Kadınlara Laf Atıp Motosiklet Üzerinde Mastürbasyon Yapan Sapık Yakalandı..
Reklamlar
-
Reklamlar
-
Böyle birisinin yaşama hakkı yok. Tez vakitte geberir umarım. En azından birinden kurtuluruz.
-
Ulan bizim memlekette 65 yılda beni hayrete düşürecek her şeyi gördüm , artık hiç bir şey beni dehşete
düşüremez diyordum. Yanılmışım. Hala daha gördüğümde çok şaşırabileceğim bir şeyler varmış.
-
Bana kalır ise.. Buradaki en ağır ceza şu olmalı "47/1d (Trafik güvenliği tehlikeye düşürmek) maddesinden 132 lira olmak" ama en hafif ceza bu olmuş.
-
-
"Motosiklet keyif işidir" konusunu adam yanlış anlamış.
-
Kocaeli İl Temsilcisi
Buradan ben utandım izlerken. Akıldan yoksun bir primat..
Honda CBF 150 < Kawasaki Z 250 SL < Yamaha MT-25 < Yamaha XJ6 Diversion F
-
sapık şerefsiz neyse de kızın onu videoya çekmesi tuhaf geldi birde her şey görünüyor demesi acayip kızda da utanma yok
-
yawuz58 adlı üyeden alıntı
sapık şerefsiz neyse de kızın onu videoya çekmesi tuhaf geldi birde her şey görünüyor demesi acayip kızda da utanma yok
Kadin niye utanmali? Adam yapiyor diye kadin "aayyy" diye kafasini mi cevirmeliydi? Kaydetmis iste.
-
Yahu biz viraj almakta zorlanırken millet motosiklet üzerinde neler neler yapıyor
Conan'ın şovundaki "mastrubating bear" aklıma geldi.
-
gurcanozturk adlı üyeden alıntı
Kadin niye utanmali? Adam yapiyor diye kadin "aayyy" diye kafasini mi cevirmeliydi? Kaydetmis iste.
Evet kız utanlamlı ve en azından sapığın organını çekmemesi gerekirdi
-
ALİCEM adlı üyeden alıntı
Böyle birisinin yaşama hakkı yok. Tez vakitte geberir umarım. En azından birinden kurtuluruz.
Evet, herif bariz sapık. Peki n'apmış? Birine tecavüz mü etmiş? Evet, hapis cezası almalı, psikolojik hastaysa tedavi olmalı, ama cezası ölüm olmak zorunda olan bir suç yok ortalıkta.
-
hasmet adlı üyeden alıntı
Evet, herif bariz sapık. Peki n'apmış? Birine tecavüz mü etmiş? Evet, hapis cezası almalı, psikolojik hastaysa tedavi olmalı, ama cezası ölüm olmak zorunda olan bir suç yok ortalıkta.
Öyle bir sapık fırsatını bulsa tecavüz bile yapar bence de ölmesi gerekir
-
Böylelikle somut kanıt eksikliğinden mütevellit vatandaş trafik ortasında sapıklığa devam ederdi...
Şu olan olayda taktığınız mesele gerçekten çeken kadının utanıp utanmaması mı?
Çok ilginç yahu.
Kimisi gebersin der. Kimisi niye çekmişler der... Arada makul bir yol bulmak bu kadar mı zor?
---------- Mesajlar birleştirildi - 09:27 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:21 ----------
Öyle bir sapık fırsatını bulsa tecavüz bile yapar bence de ölmesi gerekir
Olmayan suça ölüm cezası kesebilecek radikallikte insanlar, bu sapıktan daha korkunç bence...
-
Utanmamali, gucunu ve yapabileceklerini gostermeli, karsi koymali, diger insanlari da cesaretlendirmeli. Utanmasi gereken kadin degil burada.
---------- Mesajlar birleştirildi - 10:30 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:27 ----------
Böylelikle somut kanıt eksikliğinden mütevellit vatandaş trafik ortasında sapıklığa devam ederdi...
