Yamaha 2021 Nisan Güncel Fiyat Listesi
Reklamlar
-
Reklamlar
-
Fiyatlara artık gülerek bakıyorum sadece
-
Bu fiyatlar birde 2020 modeller için geçerli. 2021 Model adam akıllı motor gelmedi. Motoruna göre 5-10 bin lira daha pahalı olacak 2021 modeller.
-
ağam yeter biz iptaliz
mart ayından farklar şöyle mt10 177 imiş 180 olmuş,mt09 117 imiş 125 olmuş anlamsız ?? mt25 47 imiş 51 olmuş,r25 50 imiş 53 olmuş,xmax 250 48 imiş 51 olmuş vs vs
bu arada 2020 modelleri tabi bunlar.hem motor yok ortada hem her ay 5 er 5er zam geliyor neyin kafası bu ?? tamam satmak istemiyorlar orası artık belli motor da yok ortada neyin inadı bu ??
tamamm bidaha japon almicamm tamam ısrar etmeyinn,söz almicam vallaha billaha
-
Abi her ay başına hatırlatıcı kurdun, 23.50 gibi yamaha ekranını yenilemeye başlıyorsun değil mi?
Ben az önceki Honda listesine R25 bir iki aya 60'ı geçer yazmıştım. Euro kuru böyle devam ederse, ki bu ekonomik strateji ile 2 katına çıkmazsa iyi; R25 65'i de geçer euro5'i gelince.
Elalem 100.000 euroya Rolls Royce'a, Maybach'a biniyor. Biz kıçı kırık MT09'a binemiyoruz.
-
Zam miktarına konservatif olup aylık yüzde alti desek, yılda yüzde yüz ediyor...
Kerem34_ adlı üyeden alıntı
Elalem 100.000 euroya Rolls Royce'a, Maybach'a biniyor. Biz kıçı kırık MT09'a binemiyoruz.
Çok fazla... Maybach $60K:
https://www.carfax.com/vehicle/WDBVF78J64A000318
-
Motoru degistireyim diyorum sattığım arada bulamam motorlara da zam gelir hic bir sey alamam diye cesaret edemiyorum
-
250 cc motor 53 bin tl
Evet evet 250 cc .. ÇÖP
Düşünün hiç bilmeyen bi adam ben bile R25 le motor sürmeye başladım inanın ÇÖP güç yok seri lik yok hız yok ses yok
Sizin anlıycağınız ÇÖP başla birşey değil hee bide 53 bini veriyosun uyuyumıyosun çünkü ÇALIYOLAR
İşe gidiyosun kapıya bırakamıyosun ÇÜNKÜ ÇALıYOLAR
Bi yanda hırsız devlet bi yanda hırsız vatandaş .
-
Bu forumda (veya memlekette) 28 bin TL'ye 250 NK almak isteyen arkadaşa 50 bin TL'ye MT-25 önerenler ve sürekli olarak uygun fiyatlı motorları kötüleyenler olduğu müddetçe bu böyle devam edecektir. Tamamen imaja, reklama göre alışveriş yapan bir milletiz. Bu da zeka seviyesi ile ilgili bir durumdur aslında. Bu ülkede Hiç kimse 6 ay tek bir motor, araç, cep telefonu almasın bakın o vergiler ne oluyor ? Almasın derken gerçekten almasın diyorum. Firmaların aylık satış adetlerinde "sıfır" yazacak yani...
-
Bu zamların otomatiğe bağlanması hazin bir durum. Büyüklerimizden duyduğumuz geçmişteki karaborsacılığın adı konmamış halini de zaten yaşamaktayız. "Ama yol yabdı" diye bu insanlara kalben bağlı arkadaşların var olduğu günümüzde kol gibi zamlı fiyatlar nedeniyle motor,araba alamadıktan sonra s.çmışım senin yaptığın yola.
