diesel motor yapan var mı kardeşim. Asıl o iyi olurdu... Ben direk sahip çıkarım.
death ciğim tamam asker olduğun için sana İzmir bile cins gelebilir ama böyle de yazılmaz ki arkadaşım ayıp...
kıçımın altında bi piknik tüpü düşünemiyorum
valla bu benzin fiyat artışlarından sonra LPG hiç te fena olmamış
[COLOR="Black"]Rotting Crist[/COLOR]
Arkadaşlar İngilizlerin yaptığını iddia ettikleri elektrikli motorlara yapılan yorumlarınızı hatırlıyorum da... "abi adamlar yapmışlar" helal olsun" ne zaman satışa sunarlar Türkiye de" gibi şaşkınlık veren cümlelerinizle... Gariban Türkün yaptığını aşağılayıcı cümleler içeren yorularınıza güldüm.
Elin yaptığına iyi, Gavur malına duyulan ilgi ve güveni niçin kendi içimizden birisine karşı duymuyoruz, ben buna kızıyorum....
Bu ülkeyi yönetenler zaten, yeterince eziyor, bu adam gibi farklı olabilenleri... Bari bir de siz vurmayın ya... Madem "motorize dinamit üretti" diyorsunuz. Motorunuza taktırmazsınız, olur biter... Bunda ne kötülük var ben anlayamıyorum....
Zamanında LPG li otomobil yapanlara gülenler sonra, BMW, Ferrari gibi LÜKS otolarına LPG taktırdıkları için Marka sahipleriyle mahkemelik olmadılar mı bu ülkede!!!!
Önemli olan, bir şeyi doğru düzgün yapmak...
Bu devlet bu gibi insanları korusa, kollasa -destek olup- yol gösterse Dünyayı Yabancıların icatlarıyla KEŞFETMEYİZ....
GALİBA; sizin anlayışınız TÜRK ün aklı ..çarken ve kaçarken başına gelir geyiğine, gerektiğinden fazla inanmanız ve hayatınızda, bu örnekte olduğu gibi uyguluyor olmanız....
Gerektiğinden fazla, aşırı tepki, gösterenlere üzüldüm... hele motorinle çalışan motor bile üretildikten sonra...
serpico dan herkese iyilikler
İNSANOĞLUNUN İCAT ETTİĞİ EN GÜZEL ŞEY MOTORSİKLETTİR...........
ii de zaten takılmıştı daha önce yeni diiilki,,,
mz251 runner180 kinetix
ayrıca çok ta memnunlar. km. de 40 bin yakıyomuş.
benzinin üstüne oturuyosun yaa.
o daha mı az tehlikeli sence?
ewdede kullanıyoruz. evdekininki nerdeyse ordadır.
aynen katılıyorum arkadaşım. arabalarda ki lpg yi neden kimse kınamıyo?
kullanmaya gelşnce herkes kullanıyoda
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
Motosiklet işi zevk işi ben eğer kullanacaksam yakıtına bakmam o yüzdende pek makbul bulmuyorum kusura bakmayın....
ALP CİM o riske girilmez yaaa tamam ekmek parası kazanıyolar ama her an kaza korkusuyla.valla ben yapmam açıkçası ne dersin.
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
Güzelmiş valla 600 makinalar için yapmak lazım aşırı yakıyor onlar bu motorlar zaten yakmıyorki
Aşkım Sadece Motorum
kardeşim sana katılıyorum... anadoludaki bazı yurttaşlarımız bu tür işlerle uğraşmaktadır.. kesinlikle onlara sahip cıkılmalıdır diye düşünüyorum... hem bi kere bu tür teknolojileri yapan yabancı milletlere mensup insanlar bu işleri yapmayı anasının karnında öğrenmedi ya.. deneme-yanılma, ar-ge, vs..... gibi yollarla kazandılar bu bilgi birikimini.... tarafımca hep destek tam destek...
[b]Yaşasın motosiklet kardeşliği. Sevelim, sevilelim, bu dünya kimseye kalmaz. Anneciğim, kardeşim ve gt250R sizleri ölene dek seveceğim... __No Women, Yes Vodka...:wiinkk:[/b]
[COLOR="Red"][B]Hayallerinizin peşinden gidin. Gitmiyorsanız, gidenlere mâni olmayın.[/B][/COLOR]
Aman değmez akıllı insan işi değil ya. motosiklet bu ya yuhunuz
İYİ BAKALIM DAHA NELER GÖRECEĞİZ
bizim kafa yapımız ne zaman değişecek bilmiyorum hep başka milletlerin yaptığı makinalara extralar yapıyoruz sonra bunu haber diye yayınlıyoruz madem bu kadar kafası çalışan adamlar var ülkemizde niçin kendimize ait bir motorsikletimiz,arabamız yok arkadaşlar kendimizi böyle boş haberlerle avutmanın zamanı çoktan geçti artık harekete geçmenin zamanı geldi elin oğlu uzayda ayak basmadık yer bırakmadı bizim yaptıklarımıza bakın bu tip haberler boş işlerle uğraşanlarada gurur kaynağı oluyor sanki birşey yapmış gibi.
Güzel Bi çalişma Ama Motosiklet Için Tehlikeli Zaten Motor Az Yakiyo Gerek Yok Bunlara.ayrica Memleketimin Heryeri Nin Bi Ayri Güzelliği Var Sivas Lilara Cins Deyip Küstürmeyelim Arkadaşlar Polemik Olur.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)