Fatih Terim’e hırsız şoku: Parasını ödedi bir kere binemedi!
Reklamlar
-
Reklamlar
-
ülke ülke değil troll üretim merkezi
-
Herhalde Galatasaray sevgisinden getirmediler .Artık kimler arandıysa, kimler kimlerin g*tünü keseceği söylendiyse motor hemen gelmiş. Garibanda adalet arasın çalanı ,çalınanı satın alanı bilen devletin kapısında.
-
Geri getirmeselerdi zaten Fatih hoca mekanı akrabalarıyla basıp motoru ellerinden alabilirdi
https://www.fanatik.com.tr/alacati-d...-basti-1307222
“Bir delil ile 40 alimi yendim; ama 40 delil ile bir cahili yenemedim.” Mevlana
-
What can i do, sometimes. It is the football, that is the football. Something happened everything is something happened.
-
Ben motosikleti merak ettim.Kim binecekmiş bu motora Fatih Terimmi.Konsinye olarak verdiyse sıfır motoru.Al satmı yapıyor Fatih Terim.Yok daha neler.
-
okanbagiscan adlı üyeden alıntı
Ben motosikleti merak ettim.Kim binecekmiş bu motora Fatih Terimmi.Konsinye olarak verdiyse sıfır motoru.Al satmı yapıyor Fatih Terim.Yok daha neler.
Parasini odediyse nasil konsinye oluyor ben oraya takildim.
-
motor borusan'dan alınıp emaneten tanıdığı galeriye bırakılmış anladığım kadarıyla.
forumun eskilerinden rahmetli xxx'nin motoru çalındığında yine rahmetli olan ve çevresi geniş xxxxxx abimiz devreye girip polise sağlam bir fırça kayınca motoru arka sokağa bıraktırmıştı . Polis/hırsız ilişkisi ve çıkarları yıllardır aynı. Ne desem gg.
-
ryangt adlı üyeden alıntı
motor borusan'dan alınıp emaneten tanıdığı galeriye bırakılmış anladığım kadarıyla.
forumun eskilerinden rahmetli xxx'nin motoru çalındığında yine rahmetli olan ve çevresi geniş xxxxxx abimiz devreye girip polise sağlam bir fırça kayınca motoru arka sokağa bıraktırmıştı . Polis/hırsız ilişkisi ve çıkarları yıllardır aynı. Ne desem gg.
Adam şöhret olunca çalınan şeyi çabuk bulunuyor bu memlekette.
-
Bence döt korkusundan geri getirmişlerdir. Adamlar güvenlikli yerde bile çalabiliyor. Valla ileride zengin olup bir lüx motor alırsam garajın yerini kazdırıp özel bölme yaptırcam
"Çok Bilen Çok Yanılır"
Yürüdüğü yolda iz bırakmayan o yoldan geçmiş sayılmaz ...
-
İş kazası. Hırsızların da başına gelebiliyor tabi.
-
fatih terimin büyük yerdeki tanıdıkları, hırsızlara götünü keseriz mesajı iletmişler demek ki. yoksa garibanın motoru için bunlar olmaz.
Helal Haram ver ALLAHIM,
Menzilciler yer ALLAHIM...
-
Acaba sıradan bir vatandaşın motosikleti çalınsaydı, hırsızlar bu kadar çabuk yakalanıp tutuklanabilir miydi?
-
800 bin mi? Vay babayın gemüğüne
-
Bence başlığı "Hırsızlara Fatih Terim şoku - çaldılar ve mahkemece tutuklandılar" olarak değiştirmek gerek.
-
Ödünç ÇALmışlar
-
Esas konu, hırsızların 3 gun sonra salıverilip, yeni işlerine odaklanacak olmaları.. Gerisi magazin..
-
elbetteki hırsızlığı tasvip edemeyiz ama beterin beteri olsun. federasyondan aldığı milyon dolar tazminatlar burnundan gelsin.
-
bananey iyi olmuş zenginlerin motorlarını çalsınlar güce tapan mazluma değinmeyen
-
Çalıp fakir fukaraya verseler bir mantığı olabilir de çalanlar da kötü niyetli sonuçta.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)