bizim hala uzaya cikan bi vatandasimiz yok di mi ?
artik olacak,o motor patlarsa surucusu yorungeye oturur kesin
bizim hala uzaya cikan bi vatandasimiz yok di mi ?
artik olacak,o motor patlarsa surucusu yorungeye oturur kesin
Bir Afrika Atasözü; Sular yükselince, balıklar karıncaları yer.Sular çekilince de karıncalar balıkları yer .Kimse bugünkü üstünlügüne ve gücüne güvenmemelidir. Çünkü kimin kimi yiyecegine “suyun akışı" karar verir. - Drift Religion
peki lpg takılıyor ama ruhsata işleme ve vize gibi yasal şeyler olabiliyor mu? bunu merak ediyorum. acaba yasa da böyle birşeye izin var mı? ya da izin yoksa eğer yasak var mı?
Rüzgarın yüzünü okşamasına izin ver ama şeytanın kulağına fısıldamasına asla!
valla helal olsun arkadaşa tebrikler
racinglere olur mu bu acep
[I]" aşamadığım tek engel; [COLOR="Red"][B]ZAMAN[/B][/COLOR]... "[/I] :P
turk aklı ve kıvrak zekası baska bısey dıyemıorum...
[COLOR="Red"]CBR 1000 RR[/COLOR][COLOR="Black"]SON KARAR[/COLOR]
daha bu gün arkadaşlarla konuşuyorduk da ondan bi sorayım dedim.
Rüzgarın yüzünü okşamasına izin ver ama şeytanın kulağına fısıldamasına asla!
Bizimkiler lpg yi uçakda kullanmaya çalışıyorlar diye duymuştum ama ne oldu bilmiyorum.
2 senedir motoruma bende lpg takıtm çokda kullanımlı 5 lira 200 km sencede uygunmu hem de hız ve çekiş benzinden daha iyi.... afyonlu yusuf
enteresan ama pek güvenli olduğunu sanmıyorum
[FONT="Arial Black"][COLOR="Red"]BU ALANA REKLAM ALINIR[/COLOR][/FONT] ::tutkuy::
arkadasim seninle msnden bu lpg hakkinda görüşebilirmiyiz adresim dj_-_sedat@hotmail.com
bildiginiz bu işi yapabilen gözü pek usta varmi arkadaslar
https://www.youtube.com/watch?v=GGatfgQkPGY
slm ben amfibik. Bende 750 srad vardı. Aşırı benzin tüketimi nedeniyle lpg taktım. Ama doğal olarak görüntü kirliliği olduğundan ve motor ustamın aşırı tepkisinden sökmek zorunda kaldım. Ama verimde aldım. Şu an daha yeni 750 vulkan aldım. Ona takacağım. Çapırlarda şekil bozukluğu yapmadı. Kazaya gelince normal en küçük lpg tankı kullandığımdan kopma ya da fırlama anında direk olarak gaz zaten kendiliğinden kesiliyor.
Bu link belki yardımcı olur.
http://gastechproducts.com/gasconverter.html
Abicim Türk dedin mi bu işler beklenir.Neden dersen adamın biri bi icat yapmış; icadı anlatıyorum bildiğiniz pasonun üzerine küçük ses kayıt cihazı koymuş alt tarafta kalıyor basarken gozukmuyor, tam basarken pasonun ucunu değdirmiyor o kargasada alt tarafa kucuk tusu olan ses kayıt cihazına basıyor daha once akbil basma sesini kaydeden arkadas o sesi çıkarttırıyor ve sanki basmıs hissi veriyor kimsede akbil basılan makineye bakmıyor bile.İşte biz Türkler bu tür icatlar mevcut...
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)