Dipnottan ne anlamalıyım bilmiyorum ama =)
Uzatalım yani şurada fikir alış verişi yapıyoruz en nihayetinde. Nedense bir şeyi tartışmak çok eğreti gelmeye başladı bizim millete..
Abi buna uygun bir kullanım senaryosu yoksa supersport alana (samimiyet varsa) salak diyorum ben.
Supersport motosiklet övmek için değildi o yazdıklarım, gerçekten mantıklı bir şey değil. Yasak işin bambaşka bir boyutu. Supersport almayın olm diye kampanya yapalım dersen muhtemelen iştirak ederim bir supersport sahibi olarak, ama yasak bambaşka bir şey.
Yapılabilecek şeyler çok basit, benim söylememe gerek olmadan senin de hepimizin de akıl edeceği şeyler.
* Kaliteli bir ehliyet sistemi
* Virajda fren denildiğinde karabasan görmüşe dönmeyen eğitmenler
* Ulaşılabilir bir pist.
İkinci nokta biraz yanlış anlamaya müsait; hocalar gazcı olsun demiyorum tabii ki =) ama bizdeki eğitmen kitlesinin %95'i tek bir ekolden geliyor. Sportif sürüş eğitimi yok gibi bir şey. Bu da tabii üçüncü madde ile doğrudan ilişkili yalan yok.
Kaliteli bir eğitim, gelenin geçenin hoca olmadığı bir camia - daha doğrusu (mevcutlara ek) biraz da sportif sürüş bilen eğitmen belki de, ulaşılabilir bir pist. Üçü de yok. =)