Sinyal Vermedi Diye Şoförü Darp Eden Motorcular.
Reklamlar
-
Sonuçta maddi hasarlı bir kaza olmuş. Yapılacak şey tutanak tutup oradan ayrılmak.
Kim haklı, kim haksız evraklar gidince karar verilecek. Sigorta haklı olanın hasarını karşılayacak.
Kamera kayıtta.
Bedava kahraman olmak moda.
O zaman gösteri başlasın.
Ne gösterisi?
Haysiyetsizlik gösterisi.
Reklamlar
-
Adam sinyal verdim diyor, özür diliyor, hatasını kabul ediyor. Sen de arkadaki 10 andavalın gazına gelerek adama yumruk savuruyorsun. Ulan, manyak herifler. Gece gece vites düşürüp, motorları bağırtıyorsunuz. Sürü gibi sağlı sollu geziyorsunuz. Ulan, mal! Sana ehliyet kursunda takip mesafesi diye bir şey öğretmediler mi? Ulan ahmak, sana arabanın sağından geçilemeyeceğini anlatmadılar mı?
-
Aracın sağından geçmeye çalışıyor, hemde takip mesafesi yok. Adam makineyi çıkarsa yanındakilerde nasiplenecek farkında değiller, çoğu iyi insanı yanındaki arkadaşı yakar, umarım dava açar hakkını alır o şahıs ve yanındakilerde cezadan payını fazlasıyla almalılar.
-
Mr.wind adlı üyeden alıntı
1-motorcu aracin sagindan gecmeye calisiyor hatali.
2-araba surucusu sinyal vermedigi icin o da hatali.
3-arac sahibi aciklama yaparken, dikkat edin motorcu arkadas adimlarini ayarliyor, yumruga hazirlaniyor.
4-cocugun yumruk atis seklinden dovus sporlariyla ilgilendigini anliyoruz. Diz falan atiyor muhtemelen kickbox yapmis.
Dovus sporlariyla ilgilendiysen, nefsi mudafa disinda kavga etmeyeceksin. yazik ya 5 kisi basina ususup keklik gibi avlamis adami.
Sinyal vermiş.
Yumruk da bildiğimiz mahalle kekosu yumruğu. Çok savurmuş ve rastgele vuruyor.
-
Asıl üzüldüğüm konu; İstanbul gibi bir ilde trafikte onlarca o.çocuğu varken nasıl olmuşta böylesine efendi, mazlum bir adama denk gelmişler.
Ulan yüzlerce kasap var trafikte, bula bula sinyalini vermiş kurallara uygun şekilde hareket eden adamı dövmüşler.
Zaten motor sürücülerine olan antipati tavan yapmış durumdaydı, buda tuzu biberi oldu.
-
Şimdi bunların çevresindeki kişiler bu olaydan sonra doğru tepki verseler bu tip olaylar yaşanmaz. Maalesef toplum olarak karaktersisiz. Ben o ortamda olsam kesinlikle adamın dokunulmasına izin vermezdim. Hele ki alttan alıyorsa kesinlikle.
Çevrelerindeki kimsede adam gibi tepki koymadığı için bir şey yaptığını sanıyor. Bu tipler genelde tek kişi olunca ağam bokunu yiyim modunda olur ve benim tanıdığım niri yapmış olsa toplumun içinde onu itin bi tarafına orada bırakırdım.
Eskiden mertlik vardı yazık ortam bunlar gibi itlere kaldı.
-
Magandanın 2 tekeri 4 tekeri olmaz, maganda yürürken bile magandadır.
-
Kavga olabilir normaldir ama zaten araba şoförü alttan alıyor, efendi efendi konuşuyor, motosiklet grubu da sayıca üstün, o yazlık Venom montuna kuş sıçası adamın kombine yumruklarla girişmesi ayıptır. Delikanlılık denen son yıllarda içi boşaltılmış kavramın orijinal haline yakışmaz. Bir motosiklet sürücüsü olarak belki de ilk defa araba sürücüsünün aracından pompalı çıkarıp motorcuların kıçlarına ateş etmesini diledim.
-
tommygun adlı üyeden alıntı
Kavga olabilir normaldir ama zaten araba şoförü alttan alıyor, efendi efendi konuşuyor, motosiklet grubu da sayıca üstün, o yazlık Venom montuna kuş sıçası adamın kombine yumruklarla girişmesi ayıptır. Delikanlılık denen son yıllarda içi boşaltılmış kavramın orijinal haline yakışmaz. Bir motosiklet sürücüsü olarak belki de ilk defa araba sürücüsünün aracından pompalı çıkarıp motorcuların kıçlarına ateş etmesini diledim.
Aynen,
Erdoğan'ın korumaları böyle bir çeteye bagajdan pompalı çıkardıklarında, motorcular süt dökmüş kediye dönmüştü.
Anladığımız dil şiddet olmuş maalesef...
-
hokahey adlı üyeden alıntı
Bu hadisede hem üzüldüm, hem de sevindim.
Üzüldüğüm nokta zavallı bir insana acımasızca vurulması oldu. İnsanlık dışı görüntülerdi. Dayak yiyenin mahkemede hakkını sonuna kadar aramasını istiyorum.
