kime ne? derken?
tam anlayamadım kime ne ise bana orada cevap vermezsiniz. artı sizden de ileri gideyim yukarıdaki adam işsiz gibi görsel hazırlamaz. ne komedi bir yer bura.
yaşa başa saygım var yaşa da bakmam saygı için ancak gel gelelim tamamen 2 yüzlü bir ortam burası normalde cevap dahi vermeyecektim ama son yazımdır.
iki yüzlüsünüz neden? her şeyi dört dörtlük yapmanzı imkansız ve bunu yapmamanıza rağmen kendi yaptığınız tek doğru şeyde, o şeyi yanlış yapan kişilere böyle davranıyorsunzu bu yüzden
iki yüzlüsünüz. detaylara giremem ama kafa yapısı çok basit şekilde açıkladım. araştırsak ne hatalarınız ne kural dışı hareketleriniz topluca vardır da neyse
ki benim ilk mesajımdaki lafım benim sahil yapacak olmamdan ziyade bu kadar insan bunu yapıyorken neden birkaç kişinin başını kafalarına göre yakmaları oldu.
anlatabildim mi? ben bu eşitsizliğe kızıyorum. gelseler artık motoru sahilde gördüğümüz an şu akdar ceza yazacaz. bak ciddiyiz deseler allah belamı versin sahile inmem. tammmmam? ben o boş yere ceza yiyenlere üzüldüm. hak yok ortada. hadi daha bu forumda cevap vereceğim kimse yok 2 yüzlü takılın
edit:
1-motosiklette emniyet şeridinde gidenler
2-filtreleme yapanlar
3-makas atanlar
4-kaldırıma çıkanlar veya kaldırımda bırakanlar
5-sinyal vermeden şerit değiştirenler
6-ters yöne motorla girenler(bak ben girmiyorum. burada beni eleştiren kişilerin yüzde 90ı giriyordur belki ama ben ters yöne girmem.)
uzatayım mı? uzatırsam imkansız olur her kurala uyan ama şu haliyle bile eminim çoğunuz elendiniz. tamam hadi şimdi yazışın burada cevap maalesef atamicam böyle şeylerle uğraşamam