Şu olan olayda taktığınız mesele gerçekten çeken kadının utanıp utanmaması mı?
Çok ilginç yahu.
Kimisi gebersin der. Kimisi niye çekmişler der... Arada makul bir yol bulmak bu kadar mı zor?
---------- Mesajlar birleştirildi - 09:27 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:21 ----------
Olmayan suça ölüm cezası kesebilecek radikallikte insanlar, bu sapıktan daha korkunç bence...
Ulke insani olarak halimiz kabileden hallice bir toplumuz. Bu yuzden de linc kulturu, idam kulturu, kutuplasma, hazmedememezlik, mahalle baskisi gibi duygu ve fikirler ulkemizde cok yaygin. Her sevmedigimiz, yaptigini begenmedigimiz insanin olmesini istiyoruz.
-
Yasalar karşısında evet fakat ben yasalar açısından demedim. Böylelerinin benin gözümde ne yaşama hakları yok. Son dönemde Türkiyede o kadar iğrenç şeyler oluyor ki artık haber izlemek bile insanı rahatsız ediyor. Kısacası düzelteyim "benim gözümde yaşama hakkı yok". Buradaki en üzücü şeyse bu bir sapık ve bu kişi potansiyel tecavüzcü. Fakat ne kadar yatar veya bir daha yapmasını teşebbüs etmesini nasıl engellemeye çalışırlar orası muamma. Geçen gün müge anlıdan bir video kesiti gördüm, adam 24yıl ceza yiyor, bir kere bir indirimden(adını hatırlayamadım) bir kere de coronadan indirim alıp 24yıllık hapis cezasını 3yıl yatıp çıkıyor. Ülkede cezalar kimsenin bir daha yapmasını engelleyecek şekilde değil. Yapmasını geçtim cezalar ceza değil. Sonumuz hayrola.
-
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Bundan daha kötüsü ne olabilir ki dediğimizin ertesi günü daha iğrencine,daha çirkinine tanık oluyoruz.
Sonumuz hayır olsun....
-
ALİCEM adlı üyeden alıntı
Yasalar karşısında evet fakat ben yasalar açısından demedim. Böylelerinin benin gözümde ne yaşama hakları yok. Son dönemde Türkiyede o kadar iğrenç şeyler oluyor ki artık haber izlemek bile insanı rahatsız ediyor. Kısacası düzelteyim "benim gözümde yaşama hakkı yok". Buradaki en üzücü şeyse bu bir sapık ve bu kişi potansiyel tecavüzcü. Fakat ne kadar yatar veya bir daha yapmasını teşebbüs etmesini nasıl engellemeye çalışırlar orası muamma. Geçen gün müge anlıdan bir video kesiti gördüm, adam 24yıl ceza yiyor, bir kere bir indirimden(adını hatırlayamadım) bir kere de coronadan indirim alıp 24yıllık hapis cezasını 3yıl yatıp çıkıyor. Ülkede cezalar kimsenin bir daha yapmasını engelleyecek şekilde değil. Yapmasını geçtim cezalar ceza değil. Sonumuz hayrola.
Suc bireysel, hukuk ise toplumsaldir. Bir toplumda hukuksal adaletin olmamasi yuzunden bireyleri oldurmek en kolay cozum. Bizim ulkemizde olan "kanunun eksik olmasi" degil, "kanunun uygulanmamasi".
Bireysel olarak "benim gozumde" diyebilirsiniz, herkes sizin gibi dusunurse kabile olmaktan oteye gidemeyiz.
-
47/1d (Trafik güvenliği tehlikeye düşürmek) maddesinden 132 lira
bu ceza değil ki.
bu olsa olsa. karşısındaki yanlış yapınca parmağını sallayıp seni gidi senii. demek gibi bişey.
-
Adam akıl hastası belli ama Kadında ahlaksız,adamın ısrarla yanına gidiyor, orasını çekmek için, merakmı ediyor, görmekmi istiyor belli değil.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)