Sevindiğim nokta ise arac sürücüsü trafik magandalarinin bu görüntüleri görüp azıcık korkması. Motorcularin üstüne sürerken "acaba beni de döverler mi" diye bi düşünsünler. Az çekinsinler. Sürücülerin çoğu masum değil çünkü.
Sahsen hic kavga etmedim daha. Bu tip bir olayin basima gelme ihtimali az degilse, yani "acaba beni de döverler mi" diye bi düşünecek olursam, olay basima gelmeden once savunma maksatli bireysel silahlanirdim. Tabii ki gosterme maksatli degil, cekip vurma maksatli. 5 kisi dovmek uzere uzerime yuruyorsa, kacmam da mumkun degilse, nefsi mudafa hakkedilmis demektir.
Ben "acaba beni de döverler mi" diye dusunecegime, onlar "acaba bu herifte de silah var mi" diye dusunsunler...
-
vandamme adlı üyeden alıntı
Aynen,
Erdoğan'ın korumaları böyle bir çeteye bagajdan pompalı çıkardıklarında, motorcular süt dökmüş kediye dönmüştü.
Anladığımız dil şiddet olmuş maalesef...
Moralim o gün bozuksa gülmek için açtığım birkaç videodan biridir o video Diğerleri "Inglorious Basterds - Italian Scene" , Trainspotting T2 "No more Catholics left scene"
-
hasmet adlı üyeden alıntı
Sahsen hic kavga etmedim daha. Bu tip bir olayin basima gelme ihtimali az degilse, yani "acaba beni de döverler mi" diye bi düşünecek olursam, olay basima gelmeden once savunma maksatli bireysel silahlanirdim. Tabii ki gosterme maksatli degil, cekip vurma maksatli. 5 kisi dovmek uzere uzerime yuruyorsa, kacmam da mumkun degilse, nefsi mudafa hakkedilmis demektir.
Ben "acaba beni de döverler mi" diye dusunecegime, onlar "acaba bu herifte de silah var mi" diye dusunsunler...
5 kişi dövmek üzere üzerinize yürür ve sizde silah çeker vurursaniz, bu nefsi müdafaa değil orantısız güç olur ve siz suçlu olursunuz.
-
tommygun adlı üyeden alıntı
Moralim o gün bozuksa gülmek için açtığım birkaç videodan biridir o video
Diğerleri "Inglorious Basterds - Italian Scene" , Trainspotting T2 "No more Catholics left scene"
T2'yi ben de severim :D
-
hava karardığı vakit dışarıda benim işim biter aga, akşam olduğu zaman herkes melankolik oluyor, herkes içmeden sarhoş oluyor abi, hava karardığı vakit evde olacaksın ben onu bilirim.
eğer birine erkeklik yapacak isende o vakit sabah olmalı çünkü insanın aklının ve vücudunun dinç olduğu zamandır ve hata yapma payın az olur.. ne yapıyor isen gündüz yapacaksın, mümkünse sabah yapacaksın.
dediğim gibi geceleri insanlar bir garip oluyor, beyinlerinin yarısı yavaş yavaş fonksiyonunu kaybediyor.
edit: melankolik demişim pardon, hafiften sarhoş demek istedim. neydi o kelime hatırlayamadım neyse.. otomatik mayalama sendromu oluyor çoğu insanda akşamları..
-
İnsanları çoğullaştırmayı bıraktığımız gün ülke olarak bence 1 adım daha ileri gideceğiz. Yok motorcular şöyle,arabacılar böyle,taksiciler dolandırıcı ,esnaf kazıkçı vs vs uzayıp gidiyor.Ya kardeşim olay insanın şereflisi var şerefsizi var.
-
Videodaki motorlu tam bir orospu çocuğuymuş. Haklı yada haksız böyle davranamaz. Ülkenin adaletsizliğine güveniyor piç herif. Umarım buralardadır, bunları okur...
(yorum kurallara aykırı olabilir, umrumda değil)
-
“Bir delil ile 40 alimi yendim; ama 40 delil ile bir cahili yenemedim.” Mevlana
-
vandamme adlı üyeden alıntı
5 kişi dövmek üzere üzerinize yürür ve sizde silah çeker vurursaniz, bu nefsi müdafaa değil orantısız güç olur ve siz suçlu olursunuz.
Uzerinize gelen tanimadiginiz 5 kisi, kucuk bir el silahindan daha az tehlikeli degil kesinlikle.
Acikcasi 5.56'lik bir tabancayla birini oldurmeniz cok kolay da degil. Doverek insani oldurebilirsiniz de.
Gayet orantili bence. Aksi zaten "buyrun gelin agzimi burnumu dagitin" demek... Buna kimsenin hakki yok.
-
hasmet adlı üyeden alıntı
Uzerinize gelen tanimadiginiz 5 kisi, kucuk bir el silahindan daha az tehlikeli degil kesinlikle.
Acikcasi 5.56'lik bir tabancayla birini oldurmeniz cok kolay da degil. Doverek insani oldurebilirsiniz de.
Gayet orantili bence. Aksi zaten "buyrun gelin agzimi burnumu dagitin" demek... Buna kimsenin hakki yok.
Yasalar gereği orantısız güç maalesef.
Bana kalırsa 5 kişiye karşı insan kendini silah, bıçak v.s ile savunabilmeli.
-
karaktersiz haysiyet yoksunu motorcular pardon motorcu demişim ...
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)