Böyle insanların evlenmesi saçma geliyor bana. Üstüne birde kalk çocuk yap. Aile, akraba baskısı ile evlenmiştir kesin.
Böyle insanların evlenmesi saçma geliyor bana. Üstüne birde kalk çocuk yap. Aile, akraba baskısı ile evlenmiştir kesin.
Konu dışı ama çocuk dünyadaki en güzel şey olsada evliliği zorlaştıran bir şey.Geçinemeyen çiftlere çocuk yapmayı tavsiye edenleri anlamıyorum.Biz ilk kavgamızı çocuk doğduktan sonra çocuk yüzünden yaptık.
Şu an bile problemlerin hemen hemen hepsi çocuk odaklı.Sınavı ders çalışması yatma zamanı falan.Çok seviyoruz orası ayrı.
Bende motosiklet varken kısa mesafe günü birlik gezilere hanımla beraber gidiyorduk.Çok uzun mesafelere ben motosikletle gidiyordum,eşim otobüse atlayıp geliyordu.Gittiğimiz yerde buluşup motosiklet ile beraber geziyorduk.Yada eşim gelmek istemiyorsa o ailesini ziyarete gidiyordu ben tek başıma gezmeye gidiyordum.Demokrasilerde çareler tükenmez.Özgürlüğünüze rahatınıza çok düşkünseniz o zaman çocuk yapmayacaksınız,hem kendi hem de çocuğun hayatını karartmayacaksınız.
Bu arada buradaki sorun motosiklet değil.Adamın,toplumun zorlaması ile kendi karakterine ters bir hayatın içine girmesi.Yanlış hayatı seçmesi,yanlış kişi ile evlenmesi.
motosikletlik durum ne anlamadım ?
adam başka karılarla takılıyor diye kadın ayrılmak istemiş gayet doğal olanı yapmış
birde bu tazminat işleri çok saçma ben ayrıldığım kadına neden nafaka ödüyorum çalışsın yaşasın aq ayrılmışız ben ona para vermeye devam ediyorum böyle adalete başlarım
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)