Bebek Fireblade satışa çıktı. 2023 Honda CBR 250 RR SP
Reklamlar
-
Reklamlar
-
ÇOK GÜZEL GÖZÜKÜYOR ACABA EMİSYON DEĞERLERİ AVRUPAYA UYUYOR MU SİZCE NE ZAMAN TÜRKİYEYE GELİR?
-
r25 tayfası nolcak
-
BatuhanK. adlı üyeden alıntı
ÇOK GÜZEL GÖZÜKÜYOR ACABA EMİSYON DEĞERLERİ AVRUPAYA UYUYOR MU SİZCE NE ZAMAN TÜRKİYEYE GELİR?
Gelmez. (10 karakter)
-
r25 bunu tokat manyağı yapar
-
Çok şık motor yapmış adamlar.
"Türkiye'ye gelir mi?" sorusunun tek cevabı "babayı gelir" olacaktır.
-
tommygun adlı üyeden alıntı
Çok şık motor yapmış adamlar.
"Türkiye'ye gelir mi?" sorusunun tek cevabı "babayı gelir" olacaktır.
Avrupa pazarı için değilse zaten euro5 uyumu yoktur o zaman bize de gelmez.
-
Bebek fireblade mi?
Fetüs fireblade daha doğru bir tabir bence
-
f0cus adlı üyeden alıntı
Çift vurur tek sayar
-
-
Update:
Rüyasında fireblade daha doğru bir tabir bence
-
f0cus adlı üyeden alıntı
Bunun yanında r25 anca sabunu deler. Adamlar gayet güzel motor yapmış showa amortisör, quickshiftfer, kallavi ekran vs. Fanboyluk yapmaya gerek yok adamlar yapmış. He avrupa ve Türkiye'ye gelmeyecek(zx25r gibi) ama motor gayet güzel.
-
Türkiye'ye gelse hem r25 i hemde cebi deler fiyatıyla
-
Beyaz rengi güzelmiş TR ye gelebilir 1-2 adet. Oda yaklaşık 250-300 bin liraya falan satılır..
"Çok Bilen Çok Yanılır"
Yürüdüğü yolda iz bırakmayan o yoldan geçmiş sayılmaz ...
-
Bu motor çıkalı 3-4 yıl oluyor galiba ama Asya bölgesinden dışarı hiç çıkmadı. Koskoca Honda şu motoru Euro normlarına nasıl uyduramıyor ya da neden uydurmuyor anlamadım. Avrupa bölgesinde de gelmediği için bu motora ekrandan ekmek bananlar vardır mutlaka
-
degerk adlı üyeden alıntı
Bu motor çıkalı 3-4 yıl oluyor galiba ama Asya bölgesinden dışarı hiç çıkmadı. Koskoca Honda şu motoru Euro normlarına nasıl uyduramıyor ya da neden uydurmuyor anlamadım. Avrupa bölgesinde de gelmediği için bu motora ekrandan ekmek bananlar vardır mutlaka
Uydurur, uydurur da fiyat artar, ağırlık artar, güç düşer... O zaman alır mısınız?
Euro normları basit değil. Superduke 2014'te 180 beygirdi. Euro 4'e geçtiğinde 177 beygir oldu, daha teknolojik olmasına rağmen (titanyum sübaplar vs.) Euro 5'e geçtiğinde motosikletin tipi kaydı resmen. Yeni egzos sistemi V2'nin altına sığmadı. Ducati gibi yana taşırmak zorunda kaldılar. Motosikleti iyileştirmek bir yana, heriflerin canı çıkıyor her yeni çıkan norma motosikletin gücünü ve tipini feda ettirmemek için. 2023 model güç bela 180 beygir yine.
-
Euro normlari bizim neyimize arkadas otel yapmak icin orman yakan ulkeyiz. Dostlar alisveriste gorsun.
-
hasmet adlı üyeden alıntı
Uydurur, uydurur da fiyat artar, ağırlık artar, güç düşer... O zaman alır mısınız?
Euro normları basit değil. Superduke 2014'te 180 beygirdi. Euro 4'e geçtiğinde 177 beygir oldu, daha teknolojik olmasına rağmen (titanyum sübaplar vs.) Euro 5'e geçtiğinde motosikletin tipi kaydı resmen. Yeni egzos sistemi V2'nin altına sığmadı. Ducati gibi yana taşırmak zorunda kaldılar. Motosikleti iyileştirmek bir yana, heriflerin canı çıkıyor her yeni çıkan norma motosikletin gücünü ve tipini feda ettirmemek için. 2023 model güç bela 180 beygir yine.
Elimizde R25/3 gibi bir örnek varken şu dediğinizin bir geçerliliği yok. Yapılmak istenirse yapılıyor demek ki. Yapıldığında da müşteri kitlesi ufak güç törpülenmesini umursamadan alır. Bu klasmanda iddialı kaç tane motosiklet var ki zaten müşteri kitlesi almasın.
Konuyla 2014 süper dükün alakası ne onu anlamadım. 1300cc motorla 250cc motoru her yönden karşılaştırmak mantıksız. 1300cc motoru euro normlarına uydurmak için harcanacak para, efor ve teknolojik gelişmeler 250cc için geçerli olamaz. Kafam kadar pistondan çıkan zararlı gazla fincan kadar pistondan çıkan zararlı gazlar aynı seviyede değil öncelikle.
-
degerk adlı üyeden alıntı
Elimizde R25/3 gibi bir örnek varken şu dediğinizin bir geçerliliği yok. Yapılmak istenirse yapılıyor demek ki. Yapıldığında da müşteri kitlesi ufak güç törpülenmesini umursamadan alır. Bu klasmanda iddialı kaç tane motosiklet var ki zaten müşteri kitlesi almasın.
Konuyla 2014 süper dükün alakası ne onu anlamadım. 1300cc motorla 250cc motoru her yönden karşılaştırmak mantıksız. 1300cc motoru euro normlarına uydurmak için harcanacak para, efor ve teknolojik gelişmeler 250cc için geçerli olamaz. Kafam kadar pistondan çıkan zararlı gazla fincan kadar pistondan çıkan zararlı gazlar aynı seviyede değil öncelikle.
Düküm var benim. 😂
-
Seçimlerin ertesi günü Honda Türkiye'yi arayıp "Ben Kemal, geliyorum" demek lazım.
Z-Moto'nun telefonu açacağını bilsem onları da arayacağım.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)