Belediyenin açtığı çukurun üzerinden motosikletiyle atlamaya çalıştı
Reklamlar
-
08 Ağustos 2022, 22:46
gece vakti olduğu için görüş mesafesi gündüze göre az oluyor, eğer bilerek yapmadı ise peki neden bu kadar hızlı gidiyordu? onu hiç merak eden oldu mu? yani önümüzü göremediğimiz bir yolda yavaşlayamayacak kadar hız yapan kaç kişi var aramızda?
yani bizim prensibimiz haklı ve ölü olmak mıydı? Türkiye de zaten işler normal ilerlemiyor onu kabul ediyorum, genel anlamda iş ciddiyetine sahip bir toplum değiliz, bu kabul etmesi üzücü ve acı bir gerçek...
gün içerisinde işe gidip gelirken yanımdan geçen motosikletlere bakıyorum ve arabalara da bakıyorum, gerçekten çok fazla tehlikeye giriyorlar, resmen allaha emanet yaşıyorlar, aslında yaşamıyorlar, ölüp gidiyorlar patır patır, günde kim bilir kaç trafik kazası oluyor... yani karambole yaşıyor millet,..
Reklamlar
-
08 Ağustos 2022, 23:03
fatih.met adlı üyeden alıntı
gece vakti olduğu için görüş mesafesi gündüze göre az oluyor, eğer bilerek yapmadı ise peki neden bu kadar hızlı gidiyordu? onu hiç merak eden oldu mu? yani önümüzü göremediğimiz bir yolda yavaşlayamayacak kadar hız yapan kaç kişi var aramızda?
yani bizim prensibimiz haklı ve ölü olmak mıydı? Türkiye de zaten işler normal ilerlemiyor onu kabul ediyorum, genel anlamda iş ciddiyetine sahip bir toplum değiliz, bu kabul etmesi üzücü ve acı bir gerçek...
gün içerisinde işe gidip gelirken yanımdan geçen motosikletlere bakıyorum ve arabalara da bakıyorum, gerçekten çok fazla tehlikeye giriyorlar, resmen allaha emanet yaşıyorlar, aslında yaşamıyorlar, ölüp gidiyorlar patır patır, günde kim bilir kaç trafik kazası oluyor... yani karambole yaşıyor millet,..
Sürerken bütün arabalar psikopat ve hepsi kasti olarak beni ömdürmek peşinde gibi kabul edip sürüyoruz ya, yolları da her an her yerde belediye bir yerleri kazmış olabilir, ya da çukur vardır tamir edilmemiştir ya da yola yağ dökülmüştür ya da taş düşmüştür ya da ayı çıkabilir vb. gibi dikkatli ve temkinli sürmek lazım. insanlarda iyi cesaret var da bu aslında cesaret mi cehalet mi bilemedim.
-
08 Ağustos 2022, 23:10
Instagram'da okuduğum kadarıyla uçan motorcu oraya bilerek girmiş. Yani filmlerdeki gibi o tümsekten uçup karşıya geçmek niyetiyle atlamış kuma.
-
08 Ağustos 2022, 23:16
hokahey adlı üyeden alıntı
Instagram'da okuduğum kadarıyla uçan motorcu oraya bilerek girmiş. Yani filmlerdeki gibi o tümsekten uçup karşıya geçmek niyetiyle atlamış kuma.
O zaman biraz aksamalar olsa da muradına ermiş demektir.
-
09 Ağustos 2022, 11:27
Eğer öyleyse "yalan haberdir" yorumumu geri alıyorum. Allah şifa versin. Akıl fikir versin. Nadir bulunur bir kişi demek ki.
-
12 Ağustos 2022, 09:54
Rampayı görünce uçmak istemiş karşı yola geçmeye çalışmış başaramamış çukura düşmüş. Yolun aydınlatması gayet iyi karanlık olsa haadi neyse. Apaçilik yapmak isterken çukura düşmüş. Çukurdan haberi olsaydı böyle atraksiyonlara girmezdi bence. Doğal seleksiyon durumu yani.
-
12 Ağustos 2022, 12:03
Adam görmemiş işte... Ne atlamaya çalıştı falan...
Admin de reyting uğruna heber yapıyor.. Etmeyin yahu..
-
12 Ağustos 2022, 17:06
motorcuyu ciddi ciddi savunmaya calısıp komik duruma düşmeyin. bilmiyormus görmemiş yuh :D
-
12 Ağustos 2022, 17:27
Bu olay İstanbul'da olsa Ekrem İmamoğlu için yandaş gazeteler "Belediyenin açtığı çukura motosiklet sürücüsü düştüğünde İmamoğlu yine tatildeydi" diye manşet atarlardı.
-
12 Ağustos 2022, 19:54
arndiol adlı üyeden alıntı
motorcuyu ciddi ciddi savunmaya calısıp komik duruma düşmeyin. bilmiyormus görmemiş yuh :D
Savunmuyorum ki.. Görmemiş mal işte..
biraz ilgi uyandırabilmek adına yok özellikle uçmuş falan...
Gerenk yok bu işlere.. Onu anlatmak istiyoruz..
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
-
24 Ağustos 2022, 11:37
Kimsenin atlamaya çalıştığı yok. Vatandaş çalışmayı görmüyor kaza yapıyor.
Suçlu gerekli tedbiri almayan ve denetleme görevini yerine getirmeyenler.
Dikkat edin hemen toprak yığınının önüne iki duba koymuş bunları da şeritle bağlayarak aklı sıra tedbir almış.
---------- Mesajlar birleştirildi - 11:37 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:36 ----------
İnstagram yazıyorsa doğrudur.
-
25 Ağustos 2022, 16:59
abi yine izledim vallaha yanlıslıkla gibi değil :D
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)