E-5te sürücüleri kandırarak 1'er litre benzin topladı
Reklamlar
-
Reklamlar
-
Daha ne kadar alçalabiliriz diye kendi kendime düşündüğüm her an daha beter bir örnekle karşılaşıyoruz.
1 lt dediğin benzin 40 TL, ulan şerefsiz 40 TL için anana babana küfür gelmesine değer mi?
-
Olayın videosu
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:38 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:37 ----------
tommygun adlı üyeden alıntı
Daha ne kadar alçalabiliriz diye kendi kendime düşündüğüm her an daha beter bir örnekle karşılaşıyoruz.
1 lt dediğin benzin 40 TL, ulan şerefsiz 40 TL için anana babana küfür gelmesine değer mi?
Yok abi 3 litre almış :D :D :D
100 tlye 1300 km yol giden Volta vs5im
-
hachiko adlı üyeden alıntı
3 litre mi? Herif tam yüzsüz çıkmış. Bu tip örnekler yayıldıkça yolda kalan motorcuya kimseler yardım etmemeye başlayacak.
-
haysiyet onur şeref kalmadı millette artık.
-
3 litre mi? Herif tam yüzsüz çıkmış. Bu tip örnekler yayıldıkça yolda kalan motorcuya kimseler yardım etmemeye başlayacak.
Sıkıntı burada. Gerçekten yardıma muhtaç birini görünce, buda dolandırıcı denecek. Sırf milleti su istimal eden ............... şahıslar yüzünden.
Mey Biter Saki Kalır, Her Renk Solar Haki Kalır, Diploma İnsanın Cehaletini Alsa Da, Hamurunda Varsa Eşeklik, Baki Kalır.
-
Bugunde baskasinin yerine utandik cok sukur
-
Burda hükümeti eleştirince cevap verip, kavga çıkaran insanlar vardı.
Eleştirme sebebimiz ekonomiydi. Çünkü ekonomi bozulursa ahlak kalmaz, ahlaksızlık başlar. Bütün Dünya'da bu böyledir.
Düzgün ekonomilerde 3 litre benzin için adam şu hareketlere girmez, genç kızlar yaşlı heriflerle takılmaz, 20 senelik ahı gitmiş vahı kalmış motor çalınmaz...
Ne dedim cümlenin başında, düzgün ekonomilerde dedim.
-
en büyük sorun da bu işte. Yani mesele 1 litre 3 litre meselesi değil, bundan sonra yol kenarında benzini bitmiş birini görünce acaba diyecek herkes haklı olarak.
Bu kimse yakalanıp 3 litre benzin dolandırmaktan ceza alacaksa toplumda yardım etmeye karşı şüphe oluşturmaktan da çok daha büyük ceza almalı.
-
Haysiyet ve onur gibi kavramların hiçbirinin bulunmadığı bir asalak. Yazık cidden.
-
Resmen içim acıdı.
Şeref, onur, gurur gibi şeylerin dip
yüzsüzlük, arsızlık, utanmazlık gibi şeylerin tavan yapmış hali.
-
Bu kadar ciddiye alınacak bir şey mi bu gerçekten?
-
Şehre inelim, tüm dilencileri öldürelim
-
İşin garip yanı benim yolda benzinim bitse,hadi o pet şişeyi bulurum bir şekilde de hortum nereden bulucamda milletin motorunda benzin alacam.
Belliki adam tedarikli.Ya sık sık benzini bitiyor hortum taşıyor yanında yada bu şekilde milletten benzin dileniyor.
İki durumda sıkıntı.
-
İnsanlara olan güvenimizi boşuna kaybetmedik.
-
killingroad adlı üyeden alıntı
hırsızlık ciddi bir konudur :D
Anger clouds judgement and it makes us do things that we end up regretting. Things we can never take back.
-
killingroad adlı üyeden alıntı
Evet gerçekten ciddiye alınacak bir şey.
Hırsızlık, dolandırıcılık, güveni kötüye kullanmanın yanında toplumsal bağları da gevşetiyor.
Yarın kimin muhtaç konuma düşeceğini bilemeyiz.
Başı gerçekten derde giren birini gördüğünde, gördüğümüzde bak bir şerefsiz daha deyip geçeriz veya geçerler.
-
yaşlıveacemi adlı üyeden alıntı
Hırsızlık, dolandırıcılık, güveni kötüye kullanmanın yanında toplumsal bağları da gevşetiyor.
Başı gerçekten derde giren birini gördüğünde, gördüğümüzde bak bir şerefsiz daha deyip geçeriz veya geçerler.
izmir'de birkaç kere gasp olayı oldu. aksam otoban kenarına motorcu aracı cekip yardıma gelenleri gasp etmiş.
o haberden beri gece ya da tek sürüşlerimde destek olmam kimseye.
benzer durum bunda da var. artık insanlar benzının bıtse de inanmayacak.
Anger clouds judgement and it makes us do things that we end up regretting. Things we can never take back.
-
yaşlıveacemi adlı üyeden alıntı
o bizim problemimiz ama.
Bir tane herif çıktı benzinim bitti diye yardım isteyip 3 litre benzin çaldı diye kimsenin yanında durmam diyorsak konu daha çok bizimle alakalı.
İnsanlığımızdan utanacağımız haysiyet sorgulaması yapacağımız çok başka şeyler var gibime geliyor, yanılıyor da olabilirim.
-
Ben bu mevzuya geçtiğimiz senelerde denk geldim. Tip ofsayt ise hiç durmuyorum.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)