-
50cc 23bin tl :D :D :D :D
-
2 sene içinde xmax 250 neredeyse %100 zam yiyecek evet evet olacak bu 2 senede neyin fiyatı %100 artmış yahu cidden bu konular açıldıkça koşarak kaçmak istiyorum bu ülkeden ama ülkemi sevmediğim için değil yaşanacak dayanılacak bir ortam artık kalmadığı için.
-
Artık fiyatlara bakmıyorum bile.Dikkatimi çeken şey liste sürekli kısalıyor.Eskiden fiyat listeleri sayfalar dolusuydu.Şimdi yavaş yavaş her listede 1-2 modeli çıkartıyorlar.Bu arada 50 cc motor 23.000 TL.Bu alete 23.000 vereceğinize 3000 TL ye kaliteli güzel bir bisiklet alın hem benzin derdinden kurtulun hem sağlıklı yaşayın.
-
R1'de sadece ÖTV için alınan miktara bakın 60bin TL. Bu fiyata beş yıl önce motorsiklet galerisi açardınız. Şimdi ÖTV'yi ödemeye yetmiyor
-
Dolar 8.4'ten 8.2'ye indi, bunlar bir de zam yapıyor. Ne diyeceğimi bilemiyorum.
-
Alım gücümüz yerlerde Elhamdülillah.
Nmax 125cc 34.000TL
2.825x12=33.900TL
1 yıl kuruş para harcamadan, 125cc motora çalışmak...
Artık yollarda daha fazla görmeye başlayacağız çin, hint motorlarını.
-
Seko adlı üyeden alıntı
Bu forumda (veya memlekette) 28 bin TL'ye 250 NK almak isteyen arkadaşa 50 bin TL'ye MT-25 önerenler ve sürekli olarak uygun fiyatlı motorları kötüleyenler olduğu müddetçe bu böyle devam edecektir. Tamamen imaja, reklama göre alışveriş yapan bir milletiz. Bu da zeka seviyesi ile ilgili bir durumdur aslında. Bu ülkede Hiç kimse 6 ay tek bir motor, araç, cep telefonu almasın bakın o vergiler ne oluyor ? Almasın derken gerçekten almasın diyorum. Firmaların aylık satış adetlerinde "sıfır" yazacak yani...
5 katına çıkar o vergiler, sonraki 6 ay 10 katına çıkar. Bu şekilde dizginleyemezsiniz vergiyi. Vergiyi motosiklet firmaları alıyor ya da belirliyormuş gibi bir çıkarım yapmışsınız.
-
Öyle değil , iktisatta vergiler ile ilgili bir eğri vardır , belli bir sınırdan sonra siz vergiyi arttırdıkça tahsilat düşer. Adını unuttum şimdi o eğrinin.
Buldum : Laffer eğrisi.
https://vergidosyasi.com/2020/04/27/...yi-ifade-eder/
(Bu arada adamın çizdiği kağıt mendil de bildiğin peçete. Karalama için kumaş peçete kullanıyor herifler , hale bak :D )
-
Seko adlı üyeden alıntı
O dediğiniz olmaz bizim ülkede; protesto, boykot, birlik olma duygusu falan bizim insanımıza uymaz, 83 milyonluk ülke burası, fırsatçılık sever bizim insanımız; kimse almasın, ne güzel ütopya, azıcık indirim yapar Yamaha, kapış kapış gider motorlar. Ki zaten kapış kapış gidiyor. Fiyatlar euro bazında hala uygun. Nk 250 yi bilmiyorum, ama mt 25 için 50 bin lira uygun, euro bazında 2016 da da aynı fiyattı. Fiyatlarda sıkıntı yok, bizim alım gücümüz düştü. Fakirleştik.
-
Milletin birlik olabildiği tek konu cam film yasağı idi. O da uygulanmıyor ama bildiğim kadarıyla mevzuatta değişiklik yok. Uygulanmaması görev ihmali olur bu durumda.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)