Motosiklet Sürücüsü
Otobüs Sürücüsü
Anket ciddiye alınamayacak kadar açık ve net olduğu için ben grafiği dengeleme amaçlı düşük yere oy kullandım, simetri hastalığı var bende, grafiklerin aynı boyda olması lazım.
Doğal seleksiyon başarısız oldu demek, yazık. Neyse, yine şansı olur.
Burda herkes ayrı ayrı suçlu..Ama motorcu abimiz bi haltı beceremediği için , hatta yanlış becerdiği için daha da suçlu..
Hatta ben bile suçluyum... Yorum yaptım...
Trafikte tek teker yapmak nedir ya... 30 yaşından küçüklere 50cc den büyük motosikleti yasaklayacaksın... hadi kendi sümük gibi yapıştı ya etrafına zarar verseydi... panikleyen bi araba sürücüsü maazallah katliama sebep olabilirdi... sonrada insanlar her motorcuyu böyle zibidi zannediyorlar...
Biz bir otobüs görünce kaçıyoruz, bu arkadaş iki otobüsün üstüne sürüyor ne deyek kaza geliyorum demiş.
Siz de diyosunuz ki 30 yaşının altındaki herkes zibidi. Sizin bu mantığınızla ticari araç kullanan herkesin ehliyetini alalım, kimse ticari araç kullanmasın. Tek tekerin ne yaşla ne de kullanılan araçla alakası var. Saçma mantığınızı kendinize saklayın. Gören de asla aralara girmedi asla emniyet şeridi kullanmadı diyecek. Burada herkes ne kadar araba kullanıcıları bilinçsiz sinyal vermiyorlar dese de bizlerin de pek bir farkımız yok. Trafikte hangi motorcu sabırla araba gibi şeritte bekliyor düşünmek lazım. Ek olarak da ekleyeyim bir kere bile denemedim stunta karşı zerre de ilgim yok.
cok fazla bilgisayar oyunu oynayıp trafıge cıkmanın zararları. Sıkıstıgıda yok gayet rahat gecebılırdı amatorce dusmus . Metro turızm ıle kapısılmaz orası ayrı tabı adamlar 48 saat uykusuz otobus suruyorlar :D
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)