dr. Beynun Akyavaş Cad. No: 33 Üsküdar / İstanbul
Reklamlar
-
20 Ağustos 2024, 19:17
Hayırlı olsun. Sym Wolf zamanı benzin filtresi sıkıntımı çözdüğü günden beri ayrı bir sempatiyle yaklaşıyorum Oktay Motor'a. Şaka maka adamlar Bajaj'dan kurtuldu, şahlanarak büyüdü. Demek ki gudubetlik Kuralkan'daymış.
-
20 Ağustos 2024, 20:19
tommygun adlı üyeden alıntı
Hayırlı olsun. Sym Wolf zamanı benzin filtresi sıkıntımı çözdüğü günden beri ayrı bir sempatiyle yaklaşıyorum Oktay Motor'a. Şaka maka adamlar Bajaj'dan kurtuldu, şahlanarak büyüdü. Demek ki gudubetlik Kuralkan'daymış.
Oktay Motor hakkında böyle çok iyi şey duydum.
Keşke bri kuralkan kadar finans gücü olsa da CF moto gibi bir markanın ithalatçısı o olsa, bütün servislerin standardını falan o belirleyebilse.
-
20 Ağustos 2024, 20:25
espresso adlı üyeden alıntı
Keşke bri kuralkan kadar finans gücü olsa da CF moto gibi bir markanın ithalatçısı o olsa, bütün servislerin standardını falan o belirleyebilse.
Kuralkan öncelikle milli bayramlarımızı kutlamayı öğrensin. Milli bayramlarda dut yemiş bülbüle dönmesin. Bir zamanlar Ekrem Abi vardı, o da elini eteğini çekti bu işlerden, patates oldu gitti bu diyarlardan.
-
20 Ağustos 2024, 20:41
Cfmoto da ne para varmis be ( kâr )
-
21 Ağustos 2024, 11:55
espresso adlı üyeden alıntı
cf moto servis ve yedek parça işini bajaj seviyesi kadar geliştirse piyasayı domine eder ve Bajaj bu kısıtlı modelleriyle piyasadan silinir gider
aynı tvs gibi
Yalnız oktay hariç cf servisleri için hiç iyi konuşmuyorlar
Dört Silindirin Gücü Adınaaaa
......!
-
21 Ağustos 2024, 17:08
Guzel haber, Bravo Oktay motor
-
21 Ağustos 2024, 23:24
TIGERSHARK adlı üyeden alıntı
cf moto servis ve yedek parça işini bajaj seviyesi kadar geliştirse piyasayı domine eder ve Bajaj bu kısıtlı modelleriyle piyasadan silinir gider
aynı tvs gibi
Yalnız oktay hariç cf servisleri için hiç iyi konuşmuyorlar
Asıl Oktay Motor servis konusunda berbat!! Hem de bütün şubeleri özellikle de çok övdükleri ataşehir şubesi. Şu anda cf moto servisi olarak en iyi yer micron motor ve kadıköyde moto aras diğer bütün yerler tırt. Oktay motor ataşehir şubesinde yaşadıklarımı anlatsam hayret edersiniz.
-
21 Ağustos 2024, 23:35
Routinues adlı üyeden alıntı
Asıl Oktay Motor servis konusunda berbat!! Hem de bütün şubeleri özellikle de çok övdükleri ataşehir şubesi. Şu anda cf moto servisi olarak en iyi yer micron motor ve kadıköyde moto aras diğer bütün yerler tırt. Oktay motor ataşehir şubesinde yaşadıklarımı anlatsam hayret edersiniz.
Böyle yaparsan Oktay Motor'un servisi töhmet altında kalır , ne yaşadığını yaz hepimiz okuyalım hem bu forumlar ne için var ?
-
24 Ağustos 2024, 20:26
Bugün açılışa gittim Oktay usta herzamanki samimiyeti ile karşıladı sağolsun , bu kaçıncı servisi ama festivallerde tanıdığım iki teker sevdalısı adam hiç değişmemiş , 450 MT yi çok merak ediyordum bir saat beklememe rağmen sıra gelmedi aşırı yoğunluk vardı , motoru gözle inceledim ve maalesef 800 MT deki malzeme , boya ve montaj kalitesi yok , Honda NX 500 ü canlı gören biri olarak ikisi aynı kalıpta benzer motosikletler diyebilirim..
-
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)