2023 İstanbul Motosiklet Fuarı 27 Nisan'da Başlıyor
Reklamlar
-
Çinli de olsa Cruiser, chopper, düşük hacimli enduro/cross , offroad kabiliyeti olan scooter motor türlerini görmeyi arzuluyorum fuarda. Suzuki , yamaha, honda görmesem de olur, motor karaborsa olayı çok soğuttu beni bu markalardan. Yıllardır aynı segmentte motorlar görmekten bıktık.
Reklamlar
-
Merhaba.Ulaşımla ilgili iki sorum var.
Birincisi İstanbul Esenler otogarından Fuar alanına metro varmı,
İkinci sorum Esenlerden fuar alanına en kolay nasıl gelirim.
-
otogardan metro ile gidebilirsiniz, dünya ticaret merkezinden yürüyerek rahatça ulaşabilirsiniz.
-
Büyük ve pahalı motorlar hic ama hic ilgimi çekmiyor. Fuarda çinli ve abuk subuk ticari faaliyetler icin tezgah acmıs , hic aklımıza böyle icatların gelmediği dukkanlar daha çok ilgimi çekiyor Bilirsiniz girişteki kat.
-
Hero x pulse bakacaktır o da yok galiba motorsiklet e yeni başlıcaz 40 yaşında dedik hepsi bir arada bakalım o da olmadı
-
emparor_55 adlı üyeden alıntı
Hero x pulse bakacaktır o da yok galiba motorsiklet e yeni başlıcaz 40 yaşında
dedik hepsi bir arada bakalım o da olmadı
Bende aynı yaşta aynı motorla başladım. Darısı başınıza
-
emparor_55 adlı üyeden alıntı
Hero x pulse bakacaktır o da yok galiba motorsiklet e yeni başlıcaz 40 yaşında
dedik hepsi bir arada bakalım o da olmadı
Niçün bu kadar acele ettiniz anlayamadım , biz 18 yıl önce ,yaş 50 olduktan sonra başladık . Nasip olursa 14 mayıs seçimlerinden hemen sonra Bursa - İzmir Çeşme seyahatinin sekizincisi için demirden beygirin sırtında olacaz inş.
-
bursalıali adlı üyeden alıntı
Niçün bu kadar acele ettiniz anlayamadım , biz 18 yıl önce ,yaş 50 olduktan sonra başladık . Nasip olursa 14 mayıs seçimlerinden hemen sonra Bursa - İzmir Çeşme seyahatinin sekizincisi için demirden beygirin sırtında olacaz inş.
ne güzel umarım bende becerebilirim arkadaşla en ütopik hedefimiz bozcaada
@Wuamell nasip kısmet belki hiç olmaz belki hemen olur
hero olmadığından voge 300ds ve ktm 250 adv. hoşuma gitti birde brixton diye bir marka vardı modelini unuttum , yarın kendi yerinde hero bakmaya gidicez arkadaşla sonrasında ktm ye bakıcaz bir daha ;
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)