Yamaha Motosiklet Ekim 2020 Fiyat Listesi Yayınlandı
Reklamlar
-
Yamaha Motor Türkiye 1 Ekim - 31 Ekim 2020 tarihleri arasında geçerli tavsiye edilen perakende satış fiyatlarını açıkladı.
Toplam satış fiyatına %18 KDV ve ÖTV (250 cc ve üzeri %37, 250 cc altı %8) dahildir.
İşte yeni zamlı Yamaha motosiklet modellerinin fiyatları
Reklamlar
-
Kocaeli İl Temsilcisi
2020 Ekim Yamaha Yeni Fiyat Listesi Açıklandı (Vergi İndirimi Yok, Bindirim Var!)
Vergi indirimi gelecek, fiyatlar düşecek diyen arkadaşlar neredesiniz? Yeni zamcıklar aşağıdadır.
https://www.yamaha-motor.eu/tr/tr/De...Fiyat-Listesi/
Honda CBF 150 < Kawasaki Z 250 SL < Yamaha MT-25 < Yamaha XJ6 Diversion F
-
1 ayda R25 e 1000 TL zam geldi.
şimdi soruyorum, hanginiz eylül ayından aldığı maaştan 1000 TL köşeye birikim olarak ayırabildiniz?
Valla ben içerdeyim...
Ama artık zevk almaya başladım, onlar zamladıkça hoşuma gidiyooo
-
Tamam abi her şeyi geçtim ya. Geç R25'i, Mt07'yi, Tracer'i. Ys 125 nasıl 26.500 olabiliyor ya. İnsanlar bundan ekmeğini çıkartıyor. Uygun fiyatlı motorun fiyatına bak.
-
Yolun sonunu gören var mı?
-
-
Tünelin ucu pek hayırlı bir yere çıkmıyor belli oldu
Bakalım nereye kadar gidecek...
-
Bir abimiz aylar önce bacak kası ve bisiklet demişti selamlar olsun burdan ona keşke onu dinleyip bisiklet alsaymışım şimdi kış da geldi alsam binemem 🙁
-
Sadece aklı başında olup kurunun yanında yanan yaşlara yanıyorum. Geri kalan beter olsun.
-
İyi ki bekleyip almamazlık yapmamışım
-
Dolar bizi ilgilendirmez.
-
Dolar böyle iken daha da çok gelir zam
-
Döviz kuru benim için önemli değil, oraya hiç bakmıyorum beyler..
-
yamaha acımış bu sefer. normalde 2 3 bin artardı hep.
-
valla tam zamanında değiştim motoru. arkadaşlar küçük cc motoru olanlar yada motor alacaklar, bırak 600-1000 cc almayı 250 cc motor alırken bile beş defa hesap kitap yapacaksınız hatta alamayacaksınız bile bir çoğunuz. bence elinizi çabuk tutun.
-
Şuan tam bu durumdayım
Param yok binemiyorum :(
-
zeynelhazan adlı üyeden alıntı
paranız yoksa binmeyin
İronidir inş
-
satış fiyatı 49.000 tl olan R25 için;
11.534 tl ek vergi, (%30 - normal gümrük vergisi kaçtır bilmiyorum)
3.076 tl ötv
7.475 tl kdv
22.085 tl görünen vergiler, bir de ana fiyatın içerisinde normal gümrük vergisi var.
bir de euro/tl artışı da eklenince,
üstüne bir de ortalama kazancı da 3000 tl olarak alır isek;
hayırlı tıraşlar.
başkanlık sistemi ile uçuşa geçtik.
-
İyi iyi. Nankörlük etmeyin. Başkası gelse daha mı iyi yönetecek sanki. 20 yıl daha aynı pilava devam.
-
Ezio41 adlı üyeden alıntı
Ezio, senin en buyuk eglencelerinden biri de zam haberlerini vermek sanirim
Zamlari gulucuklerlerle sakalarla vermen cok ilginc..hosuna gidiyor bu zamlar,itiraf ettt.
Gerci admin senin verdigin haberin ustune cikmis nasil olduysa..yakismadi admin e..yamaha sitesini refresh edip duran sensin..emege saygiii adminnnn.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)