iyi oldu tabi gerçi buna zam denmez güncelleme denir.her 1000tl fiyat artınca zam desek ohhoooo.mt7 sahibi olarak çok mutluyum çok ele ayağa düşmüştü şimdi anca elit bir kesim almayı başarabilir bunlar daha iyi günler ocakta görüşcez
iyi oldu tabi gerçi buna zam denmez güncelleme denir.her 1000tl fiyat artınca zam desek ohhoooo.mt7 sahibi olarak çok mutluyum çok ele ayağa düşmüştü şimdi anca elit bir kesim almayı başarabilir bunlar daha iyi günler ocakta görüşcez
Deniz bitti arkadaşlar, bundan sonra yola katırlarla devam edeceğiz..
Ne tarafa doğru sövüyoruz?
Ama küfrü hakeden Yamaha değil, çünkü misal bir r25 in çıktığı günkü fiyatı ile bu günkü fiyatı neredeyse aynı. Amma velakin Euro veya Usd cindinden.
mt25 yerli malı değilmiydi. niye yurodan etkileniyor
alalala kenan sofuoğlu sevicileri nerde yaa onlar yokk ???
Motosikletleri takip etmeye başladığımda 2015-2016 yılında R25 in lansman fiyatı 13.500 ₺ idi. Nereden nereye...
Bu arada azıcık daha ver MT-07 al da yanılmıyorsam 18.500 ₺ idi.
İyice bu videodaki duruma geldik.
https://youtu.be/_BVJA8jvMjk
Yalnız sonu manidar.
Valla şunu öğrendim motosiklet alacaksan kesinlikle yamaha honda alacaksın. Zamanında ducati ktm bajaj cf moto gibi markalar aldım.
Ama mt 25- r25 gibi kolaylıkla satamadım ve kar elde edemedim.
Kar elde edemedim derken yani şöyle motosiklet fiyatları devamlı artıyor mesela en son ducati monster 696 aldım 20bin tl ye ben satın alırken r25 alabiliyordum o fiyata şuan r25lerin ölüsü 30 binlerde ducatiyi 24 e zor verebildim.
Hondaya da gelmiş. 2 ay önce 82 ye aldığım cbr şimdi 92.800 olmuş. Bunlar hep dış mihraklar işte.
Daha yıl başında fiyatlar ve son hali.
http://www.motosiklet.net/forum/gunc...aciklandi.html
yamaha'nın o saatte orada işi neymiş.
Enflasyon yuzde 11,77 degil miydi yahu?
Tiz Yamaha'nin boynu vurula...
Hayin Yamaha!
akpliler her zam başlığında saddam gibi saklanıyor. bir tane osuruktan drone mrone haberinde 200 tane yorum yapıyorlar sanki hayatlarında drone ile bir işleri olacak gibi.
Hayatımda kullandığım son japon malı motorun tadını çıkarmaya çalışıyorum. Sağlık olursa geleceğimiz Hint ve Çin malında.
Vergi indirimi olacak diyorlar. Olur mu sizce?
“Çok şükür kötü günler geri de bıraktık
Şimdi sırada daha kötü günler var”
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)