Motosikletli grup, sürücüyü çocuklarının gözü önünde darbetti!
Reklamlar
-
haluk23 adlı üyeden alıntı
Cengiz beyin, hakikaten "bey" oldugu belli. diger herif-i na'şerif için yapacak bir şey yok.
Ben Cengiz beye de yazdim. bunu mahkemeye verin diye. İnşallah uğraşır da adalet yerini bulur.
İşte burada kask kamerasının ne denli işe yaradığını görüyoruz. sırf kendimi aklamak için aldım! şart.
https://ersinkecis.blogspot.com
Reklamlar
-
bu kadar motorcu suçlu olamaz, olayda otomobil sürücüsü belli ki motorcuları tehlikeye attı. motorcularda, otomobil sürücüsünü haklı olarak dövdü. ne yani ben motorda giderken ölüm tehlikesi atlatacam adam da elini kolunu sallaya sallaya gidecek mi?
-
Yalan haberi yapanları tebrik ederim. Artık yalan dolan fazilet kabul edilir oldu.
Yaptıklarına bakıp otomobil sürücüsünün arıza olduğunu anlamalıydı. Adam arabanın bagajındaki tüfeği almaya çalışmış. Eşi engellemiş. Ya engelleyecek birisi olmasaydı. Kendisinin ve kızının canını düşünerek diyalog kurmamalıydı.
Her zaman söyledim yine söylüyorum; Diyalog kurmayın. Karakol veya savcılık aracığıyla girişimde bulunun.
Benzer bir olayı yaşadım. Linkte
Ben de aracı takip edebilirdim. Yaşadığım tehlikede almadığım hasarı araçtaki 4 kişiden alırdım. Olay bu mu yani?
-
AzÇok adlı üyeden alıntı
Yalan haberi yapanları tebrik ederim. Artık yalan dolan fazilet kabul edilir oldu.
Yaptıklarına bakıp otomobil sürücüsünün arıza olduğunu anlamalıydı. Adam arabanın bagajındaki tüfeği almaya çalışmış. Eşi engellemiş. Ya engelleyecek birisi olmasaydı. Kendisinin ve kızının canını düşünerek diyalog kurmamalıydı.
Her zaman söyledim yine söylüyorum; Diyalog kurmayın. Karakol veya savcılık aracığıyla girişimde bulunun.
Benzer bir olayı yaşadım.
Linkte
Ben de aracı takip edebilirdim. Yaşadığım tehlikede almadığım hasarı araçtaki 4 kişiden alırdım. Olay bu mu yani?
konunu okudum hocam, resmen yetkililer sana "ölmediysen ya da yaralanmadıysan sıkıntı yok boşver" demiş.
Anger clouds judgement and it makes us do things that we end up regretting. Things we can never take back.
-
Bir insana ailesinin yanında saldırmak heleki grup olarak saldırmak adamlık değildir.....Ama kimse kusura bakmasın araç sürücüleri de çok masum değiller...Muhtemelen sürücü bir hayvanlık yapmıştır...
-
zekai adlı üyeden alıntı
Bir insana ailesinin yanında saldırmak heleki grup olarak saldırmak adamlık değildir.....Ama kimse kusura bakmasın araç sürücüleri de çok masum değiller...Muhtemelen sürücü bir hayvanlık yapmıştır...
hocam işin ilginç yanı motorcu acıklamış, adam kavgayı başlatmış. videoda bile cocuklar babalarını durdurmaya calısıyor.
ailesinin yanında dayak atmak için arabadan iniyorsa dayağı yediğinde duygu sömürüsü yapmayacakç.
Anger clouds judgement and it makes us do things that we end up regretting. Things we can never take back.
-
zekai adlı üyeden alıntı
Ben de buna anlam veremiyorum. Yanında ailesi var... eee? yani? Koruma kalkanı mı? Bonus kartı mı? Nedir yani? İyi ailemi yanıma alayım milletin ağzına edeyim trafikte...
-
ero__ adlı üyeden alıntı
Ben de buna anlam veremiyorum. Yanında ailesi var... eee? yani? Koruma kalkanı mı? Bonus kartı mı? Nedir yani? İyi ailemi yanıma alayım milletin ağzına edeyim trafikte...
Arkadaşım bir adamın yanında kadın varken o adamla belki ağız dalaşına girersin ama kavga edemezsin...Bu olmaz....Haaa sana demiyorum senin üzerine saldırırsa kaşılık verme demiyorum.....ama olmaz işte anlayın daaaa.......
-
zekai adlı üyeden alıntı
Arkadaşım bir adamın yanında kadın varken o adamla belki ağız dalaşına girersin ama kavga edemezsin...Bu olmaz....Haaa sana demiyorum senin üzerine saldırırsa kaşılık verme demiyorum.....ama olmaz işte anlayın daaaa.......
Geçerli bir sebep söylemedin farkındaysan. "Olmaz" geçerli bir sebep değil benim için. daaaaaa.............
-
zekai adlı üyeden alıntı
bir adam yanında kadın verken dayılanıp artistlik yapıyorsa, göreceği muameleyi kabullenmiş demektir.
ben yanımda ailem varken haklı olsam bile özür dileyip geçiyorum. Doğru olan bu çünkü.
-
ülke olarak dayağı yiyeni koruma icgüdümüz var :D
herif kaşınmış dayağı yemiş, ailesini kendi düşünmüyor bizim forumdakilerin düşündüğü kadar
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)