Trafikte makas atan motosiklet sürücüsü otomobile böyle çarptı
Reklamlar
-
18 Ağustos 2021, 21:56
Makasa başlamış ama becerememiş.
Reklamlar
-
19 Ağustos 2021, 01:50
-
21 Ağustos 2021, 02:31
Makas falan atmamis bu sadece arabayi begenmis ve icinden gecmek istemis.
-
21 Ağustos 2021, 09:49
tommygun adlı üyeden alıntı
Her ortamda vardır ya "benim bir enişte vardı, Zzr ile duvara girdi, tövbe etti bu motor işlerine" cümlesindeki enişte aslında videodaki çocuk.
hep bahsedilen küçük enişte de bu arkadaş sanırım.
-
21 Ağustos 2021, 14:06
Bildiğin bıçak gibi saplanmış... Makas hak getire...
-
23 Ağustos 2021, 08:13
Bile bile lades olmuş gözü dalmış çarpmış gibi duruyor. Artık ne düşünüyorsa. Makasın bile hakkını verememiş.
-
23 Ağustos 2021, 11:09
gerizekalı mı desem amatör mü desem bilemedim :D
-
30 Ağustos 2021, 00:23
Kerem34_ adlı üyeden alıntı
Makas atarken deneyimli olmadığı için %90 aklı aynada kaldı, arada sırada bana da oluyor arkadaki ile mesafe ne diye bakınca öndekinin dibine ışınlanıyorsun, fren yapası falan tutuyor öndekinin.Ya da ultra acemi olduğu veya basireti bağlandığı için adamı görünce direkt el ayak gitti, yapıştı tampona. Hepsi en profesyonel olanımıza da olabilecek şeyler ama eğitim-illa parayla alınan değil, videolar, kendi başına boş alanda çalışmalar- olasılıkları minimalize edecektir.
125, 250 cc motosikletleriniz ile ben makas atacam, agresif sürecem triplerine girmeyelim. 2000 model Corsa bile iyi gidiyor bizim motosikletlerden. 140'a kadar eyvallah, bir nebze çıkıyor. Ama sonrasında yok öyle bir imkan. 140 ile makas atayım dersin arkadaki girer dibine, dikkatini dağıtır. Agresif sürüş güvenli bir sürüş şekli bence, ama ss'lerde 500cc, endurolarda en az 700 800 cc'ler verebiliyor o üstünlüğü. Diğer türlü dünya boks şampiyonuna atarlanan, 35 kilo, esmer Drogba formalı halısaha elemanı gibi olursunuz.
Bu çok mantıklı aynaya uzun süreli bakmış olabilir hiç yavaşlamıyor çünkü.
-
s2000 bakayım derken kaçırmış bence ....
-
MotoXPR
https://www.youtube.com/@MotoXPR
-
ERROR88 adlı üyeden alıntı
buyuk ıhtılamal ıle motoru bırakıcaktır ziraa kullanmakta zorlandığı aşikar
Evet bu kadar saçma bir kazaya karıştığına göre geç olmadan bırakmalı
Scooter 100cc (35k) - Vitesli 125cc (14k) - 250cc (54k) - 600cc (6k)
-
Geçmişte forumda da üye bir arkadaş vardı; R25 ile video çekerken "şöyle konumlandım, böyle planlama yaptım" diye altyazı girmesine rağmen park halindeki Doblo'ya mı taksiye mi ne girmişti. Çocuğun ismi de aklımda ama okur, eder, rencide olmasın.
-
-
cıbılduck adlı üyeden alıntı
Can sıkıntısından çarpmış galiba çok sacma bir kaza
hatalı bakışın sebep olduğu bir kaza olmuş.
arabayı beklemiyormuş. görünce şok olup kendine gelip bakışı düzeltene kadar da vurmuş maalesef.
-
şu kazayı her gördüğümde bi gülme geliyo töbe est.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)